edim1979
Üye
teşekür ederimiyi JBler![]()
teşekür ederimiyi JBler![]()
kardeş eger yüklerken dfu mode aldıysa bir elma işareti ve altında dolan bi cubuk geldi ve bu işlem bittikten sonra acil arama ekranın geldiyse senin iphone versiyon düşmüştüranlamadın kı o dun yolladıqın lınkte denedım hata felan werdı dustu sandım recovery mode dan cıktım felan aynı surum olmus ama o lınktekı nı denedım hata flan wermedı dırek restore ettı o yuzden merak ettım wersıon dustumu dusmedı mı aynı ıslemlerı tamamen yaptım host felan da deıstırdım sımdı hattı taktırcam bırazdan ıns fw dusmustur o kadar ugrastık en azından benım gıbı arkadaslara da bı yol gostermıs oluruz
verdiğim host dosyasını indir senin host dosyanla değiştir kardeskardeş lütfen bana yardım et iphone 4 kullanıyorum daha önce sorunsuzca 4.02 den 4.0 1 geçmiştim bir problem oldu tekrar 4.0.2 ye geçtim şimdi dönüş yapamıyorum ürekli 3194 hatası alıyorum söylediğin herseyi yaptım bir turlu olmuyor shsh kaydımda var lutfen bana tardım et sevgıler [email protected]
[email protected]slm arkadaslar yokmu yardimci olacak bi babayigit ya elimde daha onceden jb yapilmis cihaz var suan restore etmek zorunda kaldim ve haliyle de 4 0 2 ye gecti bunu nasil jb li hale dondure bilirim versiyon dusurmek gerekse de nasil yapabilecegim hakkinda bilgisi olan varmi yukaridaki islemi bir turlu basaramadim
kaydım yok yalnız telefon garantili yine tekrar teşekkürler yurt dışı cihazlarada olurmu bilmiyorumkardeş eger yüklerken dfu mode aldıysa bir elma işareti ve altında dolan bi cubuk geldi ve bu işlem bittikten sonra acil arama ekranın geldiyse senin iphone versiyon düşmüştür
--------------- Ekleme ---------------
edim1979
senin daha once shsh kaydın varmıydı
shsh kaydın yok demek başka bi forumda bu yönteme işe yaramaz olmaz shsh kaydı olmadan dedilerde o yüzden sordumkaydım yok yalnız telefon garantili yine tekrar teşekkürler yurt dışı cihazlarada olurmu bilmiyorum
bende iphone 2g var bunu 4.0.1 unlock yapip actirdim ancak versiyon gidince tekrar sifrelendi yani cekmiyor yurt disindan gelmisdi cihaz imei sorunu yok sadece actirmam gerekdi actirdim versiyon yukseltince iptal oldu simdi tekrar 4.0.1e donmek istiyorum olmuyor :S shift felan o cozumde olmuyor cunku ıtunes de sim card gorunmedıgı ıcın upload yada versiyon restore olmuyor bi bilgisi olan var mi ? sayin maxicep uyeleri
dfu mode alıp yaparsan olur krds daha sonra universal cardla aktivasyon yapacaksınbende iphone 2g var bunu 4.0.1 unlock yapip actirdim ancak versiyon gidince tekrar sifrelendi yani cekmiyor yurt disindan gelmisdi cihaz imei sorunu yok sadece actirmam gerekdi actirdim versiyon yukseltince iptal oldu simdi tekrar 4.0.1e donmek istiyorum olmuyor :S shift felan o cozumde olmuyor cunku ıtunes de sim card gorunmedıgı ıcın upload yada versiyon restore olmuyor bi bilgisi olan var mi ? sayin maxicep uyeleri
aktıvasyon kartım yok ama bu ıslemı yapmak ıstıorum kart olmadan nasıl emergenencyden cıkabılırım bı yardım ...
önemli deil güle güle kullan kerdeş
--------------- Ekleme ---------------
shsh kaydın yok demek başka bi forumda bu yönteme işe yaramaz olmaz shsh kaydı olmadan dedilerde o yüzden sordum