Sgs3 lumia900u tahtindan indiremedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fazla bir bilgim yok yanlış olmasın ama lumialarin menüsü falan biraz daha basit stabilligi ondandir android daha karışık bir sistem ondan takılmalar olabiliyor ama düşük sistemli telefonlarda sgs2 de hiç takılma yaşamadım

wp sadedir kullanim kolayligi acisindan bu boyle yapilmiş tabi ki herkes begenmek zorunda degil wp kullanim olarak androidden fazlasiyla stabil ve hizlidir fakat bunun sadelikle alakasi yok kodlama ve optimizasyonla alakasi var. Donanimi verimli kullanir wp bu yuzden aşiri yuksek donanima ihtiyac duymaz

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bugün s3'ü inceledim satıcı/adam öve öve bitiremedi cihazı. Android mi? Windows phone mu? Dedim adam windows phone'un devri bitti diyo. :allalla:

• Beğen
saynesim

saynesim

Üye
bugün s3'ü inceledim satıcı/adam öve öve bitiremedi cihazı. Android mi? Windows phone mu? Dedim adam windows phone'un devri bitti diyo. :allalla:

o adam ne anlar kaçta tane telefoncuyla konuştum birşeyden anladıkları yok

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

zeki adammış beya! İleri görüşlümü desem ne desem daha piyasaya çıkmamış sistemın geleceğini görmüş yahu :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Çoğu telefoncu telefondan anlamıyor malesef.İnsanları yanlış yönlendirip o kişiye uygun olmayan telefonlar aldırabiliyor.Sonra o bilinçsizce telefon alan kişiler aldıkları telefon markasını bilinçsizce kötülüyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çoğu telefoncu telefondan anlamıyor malesef.İnsanları yanlış yönlendirip o kişiye uygun olmayan telefonlar aldırabiliyor.Sonra o bilinçsizce telefon alan kişiler aldıkları telefon markasını bilinçsizce kötülüyorlar.

veya telefondan anlamayan saticinin yonlendirmesiyle aldigi cihazi dunyanin en iyisi zannedip yorum yapiyorlar. Eşimin eniştesi sgs2 almiş benim lumia900u gorunce: ne guzel telefon bu boyle android var mi bunda dedi:D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, Niizuma.Eiji ve n000k
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
adamların umrunda değilkı kullanıcı fıyatlı mal satalım da ne olursa olsun hesabı öve öve bitiremiyorlar cihazı satmak için

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
onun içindirki kendi isteklerimize en uygun telefonu araştırıp karar verdikten sonra satıcıya fikrini sormadan telefonu almak. Şahsen ben böyle yapıyorum ve aldığım telefonlarla sıkıntım pek olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Niizuma.Eiji ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

veya telefondan anlamayan saticinin yonlendirmesiyle aldigi cihazi dunyanin en iyisi zannedip yorum yapiyorlar. Eşimin eniştesi sgs2 almiş benim lumia900u gorunce: ne guzel telefon bu boyle android var mi bunda dedi:D

Beyfendinin kafa iyi mi?:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o adam ne anlar kaçta tane telefoncuyla konuştum birşeyden anladıkları yok
Aynen.:oke:

[ENGİN];4832526' Alıntı:
zeki adammış beya! İleri görüşlümü desem ne desem daha piyasaya çıkmamış sistemın geleceğini görmüş yahu :ehe
Aynen abi :oke:

Kafası iyidi galiba...:D

Katılıyorum...:oke:

Bu arada samsung'un windowsphone'lu telefonu da yokmuş, arkadaşı rezil etmemek için bir şey demedim külledim konunun üstünü...:tebessüm:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Omnia 7 falan var yav nasıl yok Wp'li telefonu:hmmm

barbin3900

barbin3900

Üye

:ehe

isobabakral

isobabakral

Üye
wp bi ise yaramaz kac yildir var nokiami yukseltcek bos cabalar bunlar s2 ve s3 de lumiadan iyidir androidin 10dabiri degil wp

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
wp bi ise yaramaz kac yildir var nokiami yukseltcek bos cabalar bunlar s2 ve s3 de lumiadan iyidir androidin 10dabiri degil wp

Allah aşkına sen nasıl bilinçsiz bir kullanıcısın sen nasıl bir fandroid'sin...Wp kaç yıldır var bana söyler misin.Android'ten IOS'tan daha mı eski ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Allah aşkına sen nasıl bilinçsiz bir kullanıcısın sen nasıl bir fandroid'sin...Wp kaç yıldır var bana söyler misin.Android'ten IOS'tan daha mı eski ?

Yani..
Android dediğin şey 2003'te geliştirilmeye başlanmış ve 2007'de duyurulmuş bir sistemdir.Windows Phone ise sadece 2 yıldır var piyasada...

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji ve OttomaN TigeR
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaş sonuçta bu wp windows mobileın yeni sürümü ne iki yılı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt