Sigarayı bıraktım

evet arkadaşlar bende 1 saat önce sigarayı bırakma kararı aldım sigaramı içerken yarısı dolu paketi balkondan attım..( bu belki 20. paket atışım) ama bu kez son hele burdaki yorumları okuyunca iyice kendime güvenim geldi. daha önce 30 gün kadar içmedim. ama o 30 gün sonra neden başladım halen anlamış değilim. 24 yaşındayım ve 6-7 yaşlarından beridir sigara içiyorum. her sigaramda ayrı bi tat ayrı bi lezzet alıyorum. bunu tiryakiler çok iyi bilir. ama 50 metre koşsam ciğerlerimin sızısından ölüyorum resmen vs vs çok olumsuz yönü var bu sigaranın. sağlığımın git gide kötüye gittiğinin farkındayım. bu yüzden artık yeter! inşallah bırakırım.. başladığım güne lanet edemesemde( geçmiş gün) sigarasız geçecek günlerimi düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. bazı kişileri kıskanır oldum çünki ya sevgilisi ya eşi destek çıkarak bir duruş sergilemişler. benim etrafımda öyle biri yok. en azından bi sevgilim olsaydı destek çıkan belki güzel olurdu. bu konuyu açan arkadaşım! ablam! abim! takdire şayan bir iş yaptığınızı belirtmek isterim. umarım hayatınıza girmez bu sigara denen illet bir daha. dua edin arkadaşlar.. abiler.. ablalar.. duanıza muhtacım.. artık bırakmak istiyorum. aciz değilim sadece duanıza muhtacım..
şimdiden edeceğiniz, ettiğiniz dualara amin diyerek teşekkürlerimi sunarım..
inşallah bırakmak isteyen tüm kardeşlerim bırakırlar..

bırakmanıza svndm ama sakin olmaya bakın dayanamıorsanız arada bi 1 tane için...

sinirden yana derdim yok şükür. ama ne zaman 1 tane içeyim dediysem bırakamadım. o yüzden hiç içmeye niyetim yok yaklaşık 20 saat oldu içmeyeli. inşallah içmeyeceğim. ama nikotin sakızı çiğniyorum çok sıkışınca.

zghatko

Üye
bende 25 yıl aralıksız içtim hemde günde enaz birbuçuk paket kadar.amma 13 ocak 2010 da paketimi iş yerine attım 75 gündür içmeği bırakın elimi değmeğe korkuyorum.tek şikayetim sinirlilik ve çok aşırı kilo herkesle kavga etmekten yoruldum.aslında 15 kilo aldım düşünmekten uykularım kaçar oldu.ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim. zghatko@hotmail.com

erhaN99

Üye
19.04.2010 Gece uykum kaçtı 01.30 gibi bir sigara içtim, tekrardan yatagıma uzandım. Sonra düşündüm ben neden sigara içiyorum neden bırakmıyorum diye. Bırakma kararı aldım. Daha önce 2 ay içerisinde 3 kere denemem olmuştu. Gün içerisinde en fazla 8 10 saat dayanıp yakıyordum bi sigara. Bunun nedeniyse kafamda tam olarak bitirmememdi. Bu sefer kafamda bitirdim. Bitti ya benim hayatımda artık sigara diye birşey yok.

Çay alışkanlığım yok Bu yüzden sigara pek aklıma gelmez çay içerken.
Kilo alma gibi bir problemim ok günde 8 km koşuyorum sporumu kesinlikle yapıyorum.
Yemek sonrası sigarayıda aramam kesinlikle

Bunlar benim için bir avantaj.
Babamla aynı dükkandayız ve yanımda durmadan sigara içiyor. Buda benim için bir avantaj

Birde şunu söylemek istiyorum. Bu yazımı okucak tüm arkadaşlar(Sigarayı bırakmayı deneyen) sigaranın yerine başka birşey koymalıyız diye düşünüyordur bende düşündüm ama bu saçmalık olur, çünkü biz bu alışkanlıktanda kurtulmaya çalışıyoruz. Sigarasız insanlar nasıl yaşıyorsa öyle yaşamak istiyoruz.

Dün nikotin krizim fena geliyordu ama bugün iyiyim. Tuhafım aslında
Sanki karnım açta sanki böyle susamışımda Eksik bişeyler var.

