Super yakıymetini bil
![]()
gerçekten istesem ne yapacak 
sana denk gelmemiş ERKEK. ne demek o muhabbeti yapmayın bence kadında istememeli erkekte.. Ha kendi parasını kazanamayacak kadar acizse yada çok yardıma ihtiyacı varsa, borcunu ödeyemezse olur.. Bu yardım olur öbür türlüsü sadaka olur![]()
Bu düşüncene sadece gülüyorum
Zaten sizin erkeklikten anladığınız ; hesap ödemek, para almamak,kıskanmak, laf getirmemek vs. vs. olsa gerek. Neyse tartışmasak daha iyi.Sevgilinle beş sene birliktesindir atıyorum. Ne yani istemeyecek misin ? Beş senelik sevgili aileden daha yakın olur bile.sevgili döneminde veya nişanlıyken istenmesi bana göre doğru olmaz bende istemem zaten ama evliyken istenebilir çünkü evliyken durum daha farklı...
Açıkcası zor ya istesem bile çok zor olur benim için![]()
Evlenirseniz tabi olacak öyle. Bakalım zamanla göreceğiz sizinkiniƒℓα[χ]ℓу;4242281' Alıntı:Daha liseliyiz,Yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Haliylen ikimizde para kazanamıyoruz. Ben istemem. Oda benden istemez. Kazanınca,ileride evlenirsek neden olmasın ki![]()

Getirmiş işte, verecek parayı belli
o benim kıymetimi bilsingerçekten istesem ne yapacak
![]()

ƒℓα[χ]ℓу;4242281' Alıntı:Daha liseliyiz,Yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Haliylen ikimizde para kazanamıyoruz. Ben istemem. Oda benden istemez. Kazanınca,ileride evlenirsek neden olmasın ki![]()
ama biz ikimizde bursluluk sınavını kazandık 5. Sınıfdaken lise 4 oldu hala alıyoruz
benim elde var sıfır o ise hepsini biriktirmiş banka da 4 bin tl kadar
yani geleceğim sağlam :Pbence yazdığımı bi daha oku, sadece zor durumda para istenir diyorum.

Sevgilinle beş sene birliktesindir atıyorum. Ne yani istemeyecek misin ? Beş senelik sevgili aileden daha yakın olur bile.
Evlenirseniz tabi olacak öyle. Bakalım zamanla göreceğiz sizinkini
Getirmiş işte, verecek parayı belli![]()

Siz aşmışsınız
yok zaten verir ondan şüphem yok aslında c6-01 i satıp neo v alacam istemeyi düşünmüyor değilim![]()

neyse o bahsettiğin kişi için demiştim ama sende mevzuyu ayrıntıyla anlatmadın, bikaç cümlene bakarak yazdığım yorum ağır oldu, özürkonuyu dağıtmayım fazla zaten yorumumu yaptım
![]()
Siz aşmışsınız![]()

Önemli değil. Bence de uzatmayalım. Teşekkürler.
millet kavgaya başladı mı bitirmezler. Seviyeli kişiler mesajlarından belli oluyor 
saçma şeyler için para mı istenir yahu
ihtiyacı vardır verirsin.![]()

valla para olsa bende verecem de elime geçer geçmez teknoloji ye gidiyor![]()

Bir tarafın biriktirmesi güzel öyleyse![]()
genelde kız tarafı oluyor bu taraf 
Ooovv
Keske forumda herkes siz gibi olsa serkeş ve sen gibimillet kavgaya başladı mı bitirmezler. Seviyeli kişiler mesajlarından belli oluyor
----------Eklendi @ 14:06:50 ---------- Yazıldı @ 14:04:38 ----------
kardeşim ben c6-01 satıp neo v Almak için sevgili den pra isteyecem bu bir ihtiyaç dimi![]()
Mutlu oldum şimdi dediğin cümleyle
Bu da olur 

İstemem..ama çok sıkışık olduğumda haliyle keyfim de olmayacağı için neyin var diye sorduğunda başta anlatmasam da ısrarla sorduğunda anlatırım...vermek isterse de reddederim ama çocuk gibi inada da bindirmem..duruma ve niyetine göre değerlendiririm..
Ben sevgilisinin yanında ona çok masraf olmasın diye pek bir şey yemeyenlerdenim ayrıca..her şeyi erkek arkadaşına ödeten, kendine hediyeler aldırtan, kartını, aldıklarını fln ödeten kızlara da şaşıyorum ve acıyorum...![]()
OoovvMutlu oldum şimdi dediğin cümleyle
![]()
Zevk için ihtiyaçBu da olur
![]()

Aynen , sana katılıyorum
Ben sevgilisinin yanında ona çok masraf olmasın diye pek bir şey yemeyenlerdenim ayrıca..her şeyi erkek arkadaşına ödeten, kendine hediyeler aldırtan, kartını, aldıklarını fln ödeten kızlara da şaşıyorum ve acıyorum...![]()
Erkeği sömürmekten başka bir şey değil o tip kızların yaptığı. Utanır insan yahu