iPhone 3G 3GS - Apple OS 4 den OS 3.1.3 e düşürmek . ( os 4 to 3.1.3 )

Sponsorlu Bağlantılar

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
arkadaslar sorun çözülmemiş gibi görünüyor şimdi hangi versiyona düşüreçeksiniz önce ipsw dosyasını indirin ama safari üzerinden indirin ordan ipsw olarak görüyor ve hata vermiyor ben şuan indirdim telefonum 4,2,1 versiyonunu 4,1 yaptım itunes açın ve shıft ile restore aynı anda basın karşınıza bi dosya çıkıçak o dosya ile indirdiğiniz ipsw dosyasını secin ve restore yapın bu kadar tşkler:)

coolfrw

Üye
Gerçekten ios4 ten sonra 3.1.3 çok hızlı ve stabil geldi. Kesinlikle 3g cihazlara ios 4.0 ve üzeri tavsiye etmiyorum. en azından benim görüşüm. çünkü en ufak takılmalara kasmalara gecikmelere sinir oluyorum. ama yanlış anlamayın ios4 hiç kullanılmıyomu tabiki kullanılıyo ancak dediğim gibi teli elime aldığımda isteklerimi en hızlı karşılayan 3.1.3 versiyonu olmuştur.

depresif123

Üye
merhabalar denılen herseyı yaptım.denedım adım adım ındırdım ıphone umn ustunde uyguladım fakat bır turlu dusuremedım cıldırmak uzereyım tlfnu dfu modda ıken ındrdım bu alt versıyounu shıft+restore bastıgımda cıkan pencereden arıorum arıorum bulamıorum dosyanın ıcını bos goterıorr .ipsw uzantılı bısey arıor sanıorum ama bulamıorum bır turlu osteremıorum o ındırdgımz versıyonu...yuklemeye baslıyamıorum yanı yardım lutfen

Üst Alt