Sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
Özel bir kelime olması daha etkileyici mesela Ömrüm :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
kardeşim dediğim arkadaşım sevgilisine çok fonksiyonlu diyo :kop: son zamanlarda en çok güldüğüm şeydi

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bidaha kizdirmiyo seni:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bir isimle soguyacaksa hic sevmesin.nasil sinir ediyosa oyle gönlunu almasini da bilir.bu da benim sahsi fikrim:)

y n s c n

y n s c n

Üye
bir isimle soguyacaksa hic sevmesin.nasil sinir ediyosa oyle gönlunu almasini da bilir.bu da benim sahsi fikrim:)

Mesela ben seni uyarıyorum, bana ismimle hitap etme istemiyorum diye. Ama sen uyuzluk olsun diye bunu yaparsan o zaman soğutursun beni kendinden.. Yani ben senden bişey istiyorum ve sen bunu yapmıyorsun aksini yapıyosun..Olay bundan ibaret :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Mesela ben seni uyarıyorum, bana ismimle hitap etme istemiyorum diye. Ama sen uyuzluk olsun diye bunu yaparsan o zaman soğutursun beni kendinden.. Yani ben senden bişey istiyorum ve sen bunu yapmıyorsun aksini yapıyosun..Olay bundan ibaret :ehe
bende diyorum ki normalde demem etmem.ama biseye bozulduysam kizdiysam sana kisa cvplar verip (tamam, olur vs.) ismimle hitap ederim.iyi geceler yunus gibi:ehebu sogukluktan yne ne ess*klik yaptm diye dusunur hatani ararsn olay bu:ehedurup dururken niye sinir edeym yoksa.d

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve y n s c n
y n s c n

y n s c n

Üye
bende diyorum ki normalde demem etmem.ama biseye bozulduysam kizdiysam sana kisa cvplar verip (tamam, olur vs.) ismimle hitap ederim.iyi geceler yunus gibi:ehebu sogukluktan yne ne ess*klik yaptm diye dusunur hatani ararsn olay bu:ehedurup dururken niye sinir edeym yoksa.d

Heh, ikimizde aynı şeyi söylüyoruz zaten tubà :ehe Durduk yere sinir etmek ilişkiyi yıpratır. Ama dediğin gibi tavırlar ilişkinin tadı tuzudur :oke:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: y n s c n
SHS

SHS

Üye
ismiyle hitap ediyorum, daha başına ve sonuna bi sıfat takmadım:dry:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
o bana hacıııı,bilader,gardaş gibi şeyler söylüyodu niyeyse :D
:kop::aha::ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
oldu hacı,kanka :D

• Beğen
Tepkiler: SHS
kol@j

kol@j

Üye
birtanem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt