shsh kaydı olmaksızın 4.0.2 den 4.0.1 ve 4.0 a dönüş 3gs 3g ve 2g için

Sponsorlu Bağlantılar

dedoo

Üye
    Konu Sahibi
anlamadın kı o dun yolladıqın lınkte denedım hata felan werdı dustu sandım recovery mode dan cıktım felan aynı surum olmus ama o lınktekı nı denedım hata flan wermedı dırek restore ettı o yuzden merak ettım wersıon dustumu dusmedı mı aynı ıslemlerı tamamen yaptım host felan da deıstırdım sımdı hattı taktırcam bırazdan ıns fw dusmustur o kadar ugrastık en azından benım gıbı arkadaslara da bı yol gostermıs oluruz
kardeş eger yüklerken dfu mode aldıysa bir elma işareti ve altında dolan bi cubuk geldi ve bu işlem bittikten sonra acil arama ekranın geldiyse senin iphone versiyon düşmüştür

--------------- Ekleme ---------------

edim1979
senin daha once shsh kaydın varmıydı

muratyavuz1

Üye
kardeş lütfen bana yardım et iphone 4 kullanıyorum daha önce sorunsuzca 4.02 den 4.0 1 geçmiştim bir problem oldu tekrar 4.0.2 ye geçtim şimdi dönüş yapamıyorum ürekli 3194 hatası alıyorum söylediğin herseyi yaptım bir turlu olmuyor shsh kaydımda var lutfen bana tardım et sevgıler [email protected]

dedoo

Üye
    Konu Sahibi
kardeş lütfen bana yardım et iphone 4 kullanıyorum daha önce sorunsuzca 4.02 den 4.0 1 geçmiştim bir problem oldu tekrar 4.0.2 ye geçtim şimdi dönüş yapamıyorum ürekli 3194 hatası alıyorum söylediğin herseyi yaptım bir turlu olmuyor shsh kaydımda var lutfen bana tardım et sevgıler [email protected]
verdiğim host dosyasını indir senin host dosyanla değiştir kardes

PAZARCIKL

Üye
slm arkadaslar yokmu yardimci olacak bi babayigit ya elimde daha onceden jb yapilmis cihaz var suan restore etmek zorunda kaldim ve haliyle de 4 0 2 ye gecti bunu nasil jb li hale dondure bilirim versiyon dusurmek gerekse de nasil yapabilecegim hakkinda bilgisi olan varmi yukaridaki islemi bir turlu basaramadim

dedoo

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar yokmu yardimci olacak bi babayigit ya elimde daha onceden jb yapilmis cihaz var suan restore etmek zorunda kaldim ve haliyle de 4 0 2 ye gecti bunu nasil jb li hale dondure bilirim versiyon dusurmek gerekse de nasil yapabilecegim hakkinda bilgisi olan varmi yukaridaki islemi bir turlu basaramadim
[email protected]
ekle yardımcı olayım sana pazarcıklı kardeşim

dj inönü

Üye
vallaha oldu sagolasin ustam ellerin dert görmeye :)

edim1979

edim1979

Üye
kardeş eger yüklerken dfu mode aldıysa bir elma işareti ve altında dolan bi cubuk geldi ve bu işlem bittikten sonra acil arama ekranın geldiyse senin iphone versiyon düşmüştür

edim1979
senin daha once shsh kaydın varmıydı
kaydım yok yalnız telefon garantili yine tekrar teşekkürler yurt dışı cihazlarada olurmu bilmiyorum

mastersith

Üye
Saol kardeşim Süper işime Yaradı xD

dedoo

Üye
    Konu Sahibi
önemli deil güle güle kullan kerdeş

kaydım yok yalnız telefon garantili yine tekrar teşekkürler yurt dışı cihazlarada olurmu bilmiyorum
shsh kaydın yok demek başka bi forumda bu yönteme işe yaramaz olmaz shsh kaydı olmadan dedilerde o yüzden sordum

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bende iphone 2g var bunu 4.0.1 unlock yapip actirdim ancak versiyon gidince tekrar sifrelendi yani cekmiyor yurt disindan gelmisdi cihaz imei sorunu yok sadece actirmam gerekdi actirdim versiyon yukseltince iptal oldu simdi tekrar 4.0.1e donmek istiyorum olmuyor :S shift felan o cozumde olmuyor cunku ıtunes de sim card gorunmedıgı ıcın upload yada versiyon restore olmuyor bi bilgisi olan var mi ? sayin maxicep uyeleri

rapege

rapege

Üye
bende iphone 2g var bunu 4.0.1 unlock yapip actirdim ancak versiyon gidince tekrar sifrelendi yani cekmiyor yurt disindan gelmisdi cihaz imei sorunu yok sadece actirmam gerekdi actirdim versiyon yukseltince iptal oldu simdi tekrar 4.0.1e donmek istiyorum olmuyor :S shift felan o cozumde olmuyor cunku ıtunes de sim card gorunmedıgı ıcın upload yada versiyon restore olmuyor bi bilgisi olan var mi ? sayin maxicep uyeleri

dönsende yine açtırman gerecikicek veya açman

dedoo

Üye
    Konu Sahibi
dfu mode alıp yaparsan olur krds daha sonra universal cardla aktivasyon yapacaksın

cruelsoul

Üye
aktıvasyon kartım yok ama bu ıslemı yapmak ıstıorum kart olmadan nasıl emergenencyden cıkabılırım bı yardım ...

cruelsoul

Üye
bısey sorucam bu ıslemı yaptıktan sonra unıversal cart takma bolumune gelınce versıon 4.0.1 e ınmıs oluyor dımı ondan sonra sadece jaılbreak ıslemı yanı hat acmak ıcın yapılan ıslem ....

Reader881

Üye
arkadas ben
Shift + Widerherstellen basaramadim bana verdigi fehler su; Die Software zur Kommunikation mit dem Iphone ist nicht korrekt installiert.Bitte installieren Sie Itunes erneut, um die Software für dasIphone zu installieren." Simdi ne yapmam gerekiyor yardim edersen sevinirim Tesekküeler....

polkab

Üye
merhaba, bende yurtdışından gelen 3GS var jb ve unlock işlemi yapılmıştı daha sonra yanlışlıkla 4.0.2 ye yükselttim şimdi anlattığınız yöntemle dowgrade yaparsam benden tekrar universal sim card kullanarak aktivasyon ister mi? yoksa işlemden sonra direkt JB ve unlock yapabilir miyim?

teşekkürler...

byfelsefe

Üye
bendende ayni problem var yurd disi telefonu 4.0.2 yükledim yanlislikla. cok makbule gecer yardimci olabilirsen [email protected]

önemli deil güle güle kullan kerdeş

shsh kaydın yok demek başka bi forumda bu yönteme işe yaramaz olmaz shsh kaydı olmadan dedilerde o yüzden sordum

erenakil39

Üye
1606 hatası verıyor dewamlı.olmuyor arkadasım senın dediğin

Üst Alt