Keske forumda herkes siz gibi olsa serkeş ve sen gibimillet kavgaya başladı mı bitirmezler. Seviyeli kişiler mesajlarından belli oluyor
----------Eklendi @ 14:06:50 ---------- Yazıldı @ 14:04:38 ----------
kardeşim ben c6-01 satıp neo v Almak için sevgili den pra isteyecem bu bir ihtiyaç dimi![]()
Yani en azından ben böyle birşey yapmam
bence değil o olmasa zor durumda kalacak mısın?Tabiki de hayır.Bir yere gitmişsindir,üzerinde para yoktur.Zor durumda kalmamak için isteyebilirsin hesap öderken falan.Ancak telefon modelini yükseltmek için kısaca zevkin için borç istemek bana mantıklı gelmiyor kardeşimYani en azından ben böyle birşey yapmam

bence değil o olmasa zor durumda kalacak mısın?Tabiki de hayır.Bir yere gitmişsindir,üzerinde para yoktur.Zor durumda kalmamak için isteyebilirsin hesap öderken falan.Ancak telefon modelini yükseltmek için kısaca zevkin için borç istemek bana mantıklı gelmiyor kardeşimYani en azından ben böyle birşey yapmam

Aynen , sana katılıyorumErkeği sömürmekten başka bir şey değil o tip kızların yaptığı. Utanır insan yahu
![]()

tabiki ihtiyaç değil kardeşim farkındayım ben öyle espiri olarak dedim sen ciddi anladın![]()

Kalite meselesi diye düşünüyorum..![]()
Maxinin kızlarını çok seviyorum![]()
Pek rastlamamışsın böylelerine, anlaşılan 

tabiki kalite meselesi bir kız senden sürekli hediye istiyorsa para kontor istiyorsa onla çıkmak mantıksız ama ben kendi isteğimle alırsam Onada itiraz etmIcek
kardeşim bu olayı genel olarak söyledim eminim bu şekilde düşünenler vardır![]()
genel olaraksa problem yok
yani ben ciddi değilim. Ama öyle düşünenler vardır dediğin gibi 
ƒℓα[χ]ℓу;4242466' Alıntı:
Zaten bir kız sürekli birşeyler ister veya yaptırırsa o seni sevdiğinden değil. Amacı senin paranı yemektir. Bu durumda kötü duruma biz erkekler düşüyoruz.

kısacası bazı şeyleri aştığınızda arada para muhabbeti zaten geçmez.Ancak gereksiz para istemek sadece o kişiyi kullanmaktır![]()
ama bizim 1 sene oldu hiç öyle para isteme olmadı
kontor bile almadı benden. Sadece özel günlerde bi kaç hediye 
Katılıyorum, ama yine de fikrini belirtmek isteyen belirtsinkısacası bazı şeyleri aştığınızda arada para muhabbeti zaten geçmez.Ancak gereksiz para istemek sadece o kişiyi kullanmaktır![]()
Özetleyince gitmiyor konu 
aynenama bizim 1 sene oldu hiç öyle para isteme olmadı
![]()
çoook bs
Katılıyorum, ama yine de fikrini belirtmek isteyen belirtsinÖzetleyince gitmiyor konu
![]()

aynenama bizim 1 sene oldu hiç öyle para isteme olmadı
![]()

ƒℓα[χ]ℓу;4242516' Alıntı:
Şimdi tabiki de birşey istemez. Eğer ciddi düşünürseniz yengemiz kendini sonraya saklıyor olabilir. 4-5 sene sonra kredi kartı vs.vsçoook bs
aşın ağrıyacak![]()
ya evleneceğimiz zaman feda olsun.
sonra buraya konu açmak yok. 
konun hit olacak merak etme
----------Eklendi @ 14:35:20 ---------- Yazıldı @ 14:34:31 ----------
zamanında kız bana kontör yollardı hep acısı hala daha içimde geri veremedim![]()
bende şunu düşünüyorum kızdan atıyorum 250 tl aldık
sonra Allah korusun ayrıldık veremedim. O bence en kötü durum 
bende şunu düşünüyorum kızdan atıyorum 250 tl aldık
sonra Allah korusun ayrıldık veremedim. O bence en kötü durum
![]()

ya vermezse
yeni konu sevgilimden para istedim ama vermedi, neden olabilir?
)