amac o zaten.sinir bozucu olmak.D

bidaha kizdirmiyo seni![]()

bir isimle soguyacaksa hic sevmesin.nasil sinir ediyosa oyle gönlunu almasini da bilir.bu da benim sahsi fikrim![]()

bende diyorum ki normalde demem etmem.ama biseye bozulduysam kizdiysam sana kisa cvplar verip (tamam, olur vs.) ismimle hitap ederim.iyi geceler yunus gibiMesela ben seni uyarıyorum, bana ismimle hitap etme istemiyorum diye. Ama sen uyuzluk olsun diye bunu yaparsan o zaman soğutursun beni kendinden.. Yani ben senden bişey istiyorum ve sen bunu yapmıyorsun aksini yapıyosun..Olay bundan ibaret![]()
bu sogukluktan yne ne ess*klik yaptm diye dusunur hatani ararsn olay bu
durup dururken niye sinir edeym yoksa.dbende diyorum ki normalde demem etmem.ama biseye bozulduysam kizdiysam sana kisa cvplar verip (tamam, olur vs.) ismimle hitap ederim.iyi geceler yunus gibibu sogukluktan yne ne ess*klik yaptm diye dusunur hatani ararsn olay bu
durup dururken niye sinir edeym yoksa.d
Durduk yere sinir etmek ilişkiyi yıpratır. Ama dediğin gibi tavırlar ilişkinin tadı tuzudur 
he tamam anlastik ozamanHeh, ikimizde aynı şeyi söylüyoruz zaten tubàDurduk yere sinir etmek ilişkiyi yıpratır. Ama dediğin gibi tavırlar ilişkinin tadı tuzudur
![]()

ilişki profu
Heh, ikimizde aynı şeyi söylüyoruz zaten tubàDurduk yere sinir etmek ilişkiyi yıpratır. Ama dediğin gibi tavırlar ilişkinin tadı tuzudur
![]()

ilişki profu![]()

bekliyorum unutma
Eh deneyimlerimiz var birazcık ucundan![]()

bekliyorum unutma![]()

o bana hacıııı,bilader,gardaş gibi şeyler söylüyodu niyeyse
![]()

oldu hacı,kanka![]()