SHSH kaydı olmadan ios4.3.5 den ios4.3.3 e SÜRÜM DÜŞÜRME ANLATIMI

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
HAKAN kardes

9 ) FİXRECOVERY dosyasındaki recovery43 dosyasına tıklayıp çalıştırıyoruz iphone recovery moddan çıkacak telefonumuz açılacak

buraya kadar yaptim ama tel acilmiyor dfu takili kaldi
.fixrecovery43 baslatinca iki tane hata yaziyor ama islem yapiyor.

şu işlemi yapın cihazı ireb ile dfu moda alın custom firmware yükleyin umbrellayı çalıştırmadan bunu deneyin

----------Eklendi @ 16:39:04 ---------- Yazıldı @ 16:38:12 ----------

Ustadim Bende yeni bir iphone 4 kullanicisiyim guncelleme magduruyum ios 4.3.1 ken guncelleme ile 4.3.5. oldu daha once jailbreak`li idi ama hic SHSH yedegim yok bunlari yeni ogrendim , Bu verdigin islemleri yaptim ama itunes`te 1013 hatasini aldiktan sonra dedigin gibi FİXRECOVERY dosyasındaki recovery43 dosyasına tıklayıp çalıştırıdim ama kurulum bittikten sonra telefon acilmadi siyah ekran olarak kaldi. Sanirim yaklastim bir yardimin olurmu acaba ?

cihaz dfu lops a takılmış tekrar deneyin

----------Eklendi @ 16:41:01 ---------- Yazıldı @ 16:39:04 ----------

arkadaşlar burada yapılan işlemler her telefonda başarılı olmuyor denemek lazım nedendir bilmiyorum ama iki tane müşterimin cihazını düşürdüm 1 tanesi düşmedi..çıkış haftasındanmıdır bilmiyorum ama vbazı cihazlar izin veriyor bazıları vermiyor

mahmut-cihan

Üye
Hakan kardeş senin allahına kurban :) allah senden razı olsun günlerdir şu işlemi yapmaya uğraşıyodum sayende yarım saatte çözdüm :)

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan ..

kubilay150

Üye
merhaba restrore filesin içindeki tiny umbrellayı açtığımda no JVM could be found your system diye bi hata çıkıyor fix recovery43 ü açtığımda da zlib1.dll dosyası yok hatası çıkıyor yardımcı olurmusunuz ....

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
zlip1.dll dosyasını klasörün içine at yani 43fixrecovery 4.21 ficrecovery yazanların yanına at adres linki mbrella içinde en son sürümü yükle.

kubilay150

Üye
4.3.3 ile restore yapmaya çalıştığımda da telefon ekranında itunes ve usb işareti var orada kalıyor devamını bi türlü yapamadım

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
ekle hemşerim yardımcı olayım iphone_ankara@hot

kubilay150

Üye
arkadaşlar 4.3.3 e düştüm sonunda :)) hepinize teşekkürler şimdi untethered jailbreak yapması kaldı

rizabakir

Üye
arkadaşlar 4.3.3 e düştüm sonunda :)) hepinize teşekkürler şimdi untethered jailbreak yapması kaldı
Yav harbiden heyecanlandim simdi.laptop serviste gelir gelmeZ olaya bende girecem.sonunda kendi hattimiZiz kullanabilecez

husem

Üye
costum frimware yükledikten sonra açılmıyor ne yaptıysam recovery moddan çıkmadı nasıl çözeceğim bu işi ?

rizabakir

Üye
tav benimki daha islem baslamadan hata veriyor.verifying with apple store diyor cat hata.hosts dosyasina da degistirdim resette attim olmadi.benimki o2 lock lu ondan olabilirmi acaba.bide ben ingilteredeyim,bunlarin bi faktoru olabilirimi.

husem

Üye
hata kodu kaç eğer 1600 yada 20 ise ise ireb ile dfu moda al sorun çözülecektir ben en son açamada kaldım dfu moddan çıkmıyor

trgm06

Üye
anlatım göremiyorum konu kaldırıldımı

aydoganfb

Üye
ya arkadaslar bana da yardici olursaniz cok sevinirim elimde iphone 4 var fe malesef surumunu ios5 yaptm vede 4.3.3 dusurmek istiorum ilk once 4.3.5 e dusurmeye calisiorm herseyi bitriyor tamamen bitmek uzereyken 1 hatasi veriyor ve program modunda kaliyor umbrellayla start tsss servermi ne var ona basip tekrar yuyklemeye calisiorm 4.3.3 u defomodda ama malesf buseferde 2005 hatasi veriyor host dosyasiyla oyniıorm 3194 mu ne verior busefr hata bui turlu yazlma girmior anlicagnz cihaz gveyi ve 5 yuklym nalet olsn 4.3.3 diorm ama busefrde gvey calismior ios5 te yardimci olrsan cok cok sevinirim

aydoganfb

Üye
yokmu bi bilgisi olan ya cok madur bi durumdayim :hmmm

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
yine benden fayda var aydoğanfb 1 hatası verince fix recovery ile çıkış yap telefonun açılır 1 hatası versiyonun yüklendiğini belirtir

aydoganfb

Üye
yine benden fayda var aydoğanfb 1 hatası verince fix recovery ile çıkış yap telefonun açılır 1 hatası versiyonun yüklendiğini belirtir
denedim kardesim valla onuda denedim cok yardmin dokundu senin bana bi yardimin daha dokunsun ya 4.3.5e dusuremedm bi turlu tam bitecek hata veriyor 1 die sonra butun ciksi programlaryla yaptm fixle ireble umbrallayla gıne ayni modda kalıor

----------Eklendi @ 18:17:58 ---------- Yazıldı @ 18:15:33 ----------

denedim kardesim valla onuda denedim cok yardmin dokundu senin bana bi yardimin daha dokunsun ya 4.3.5e dusuremedm bi turlu tam bitecek hata veriyor 1 die sonra butun ciksi programlaryla yaptm fixle ireble umbrallayla gıne ayni modda kalıor
ama gne tekrar bi deniim ins olur

aydoganfb

Üye
yok fix recoveryde ise yaramadi kaldık ole ya steden uzman arkadaslarn yardimini beklicem mecbur

Üst Alt