SIII 4.1.1 Güncellemesi Ve Getirdikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Klavyede takılma yaşamadım google maps'ede pek girmedim. bu arada tarayıcı banamı öyle geliyor yoksa hızlandı mı ?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
[alikan];5412743' Alıntı:
OTA üzerinden sorguladım belirli bir sıradan filan bahsetti telefona wipe attım kies üzerinden yapmaya çalışıyorum oda pislicek gibi görünüyo laptopa taktım deniyorum onda da 10 dk dır hareket yok bekliyoz sabırla :s

Aynı sorun bendede vardı.ROM atacaktım son anda tekrar denedim düzelti ota ile yükledim

suat1111

suat1111

Üye
kendi müzik playerinde bitti kapatma özelliği gitmiş

berkayevs4

berkayevs4

Üye
Bana gelmedi beyler çıldırıcam yazmadıgım konu kalmadı ne yapmam gerek

berkayevs4

berkayevs4

Üye
özdilek derken türkiye yani? onlar baska ulkeden getirmis olabilir. dedigim gibi bikac gun daha bekle olmadi stock turkiye rom flashlarsin
telefonun hangi ülkeden geldiğini nerden anlayabilirim koddan falan türkiye mi arabista mı falan?

metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
Ya arkadaşlar biraz cahilliğime verin. OTA yoluyla yüklemek demek telefondan ayarlar/Cihaz Hakkında/Yazılım Güncelleştirme menüsünden güncelleştirmek mi demek biri açıklayabilir mi? Kies ile yapamıyorum. Kies Telefonu görmüyor.

Bu hatayı veriyor kies. Ayarlardan wifi ile update edebiliyor muyuz?

foreverthe

foreverthe

Üye
Ya arkadaşlar biraz cahilliğime verin. OTA yoluyla yüklemek demek telefondan ayarlar/Cihaz Hakkında/Yazılım Güncelleştirme menüsünden güncelleştirmek mi demek biri açıklayabilir mi? Kies ile yapamıyorum. Kies Telefonu görmüyor.

Bu hatayı veriyor kies. Ayarlardan wifi ile update edebiliyor muyuz?
Evet wi-fi ile güncelleme yapıyoruz. Wi-fi açın, ayarlara girin orada en altta cihaz hakkında diye bölüm var ona dokunun orada yazılım güncelleştirme çıkıcak en başta ona dokunun ve güncelleştirme yapsın :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada birisi muzik çalarda bitir kalkmıs diyorda azcık asağıya indirse bari gorucek bitiri :DDD

ege009

ege009

Üye
Hocam kieste s3 desteklemiyor yazilim guncelleme icin

rococo

rococo

Üye
arkadaşlar 4.1.1 yükledim kies den gayet iyi,,
'' fakat kiese bi daha bağlanamıyorum- ne kabloyla nede wifi ile...
ne yapmalıyım, ( MTP DURDURULDU DİYOR )
saygılar...

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
saygılar...

odin ile yükle.

ege009

ege009

Üye
Hocam bn root filanda yapmadim odinle yapmayi bilmiyom tehlikeli olur diye kies e bagladim herhangi bir yazilim gunceleme gelmedi ve telefondan guncellestir deyince de yapilcak guncelleme yok diyor

türker_34

Üye
saygılar...
aynı sorun bendede var bağlanamadım. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt