sgh u800 Açıldıktan sonra Kapanıyor / veya reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Conneasary

Üye
    Konu Sahibi
sgh u800 Açıldıktan sonra Kapanıyor / veya reset atıyor
1 ay oldu alalı u800 ü . pin kodu girme ekranında bir problem yok orda kapanmıyor ama pini girdikten sonra telefon acılınca ana ekranda veya menüde fark etmiyor 5 6 saniye sonra kapanıyor kendiliginden veya kapanıp yeniden açılıyor kendi kendine . Hatı cıkardıktan sorna acıncada aynı proglem var acılıp ana ekran gelince 5 6 saniye sonra kapanıveriyor o yüzden format fln atamyıorum belki düzelir die atmayı planlıyodum cünkü

M3L!H

M3L!H

Üye
Yeniden yazılım atmayı dene veya servise götür. Ciddi bi şeye benziyor...

semenderx

Üye
anlaşılan pişman olacaz bunu aldıgımız için alalı daha 3 hafta oldu :p bendede yanı sorun oldu

lusifer_01

lusifer_01

Üye
benımde 3 hafta oldu aynısı bende de war program attırdım sonra 1 hafta kullandım geri oldu geri attırmak da istemiyorm ggarantiye wermeyi dusunuyorum

mythmurat

Üye
merhaba connesary,

samsung u800 modelinde bir cep telefonum var, açıldıktan 5-6 saniye sonra kapanma sorunu bende de dün başladı. şu an hiç bir telefoncuya götürmedim, önce nette araştırmak istedim. Sizin başınıza gelen bu sorun karşısında nasıl bir çözüm buldugunuzu merak ediyorum açıkcası. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, çözüm aldığınız yer, çözüm süresi,garanti kapsamında olup olmadığı ve özel dosyalarınızı (rehber,fotograf v.s) koruyabildiniz mi?

iyi günler

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
su kodu gır gır donmayı kaldırır *2767*2878#

monsmons

monsmons

Üye
arkadaşlar yasa gereği ayıplı mal sayılır bu telefon servisten ayıpsız olanı ile bire bir değişim isteme hakkınız var unutmayın yasa üreticinin değil sizin talebiniz olacak diyor. google amcaya ayıplı mal yazın bakanlığın sitesi çıkıyor ordan haklarınıza bakın lütfen.

karaketer

Üye
ner bu yha

mamado

Üye
:hmmm bende de aynı sorun var teli şarzda takılı aç bi iki dk fln kapanmaz sonrada *2767*3855# bu kod ile formatla umarım olur..

Üst Alt