Sgs3 lumia900u tahtindan indiremedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Yani..
Android dediğin şey 2003'te geliştirilmeye başlanmış ve 2007'de duyurulmuş bir sistemdir.Windows Phone ise sadece 2 yıldır var piyasada...

Ayrıca o 2 yılın 1.5 yılı adam akıllı telefon çıkarmadı diğer firmalar Wp'ye bu sebeple pek gelişemedi doğal olarak.

- - - Eklendi - - -

arkadaş sonuçta bu wp windows mobileın yeni sürümü ne iki yılı?

WM ile Wp'yi kıyaslıyor ve yeni sürümü mü diyorsun tamamen işletim sistemi değişti yav:kop:Arayüzlerindeki fark bile yeterli.Ayrı işletim sistemleri aynı şirketin geliştirmesi önemli değil.O açıdan bakarsan WM'de Windows'un devamı mobile taşınmış hali :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows mobile ile windows phone elma ile armut kadar bile birbirine benzemiyor birkere herşeyden once windows mobile pda işletim sistemiydi windowsphone ise smartphone işletim sistemi. Cekirdeginden arayuzune dosya uzantisina yazim ve kodlama diline kadar farkli anlamiyorum bir insan bilmiyorsa da biliyormuş gibi ahkam kesmemeli bence.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
windows mobile ile windows phone elma ile armut kadar bile birbirine benzemiyor birkere herşeyden once windows mobile pda işletim sistemiydi windowsphone ise smartphone işletim sistemi. Cekirdeginden arayuzune dosya uzantisina yazim ve kodlama diline kadar farkli anlamiyorum bir insan bilmiyorsa da biliyormuş gibi ahkam kesmemeli bence.

Kemal abi son noktayı koymuş...

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada windows mobile tutmadi diye kotu bir sistem gibi algilanmasin o donemde cikan wm cihazlarin neredeyse hepsine android kuruldu. Ayrica wm olarak da son derece yetenekli bir sistemdi sadece kullanimi cok zor ileri derece kullanicilar icin yapilmiş gibiydi

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu arada windows mobile tutmadi diye kotu bir sistem gibi algilanmasin o donemde cikan wm cihazlarin neredeyse hepsine android kuruldu. Ayrica wm olarak da son derece yetenekli bir sistemdi sadece kullanimi cok zor ileri derece kullanicilar icin yapilmiş gibiydi

olabilir abi.:hmmm

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Sakin ol hünkarım:aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

sakinim hunkarim ama bilincsizligini kabul etmeyerek bildiginin dogru oldugu saplantisina duşmuş ve bilincli insanlara saygi gostermeyenlerin burada insanlari germeye hakki yok. :oke:

Zaten arkadaş sonsuz gün banlanmış olacağı buydu.İnşallah fanlıktan kurtulana kadar bir daha uğramaz buralara...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Zaten arkadaş sonsuz gün banlanmış olacağı buydu.İnşallah fanlıktan kurtulana kadar bir daha uğramaz buralara...

banlayan arkadaşın elleri dert görmesin tuttuğu altın olsun ne diyim.İlk kez banlanan biri için bu kadar sevindim desem yalan olmaz heralde.Oh be kurtulduk bir fanatikten :ehe

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
[ENGİN];4836909' Alıntı:

banlayan arkadaşın elleri dert görmesin tuttuğu altın olsun ne diyim.İlk kez banlanan biri için bu kadar sevindim desem yalan olmaz heralde.Oh be kurtulduk bir fanatikten :ehe

Ben çok uğraştım o çocukla.İnsanları yanlış yönlendiriyor, sonra insanlar bütün foruma saydırıyor :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
laftan anlayacaksa uğraşırım yoksa hiiiç umrumda olmaz önce saygı olmalı kişide...!

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
[ENGİN];4836944' Alıntı:
laftan anlayacaksa uğraşırım yoksa hiiiç umrumda olmaz önce saygı olmalı kişide...!

Normalde cevap bile vermem ama bir halt biliyormuş gibi ahkam kesip bir de insanlara yanlış bilgiler verip yanlış yönlendiriyorsa kendime hakim olamıyorum.Allah'tan hakaret etmeden banlanmış :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kimsenin ceza almasını istemiyoruz ama forumun huzurunu kasıtlı olarak bozmaya çalışanları da aramızda tutamayız adı geçen kişi forumdan uzaklaştırıldıgına göre artık konuyu daha fazla bu mesajlarla kirletmeyelim anlayışınız için teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar kimsenin ceza almasını istemiyoruz ama forumun huzurunu kasıtlı olarak bozmaya çalışanları da aramızda tutamayız adı geçen kişi forumdan uzaklaştırıldıgına göre artık konuyu daha fazla bu mesajlarla kirletmeyelim anlayışınız için teşekkürler.

eyvallah

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

:good:

TheMadness

TheMadness

Üye
Bence platformlar arası karşılaştırma yapılamaz tam olarak. Herkesin fikrine saygım var bu şahsi görüşüm tabi...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bir platformun başka cihazlarda başarılı olması benim için bir şey ifade etmiyor. PC'deki Windows'a bakıp WP telefon ya da Mac'e bakıp iPhone almam.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt