Sgs3 lumia900u tahtindan indiremedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Dun işyerinde arkadaş iphone 3g'sini yere duşurdu ve ekranı köşesinden catladı. Biz de fırsattan istifade civi testi yaptık hiçbirşey olmadı ekrana.
Sent from my Lumia 900 using Board Express
hadi canım :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaş zaten teknik servis akşam degiştiricekti ekrani

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
handci04

handci04

Üye
çivi çakacaksanız çekiç alın lumia hakkaten süper görünüyor ya hepsi birbirinden güzel hepsini alsam süper olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
m542tf

m542tf

Üye
Dun işyerinde arkadaş iphone 3g'sini yere duşurdu ve ekranı köşesinden catladı. Biz de fırsattan istifade civi testi yaptık hiçbirşey olmadı ekrana.
Sent from my Lumia 900 using Board Express

:kıskıs:

m542tf

m542tf

Üye
akk ttnet yüzünden literatüre girmemişmiydi :kıskıs:

amcalu1

amcalu1

Üye
Bence galaxy s2 bile lumia 900 den iyi s3 un yanına yaklasamz hiçbir windows phone

amcalu1

amcalu1

Üye
Donanım olarak daha iyi birçok sitede ve youtube dada karşılaştırmalarina baktım sizin için şekil önemliyse bilemem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Donanım olarak daha iyi birçok sitede ve youtube dada karşılaştırmalarina baktım sizin için şekil önemliyse bilemem

kendi adima konuşayim bana gore donaninimi gayet yeterli gs2nin butun uygulamalar kapali iken boş ram miktarina bak goreceksin o kadar donanimi neden koyduklarini ve malesef o donanima ragmen lumialar kadar stabil olamaz

amcalu1

amcalu1

Üye
Fazla bir bilgim yok yanlış olmasın ama lumialarin menüsü falan biraz daha basit stabilligi ondandir android daha karışık bir sistem ondan takılmalar olabiliyor ama düşük sistemli telefonlarda sgs2 de hiç takılma yaşamadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o donanım neden koyulur önce bilmek gerekir bir cihaz 4 çekirdeğe neden ihtiyaç duyar acaba?yüksek donanım sorunları çözmüyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt