Sevgilinizden rahatça para isteyebiliyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Daha liseliyiz,Yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Haliylen ikimizde para kazanamıyoruz. Ben istemem. Oda benden istemez. Kazanınca,ileride evlenirsek neden olmasın ki :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
sana denk gelmemiş ERKEK. ne demek o muhabbeti yapmayın bence kadında istememeli erkekte.. Ha kendi parasını kazanamayacak kadar acizse yada çok yardıma ihtiyacı varsa, borcunu ödeyemezse olur.. Bu yardım olur öbür türlüsü sadaka olur :D
:zuhaha: Bu düşüncene sadece gülüyorum :D Zaten sizin erkeklikten anladığınız ; hesap ödemek, para almamak,kıskanmak, laf getirmemek vs. vs. olsa gerek. Neyse tartışmasak daha iyi.

SHS

SHS

Üye
bence yazdığımı bi daha oku, sadece zor durumda para istenir diyorum.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
sevgili döneminde veya nişanlıyken istenmesi bana göre doğru olmaz bende istemem zaten ama evliyken istenebilir çünkü evliyken durum daha farklı...
Açıkcası zor ya istesem bile çok zor olur benim için :)
Sevgilinle beş sene birliktesindir atıyorum. Ne yani istemeyecek misin ? Beş senelik sevgili aileden daha yakın olur bile.

ƒℓα[χ]ℓу;4242281' Alıntı:
Daha liseliyiz,Yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Haliylen ikimizde para kazanamıyoruz. Ben istemem. Oda benden istemez. Kazanınca,ileride evlenirsek neden olmasın ki :)
Evlenirseniz tabi olacak öyle. Bakalım zamanla göreceğiz sizinkini :ehe

o benim kıymetimi bilsin :) gerçekten istesem ne yapacak :D
Getirmiş işte, verecek parayı belli :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4242281' Alıntı:

Bizde liseliyiz :) ama biz ikimizde bursluluk sınavını kazandık 5. Sınıfdaken lise 4 oldu hala alıyoruz :) benim elde var sıfır o ise hepsini biriktirmiş banka da 4 bin tl kadar :D yani geleceğim sağlam :P

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Sevgilinle beş sene birliktesindir atıyorum. Ne yani istemeyecek misin ? Beş senelik sevgili aileden daha yakın olur bile.

Evlenirseniz tabi olacak öyle. Bakalım zamanla göreceğiz sizinkini :ehe

Getirmiş işte, verecek parayı belli :D

yok zaten verir ondan şüphem yok aslında c6-01 i satıp neo v alacam istemeyi düşünmüyor değilim :)

SHS

SHS

Üye
neyse o bahsettiğin kişi için demiştim ama sende mevzuyu ayrıntıyla anlatmadın, bikaç cümlene bakarak yazdığım yorum ağır oldu, özür :) konuyu dağıtmayım fazla zaten yorumumu yaptım :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
neyse o bahsettiğin kişi için demiştim ama sende mevzuyu ayrıntıyla anlatmadın, bikaç cümlene bakarak yazdığım yorum ağır oldu, özür :) konuyu dağıtmayım fazla zaten yorumumu yaptım :D

Önemli değil. Bence de uzatmayalım. Teşekkürler.

greenmile

greenmile

Üye
saçma şeyler için para mı istenir yahu :D

ihtiyacı vardır verirsin.:ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Önemli değil. Bence de uzatmayalım. Teşekkürler.

Keske forumda herkes siz gibi olsa serkeş ve sen gibi :) millet kavgaya başladı mı bitirmezler. Seviyeli kişiler mesajlarından belli oluyor :D

----------Eklendi @ 14:06:50 ---------- Yazıldı @ 14:04:38 ----------

saçma şeyler için para mı istenir yahu :D

ihtiyacı vardır verirsin.:ehe

kardeşim ben c6-01 satıp neo v Almak için sevgili den pra isteyecem bu bir ihtiyaç dimi :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi

Keske forumda herkes siz gibi olsa serkeş ve sen gibi :) millet kavgaya başladı mı bitirmezler. Seviyeli kişiler mesajlarından belli oluyor :D

----------Eklendi @ 14:06:50 ---------- Yazıldı @ 14:04:38 ----------

kardeşim ben c6-01 satıp neo v Almak için sevgili den pra isteyecem bu bir ihtiyaç dimi :)
Ooovv :D Mutlu oldum şimdi dediğin cümleyle :ehe
Zevk için ihtiyaç :ehe Bu da olur :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
İstemem..ama çok sıkışık olduğumda haliyle keyfim de olmayacağı için neyin var diye sorduğunda başta anlatmasam da ısrarla sorduğunda anlatırım...vermek isterse de reddederim ama çocuk gibi inada da bindirmem..duruma ve niyetine göre değerlendiririm..

Ben sevgilisinin yanında ona çok masraf olmasın diye pek bir şey yemeyenlerdenim ayrıca..her şeyi erkek arkadaşına ödeten, kendine hediyeler aldırtan, kartını, aldıklarını fln ödeten kızlara da şaşıyorum ve acıyorum... :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
İstemem..ama çok sıkışık olduğumda haliyle keyfim de olmayacağı için neyin var diye sorduğunda başta anlatmasam da ısrarla sorduğunda anlatırım...vermek isterse de reddederim ama çocuk gibi inada da bindirmem..duruma ve niyetine göre değerlendiririm..

Ben sevgilisinin yanında ona çok masraf olmasın diye pek bir şey yemeyenlerdenim ayrıca..her şeyi erkek arkadaşına ödeten, kendine hediyeler aldırtan, kartını, aldıklarını fln ödeten kızlara da şaşıyorum ve acıyorum... :)

en doğrusu

----------Eklendi @ 14:12:05 ---------- Yazıldı @ 14:11:40 ----------

Ooovv :D Mutlu oldum şimdi dediğin cümleyle :ehe
Zevk için ihtiyaç :ehe Bu da olur :ehe

zevk için ihtiyaç haha :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi

Aynen , sana katılıyorum :D Erkeği sömürmekten başka bir şey değil o tip kızların yaptığı. Utanır insan yahu :hmmm

Üst Alt