hakankurban
Üye
HAKAN kardes
9 ) FİXRECOVERY dosyasındaki recovery43 dosyasına tıklayıp çalıştırıyoruz iphone recovery moddan çıkacak telefonumuz açılacak
buraya kadar yaptim ama tel acilmiyor dfu takili kaldi.fixrecovery43 baslatinca iki tane hata yaziyor ama islem yapiyor.
şu işlemi yapın cihazı ireb ile dfu moda alın custom firmware yükleyin umbrellayı çalıştırmadan bunu deneyin
----------Eklendi @ 16:39:04 ---------- Yazıldı @ 16:38:12 ----------
Ustadim Bende yeni bir iphone 4 kullanicisiyim guncelleme magduruyum ios 4.3.1 ken guncelleme ile 4.3.5. oldu daha once jailbreak`li idi ama hic SHSH yedegim yok bunlari yeni ogrendim , Bu verdigin islemleri yaptim ama itunes`te 1013 hatasini aldiktan sonra dedigin gibi FİXRECOVERY dosyasındaki recovery43 dosyasına tıklayıp çalıştırıdim ama kurulum bittikten sonra telefon acilmadi siyah ekran olarak kaldi. Sanirim yaklastim bir yardimin olurmu acaba ?
cihaz dfu lops a takılmış tekrar deneyin
----------Eklendi @ 16:41:01 ---------- Yazıldı @ 16:39:04 ----------
arkadaşlar burada yapılan işlemler her telefonda başarılı olmuyor denemek lazım nedendir bilmiyorum ama iki tane müşterimin cihazını düşürdüm 1 tanesi düşmedi..çıkış haftasındanmıdır bilmiyorum ama vbazı cihazlar izin veriyor bazıları vermiyor
allah senden razı olsun günlerdir şu işlemi yapmaya uğraşıyodum sayende yarım saatte çözdüm