Sevgilinizden rahatça para isteyebiliyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Maxinin kızlarını çok seviyorum :d:

greenmile

greenmile

Üye

Keske forumda herkes siz gibi olsa serkeş ve sen gibi :) millet kavgaya başladı mı bitirmezler. Seviyeli kişiler mesajlarından belli oluyor :D

----------Eklendi @ 14:06:50 ---------- Yazıldı @ 14:04:38 ----------

kardeşim ben c6-01 satıp neo v Almak için sevgili den pra isteyecem bu bir ihtiyaç dimi :)

bence değil o olmasa zor durumda kalacak mısın?Tabiki de hayır.Bir yere gitmişsindir,üzerinde para yoktur.Zor durumda kalmamak için isteyebilirsin hesap öderken falan.Ancak telefon modelini yükseltmek için kısaca zevkin için borç istemek bana mantıklı gelmiyor kardeşim:) Yani en azından ben böyle birşey yapmam

TeAmo42

TeAmo42

Üye

bence değil o olmasa zor durumda kalacak mısın?Tabiki de hayır.Bir yere gitmişsindir,üzerinde para yoktur.Zor durumda kalmamak için isteyebilirsin hesap öderken falan.Ancak telefon modelini yükseltmek için kısaca zevkin için borç istemek bana mantıklı gelmiyor kardeşim:) Yani en azından ben böyle birşey yapmam

tabiki ihtiyaç değil kardeşim farkındayım ben öyle espiri olarak dedim sen ciddi anladın :)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
FlaxLy

FlaxLy

Üye

Katılıyorum. Zor durum dışında para istemek mantıklı gelmiyr :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 'Lorelai
greenmile

greenmile

Üye
TeAmo42

TeAmo42

Üye

Kalite meselesi diye düşünüyorum.. :)

tabiki kalite meselesi bir kız senden sürekli hediye istiyorsa para kontor istiyorsa onla çıkmak mantıksız ama ben kendi isteğimle alırsam Onada itiraz etmIcek

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Maxinin kızlarını çok seviyorum :d:
:ehe Pek rastlamamışsın böylelerine, anlaşılan :D

Özetle, zevk için :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
FlaxLy

FlaxLy

Üye

tabiki kalite meselesi bir kız senden sürekli hediye istiyorsa para kontor istiyorsa onla çıkmak mantıksız ama ben kendi isteğimle alırsam Onada itiraz etmIcek

Zaten bir kız sürekli birşeyler ister veya yaptırırsa o seni sevdiğinden değil. Amacı senin paranı yemektir. Bu durumda kötü duruma biz erkekler düşüyoruz.

TeAmo42

TeAmo42

Üye

kardeşim bu olayı genel olarak söyledim eminim bu şekilde düşünenler vardır :D

:D genel olaraksa problem yok :D yani ben ciddi değilim. Ama öyle düşünenler vardır dediğin gibi :)

----------Eklendi @ 14:24:57 ---------- Yazıldı @ 14:24:06 ----------

ƒℓα[χ]ℓу;4242466' Alıntı:

Zaten bir kız sürekli birşeyler ister veya yaptırırsa o seni sevdiğinden değil. Amacı senin paranı yemektir. Bu durumda kötü duruma biz erkekler düşüyoruz.

sevmediği ordan anlaşılır zaten :D

greenmile

greenmile

Üye
kısacası bazı şeyleri aştığınızda arada para muhabbeti zaten geçmez.Ancak gereksiz para istemek sadece o kişiyi kullanmaktır:ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kısacası bazı şeyleri aştığınızda arada para muhabbeti zaten geçmez.Ancak gereksiz para istemek sadece o kişiyi kullanmaktır:ehe

aynen :D ama bizim 1 sene oldu hiç öyle para isteme olmadı :) kontor bile almadı benden. Sadece özel günlerde bi kaç hediye :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum, ama yine de fikrini belirtmek isteyen belirtsin :ehe Özetleyince gitmiyor konu :hmmm

FlaxLy

FlaxLy

Üye

aynen :D ama bizim 1 sene oldu hiç öyle para isteme olmadı :) kontor bile almadı benden. Sadece özel günlerde bi kaç hediye :D

Şimdi tabiki de birşey istemez. Eğer ciddi düşünürseniz yengemiz kendini sonraya saklıyor olabilir. 4-5 sene sonra kredi kartı vs.vs :D çoook bs
aşın ağrıyacak:p

greenmile

greenmile

Üye

Katılıyorum, ama yine de fikrini belirtmek isteyen belirtsin :ehe Özetleyince gitmiyor konu :hmmm

konun hit olacak merak etme:ehe

----------Eklendi @ 14:35:20 ---------- Yazıldı @ 14:34:31 ----------

zamanında kız bana kontör yollardı hep acısı hala daha içimde geri veremedim:D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4242516' Alıntı:

Şimdi tabiki de birşey istemez. Eğer ciddi düşünürseniz yengemiz kendini sonraya saklıyor olabilir. 4-5 sene sonra kredi kartı vs.vs :D çoook bs
aşın ağrıyacak:p

ya evleneceğimiz zaman feda olsun.

TeAmo42

TeAmo42

Üye

konun hit olacak merak etme:ehe

----------Eklendi @ 14:35:20 ---------- Yazıldı @ 14:34:31 ----------

zamanında kız bana kontör yollardı hep acısı hala daha içimde geri veremedim:D

:D bende şunu düşünüyorum kızdan atıyorum 250 tl aldık :D sonra Allah korusun ayrıldık veremedim. O bence en kötü durum :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye

:D bende şunu düşünüyorum kızdan atıyorum 250 tl aldık :D sonra Allah korusun ayrıldık veremedim. O bence en kötü durum :)

Yakın tanıdıklarıyla gönderirim. Cidden çok kötü durum olurdu. Başına bi iş gelmesinde ayrılmaya tamam derim ben :)

SHS

SHS

Üye
konu hit zaten :d:

----------Eklendi @ 14:44:46 ---------- Yazıldı @ 14:40:01 ----------

herkeste sevgilisi hemen çıkarıp parayı verecekmiş gibi konuşmuş :islik ya vermezse :naughty: yeni konu sevgilimden para istedim ama vermedi, neden olabilir?
a) cimri (yada tutumlu mu desek? :hmmm)
b)parası yok
c)güvenmiyor
d)diğer (belirtiniz)

Üst Alt