SIII 4.1.1 Güncellemesi Ve Getirdikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
SIII 4.1.1 Güncellemesi Ve Getirdikleri
Forum'a Baktım 4.1.1 Konusu çok dağınıktı telefona 1 saat önce OTA (Telefon Üzerinden) Yükledim isterseniz kiesten'de yükleyebilirsiniz 279 MB lık bir dosya yüklendi.

Yenilikler:
-Gerçekten menü'de hissedilebilir bir akıcılık
-Multitasking Geliştirilmiş.
-Rahatsız etme Özelliği Eklenmiş
-Ram Optimizasyonu yapılmış artık ram kendi kendine dolmuyor ve 4.0.4'de 779mb olan ram 4.1.1 ile 833 mb olmuş
-Şarj daha az gidiyor gibi(Daha sadece 1 saat kullandım o yüzden emin değilim)
-Flash player kendi internet tarayıcısında sorunsuz fakat dolphin çalıştırmıyor
-Durum çubuğu değiştirilmiş.
-Ayarlarda ana ekran modu diye bir seçenek var ana ekranınızın şeklini değiştiriyor
-Google Now eklenmiş.

Bide sanırım şöyle bir sorun var telefon açılırken ekranda animasyon çalışmıyor sanırım bende ne led yanıyor ne görüntü geliyor ama telefon açılıyor sorun yok :)
Şiddetle yüklemenizi tavsiye ederim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Açıklamalar ve değerli yorumların için teşekkürler :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
galaxy s3 olsa da yüklesek

• Beğen
Tepkiler: moscow89
SilentOne

SilentOne

Üye
ana la flash playerı yedeklemeyı unuttum ben :(((

SilentOne

SilentOne

Üye
işin garibi bende dolphn de flash 10 numara calısıyor

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
işin garibi bende dolphn de flash 10 numara calısıyor

Bende flash player çalıştırmadı bende ayarlara girdim flash ayarlarına girince desteklemiyor dedi :( ama normal tarayıcı sorunsuz

avcitalip

avcitalip

Üye
konu için :tşk: o animasyon sorunu sadece sende var sanırım :( şarj harbiden daha az gidiyormuş gibi :evet: :( 4.1.2'de düzeltileceğine inanıyorum :)

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
konu için :tşk: o animasyon sorunu sadece sende var sanırım :( şarj harbiden daha az gidiyormuş gibi :evet: :( 4.1.2'de düzeltileceğine inanıyorum :)

Animasyon problemi başkalarındada varmış sen hangi yolla yükledin belki ben ota ile yüklediğimdendir

PriZm

PriZm

Üye
Rahatsız etme özelliği nedir? :D

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Rahatsız etme özelliği nedir? :D

rahatsız etme değilmiş pardon engelleme moduymuş :D uçak moduna geçmeden gelen aramaları, bildirimleri,alarmları,led uyarılarını kapatabiliyorsun ve bunlara saat'de ekliyebiliyorsun ve bide kara ve beyaz liste var istediğin numaraları seçiyorsun.

ATA359

Üye
adamlar s3 ya :D

cortex47

cortex47

Üye
exFAT desteğini kontrol etmeniz mümkün mü?

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
arayüz pek bi değişiklik yok ama hız olarak menü geçişlerinde falan süper olmuş yani bide ara yüz yapsalarmış güzel olacakmış

[alikan]

[alikan]

Üye
OTA üzerinden sorguladım belirli bir sıradan filan bahsetti telefona wipe attım kies üzerinden yapmaya çalışıyorum oda pislicek gibi görünüyo laptopa taktım deniyorum onda da 10 dk dır hareket yok bekliyoz sabırla :s

foreverthe

foreverthe

Üye
Bendede bazen klavyede silme tuşu takılıyor. Çok nadir ama bir çözüm bulunursa sevinirim :) ama kesin ve kesin yükleyin acayip akıcı olmuş :)

avcitalip

avcitalip

Üye
bende Google Haritalar'da bazen takılmalar oluyor hatta bazen donuyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt