iPhone 3G 3GS - Apple OS 4 den OS 3.1.3 e düşürmek . ( os 4 to 3.1.3 )

Sponsorlu Bağlantılar

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
Bak şunalrı kontrol et .Net farevorkun kurulu olup olmadığına bak
ayrıca bu sanki Java HAtası gibime geldi

javanoın sitesinden javanın son sürümünü indir kur

daha sonra pc yi kapat aç

olmazsa yine yaz

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
slm ben de 1604 hatasi veriyor bilen varmi nasil yapilacak

cmlkrc

cmlkrc

Üye
slm kardeş numaranı verebilirmisin arayım acayip takıldım daa

safakhamza

Üye
hepsi tamam en son söylediğiniz program hata veriyor

drporti

Üye
değerli adminim recbootta 'exit recovery mode' tıklıyorum
sonra ne olacak? altta ' your device is now being kicked out of Recovery Mode' yazıyor. ee bundan sonra ne yapacam? tekrar ituneste shift+restore dediğimde aynı hatayı veriyor.
'the iphone could not be restored because the firmware file is not compatible'

dristan

Üye
arkadaşlar şu recboot programı diğer bikaç arkadaşında bahsettiği gibi exit recovery mod dediğimizde

"your device being kicked recovery " diye yazıp kalıyor.

itunesmobiledevice.ddl diye bi dosya istedi onuda recboot klasörüne kopyaladım ancak recovery modunu geri almıyor. yardım lütfen....:bilmm

afterlife97

afterlife97

Üye
Benim bildiğim 3.1.3te shsh kaydı ve old bootrom lu olması gerekiyor

arfifcan

Üye
hata 3194 ne demek ne yapmam lazim

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
YurtDışı İphone Dan Denedim olmadı sorun şu ; herşeyi yaptım exit Recovery Mode diorum bişey çıkmıyor neden ??

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı Olabilecek Kimse Yokmu ???

karakamış

Üye
ya kardeş bişey dicem shift + restoreye basıyorum versiyonlar gozukmuyor ne ayak dier dediklerinin hepsini yapıyorumda bu olmüyüürrr

ungood20

ungood20

Üye
Emeğine sağlık.

erenakil39

Üye
arkadaşım ben yanlışlıkla 4.0.2 yükledim 3gs var bende.shsh dan veya başka yazılım konularından anlamıyorum.ama 4.0.1 e düşürmek için fw indirdim hata verdi yüklemedi.ben bu 4.0.2 den nasıl kurtulacağım yardım et bana başlıycam böyle telefona 1500 tl para veriyoruz nelerle uğraşıyoruz yaww adamlar tezgahı kurmuşlar walla.

flyyy

Üye
Valla Arkadaşlar Benim 3G 16 İphone Var Bende Gaza Gelip İos 4.0.1 Yüklemiştim shsh kaydımda yoktu ama en başta tarifi geçen şekilde yapyım 1015 hatası aldım Recboot'la DFU moddan çıktım ve şu an 3.1.3 kullanıyorum biraz ugrastırıyor ama bence yapın cihaz kendine geldi eskisi gibi daha hızlı hiç değilse ... :)))

guvenkaya

guvenkaya

Üye
tam anlatirmisiniz ben yapamiyorum yuklemede hata veriyor telefon 3gs 32gb 4.1 yuklu 100 euroya aldim fransadan dfu moddan nasil cikiyoruz basiyorum degisiklik yok 1500 tl veren arkadas iphone 4 mu 3gs mi

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bunların hepsi yalan hata veriyo hiç bir boka yaramıyo kafayı yıcem artık

magicwords06

Üye
iphone 3gs de bu söylenenler shsh kaydı olmadan yapamazsınız..3g lerde shsh kaydı diye bir şey olmadığından yapılıyor.. bu yüzden 3gs kullanan ve yanlışlıkla sürümünü yükseltmiş arkadaşlar sadece jailbreakın cıkmasını bekleyecekler..başka çare ne yazık ki YOKKKK

faceoff1

Üye
arkadaşlar dfu moddan çıkamayan arkadaşlar için
burdan netframework :

burdan recbbot :

şu an itibariyle benim iphone dfu moddan çıkmış durumda xp de çalışıyor
bilgilerinize..

kayabeyli

Üye
Arkadaşlar bende de 3gs 16gb var.geçen akşam telefonun şarjı bitmek üzreyken bikaç tel görüşmesi yaptım ve kapandı.tekrar açtığımda kablo ve itune işareti çıktı.bunun üzerine ne yapabilirim dedim.sitelerde anlatılanların hepsini yaptım.shsh kaydım yok,shift +restore yapıyorum ama her seferinde 3014 3002 gibi hatalar alıyorum,hosts dosyasınıda değiştirdim söylendiği gibi yinede olmadı.biri lütfen yardım etsin

Üst Alt