5230 ıslanmadan sonra kamera kendiliğinden açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
5230 ıslanmadan sonra kamera kendiliğinden açılıyor
Selam dostlar...

sabah yüzümü yıkarken telefonu banyo dolabının üzerine bırakmıştım. sonra kayıp lavaboya düştü ve çok kısa bir süre ekranın üstüne bir saniye kadar diyebiliriz, su aktı. hemen çektim havluyla kuruladım. telefon normal görünüyordu. tüm tuşlar herşey çalışır vaziyetteydi. 5-10 dk sonra telefonda normal gezinti yaparken birden kamera açıldı, çıkış'a bastıkça tekrar açıldı bastıkça tekrar açıldı. telefonun içini açtım bir kaç damla su vardı temizledim sildim. kamera tuşunu da çıkardım orayı da kuruladım peçeteyle. dokunmatik olmayan tuşları da çıkartıp orayı da kuruladım, ekranın altındaki kısmı da kuruladım peçete ile. sonra da saç kurutma makinesiyle 5 10 dk kadar telefonu kuruttum. sonra düzelir gibi oldu. kameranın kendi kendine açılması problemi hafiften ortadan kalkar gibi oldu. kapatıp açtım telefonu artık. normal kullanıyorum fakat kameraya girdiğimde çıkış yapmam çok zor oluyor. kamera basma tuşuyla resim çekince bir kaç saniye sonra etkinleşiyor. o da sorun değil dokunmatik olarak da resim çekebiliyorum fakat sorun kameranın çıkış'a basınca kapanmıyor oluşu. çıkışa bastığım anda tekrar açılıyor. neden oluyor bu durum acaba? tuş mu takılı kaldı dicem ama sonuçta hafif bir ıslaklık var. var mı yorumu olan, daha önce böyle şeyler yaşayanlar. cevap bekliyorum sizlerden?

not: scam diye kamera programı yükledim, kamera tuşundan açılma komutunu ayarladım. kamera olayını o şekilde çözdüm gibi ama yine de kamera tuşu çok hassaslaştı, elim oraya değdiği an kamera açıyor. son bilgi de "kırmızı no" tuşu çalışmıyor..

Üst Alt