NİKOTİN Bekle vücutcuğum gelmicek sana nikotin mikotin.

(6 Sene İçtim)

bende birakmayi dusunuyorum sozlumle birlikte yanimda degil ama olsun ins bugun yarin baslicam lanet olsun su sigaraya ya yillardir iciyorum ne oldu ki omeyra gibi bende birakinca sinirleniyorum catiyorum herkese hemde cok fena Allah yardimcim olsun ben be benim gibi birakacaklarin

erhaN99

Üye
Sinir olayı bahane arkadaşlar. Bende sinirli oluyorum ama kontrol mekanizması insanın kendi elinde.
Bende çatıyordum herkese ama insanları kırdığımı görünce kendi kendime üzülüyorum o yüzden kendimi kontrol ediyorum. Hayatım boyunca artık sigara olmucak ben hep sinirlimi olucam telkinlerinde bulunuyorum kendime. Bunada alıştırıyorum kendimi.

Benim bugün 5.günüm. Sigaraya nasıl alıştıysam zamanında şimdide sigarasızlığa alışmış durumdayım. Nefes alışım bile değişti gerçekten.

Ertelemekle yok şugün brakcam deyip son sigarayı derin nefesle içmekle bırakılmıyor gerçekten. Kaç kere denedim bu sefer başardım.

Kurtulun sizde arkadaşlar.

Aferin Kardeşim Bide Ben Bıraka Bilsem

erhaN99

Üye
8.Günüm Sigarasız yaşamak süper bir duygu.

Artık sigara içmek aklıma çok nadir geliyor.

Kesinlikle gözünüzde büyüttüğünüz kadar birşey değil sadece ilk gün hallediyor sizi.

Kac zamandır ıcıyordun bende bugun basladım ıns bakalım dun sıgaram bıttı ve bguun almadm

erhaN99

Üye
Kac zamandır ıcıyordun bende bugun basladım ıns bakalım dun sıgaram bıttı ve bguun almadm

6 Senedir içiyordum. Son 4 senesi günde 1 paketten aşagı düşmemiştir.

--------------- Ekleme ---------------

Bugün 16.gün. Şafak şafak sayıcam ben bu günleri )))

omaro99

Üye
ya arkadaşım 1 ay oldu sigarayı bırakmam,yemin ederim hiç umrumda degil,sigara falan istemiyorum artık igrendigimi bile soyleyebilirim,millet kendisini kandırıyor sigarayı bıraksam ölürüm falan hepsi yalan dolan arkadaşım,ne tövbe ne birşey sigaranın bana ölümden ve cebime getirdigi zararlardan başka birşey getirmedigini anladım ve bıraktm,şimdi çok utluyum halsizligim falan hepsi geçti.

ebuş...

Üye
off sigara off bırakamamki seni...

12 yaşımda başladım 6 sene oldu hala devam yazın günde 3 pakete çıktığım bile oluyor napıcam bilemiyorum

ahh rahmetli babaannem duysaydı bilseydi ne adar üzülürdü oda 5 paket devirirdi bizim başlamamızı hiç istemezdi neler geldi sigra yüzünden başına damarları tıkandı vicudu su topladı kaç kez ölümlerden döndü ama bırakmadı sigara onun peşini ... şuan benim için bi problem yok ama ileride çıkıcak acısı biliyorum şimdi tuzum kuru sigara parası benden çıkmıyor bi hastalık filanda yok kötü günler ilerde...

erhaN99

Üye
Bende bırakalı 1 ay olmuş. Aklıma bile gelmiyor.

erhaN99

Üye
Sigarayı bırakamamak acizlikten başka hiçbirşey değildir. Ben bunu anladım
1.5 ay oldu saygılarımla.

bende sizin gibi bırakanlardanım

fakat yinede diyorum Lanet olsun ilk içtigim güne....

fdgfsdsa

Üye
Kaç gün sigara içmezsem sigarayı bırakmış olurum yani hiç aklıma bile gelmez canım istemez
bu soruyu soruyorum cünkü benim icin aradan bir hafta geçsede sigarasız. Sigara istegi daha çok artıyor ne yapmam lazım yani ne kadar zaman beklemem lazım

sigara bırakılmaz ara verılır

doktora danıs derım gögüs hastalıkları uzmanı yardımcı olur