[alikan];5412743' Alıntı:OTA üzerinden sorguladım belirli bir sıradan filan bahsetti telefona wipe attım kies üzerinden yapmaya çalışıyorum oda pislicek gibi görünüyo laptopa taktım deniyorum onda da 10 dk dır hareket yok bekliyoz sabırla![]()
Aynı sorun bendede vardı.ROM atacaktım son anda tekrar denedim düzelti otg ile yükledim

kendi müzik playerinde bitti kapatma özelliği gitmiş
Bana gelmedi beyler çıldırıcam yazmadıgım konu kalmadı ne yapmam gerek
özdilekten aldım2-3 gun daha bekle gelir mutlaka
bu arada turkiyeden mi aldin telefonu?
özdilekten aldım
telefonun hangi ülkeden geldiğini nerden anlayabilirim koddan falan türkiye mi arabista mı falan?özdilek derken türkiye yani? onlar baska ulkeden getirmis olabilir. dedigim gibi bikac gun daha bekle olmadi stock turkiye rom flashlarsin
Ota demek istedin sanırım![]()

telefonun hangi ülkeden geldiğini nerden anlayabilirim koddan falan türkiye mi arabista mı falan?

Evet wi-fi ile güncelleme yapıyoruz. Wi-fi açın, ayarlara girin orada en altta cihaz hakkında diye bölüm var ona dokunun orada yazılım güncelleştirme çıkıcak en başta ona dokunun ve güncelleştirme yapsınYa arkadaşlar biraz cahilliğime verin. OTA yoluyla yüklemek demek telefondan ayarlar/Cihaz Hakkında/Yazılım Güncelleştirme menüsünden güncelleştirmek mi demek biri açıklayabilir mi? Kies ile yapamıyorum. Kies Telefonu görmüyor.
Bu hatayı veriyor kies. Ayarlardan wifi ile update edebiliyor muyuz?

Sanırım custom rom kullanıyorsun odin ile yap güncellemeyiHocam kieste s3 desteklemiyor yazilim guncelleme icin
arkadaşlar 4.1.1 yükledim kies den gayet iyi,,
'' fakat kiese bi daha bağlanamıyorum- ne kabloyla nede wifi ile...
ne yapmalıyım, ( MTP DURDURULDU DİYOR )
saygılar...
aynı sorun bendede var bağlanamadım.arkadaşlar 4.1.1 yükledim kies den gayet iyi,,
'' fakat kiese bi daha bağlanamıyorum- ne kabloyla nede wifi ile...
ne yapmalıyım, ( MTP DURDURULDU DİYOR )
saygılar...