Sevgilinizden rahatça para isteyebiliyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Sevgilinizden rahatça para isteyebiliyor musunuz ?
Başlığa sadece para yazdım ama ne bileyim o an ihtiyacınız olan bir eşya ,para vs. ister misiniz ? Eğer istiyorsanız sevgiliniz bunu nasıl karşılıyor ? İstemiyorsanız , neden istemiyorsunuz?

TheCower

TheCower

Üye
Tabiki isteyebiliyorum. Ama önce bi sevgili bulmalıyım.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Bunu hemen aşabiliyorsun sanırım :D İlginç :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok çok çok lazımsa isterim başka türlü olmaz

TheCower

TheCower

Üye
Ya tabiki ben arkadaşımdan isterim ama bir kızdan hiç isteyemem para falan. Sevgiliden hiç isteyemem. Ya yoksa onda da :)

greenmile

greenmile

Üye
sevgilimden hic istemedim yani sunu alcam para ver diye nakitim olmasa kartlarim bu isi hallediyo ha cok skisirsam belki ama ben bir bayanin parasini yemem geri veririm

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
çok çok çok lazımsa isterim başka türlü olmaz
Bence de :D

Ya tabiki ben arkadaşımdan isterim ama bir kızdan hiç isteyemem para falan. Sevgiliden hiç isteyemem. Ya yoksa onda da :)
Sorman sorun olmaz sonuçta :D Yoksa yok der biter :D

sevgilimden hic istemedim yani sunu alcam para ver diye nakitim olmasa kartlarim bu isi hallediyo ha cok skisirsam belki ama ben bir bayanin parasini yemem geri veririm

İlginç :D Konuyu açarken senden tam tersi bir düşünce bekliyordum :D Bu tip şeyleri normal karşılarsın diye :D

----------Eklendi @ 10:39:15 ---------- Yazıldı @ 10:36:46 ----------

Benden para istemesi hoşuma gider, çünkü o samimiyeti yakalamış ki istiyor derim :D Hiç yagırgamam insan hali :D Ben hiç isteyemedim ama :D Bazen sırf istemek içim isteyeceğim diyorum ama yapamadım henüz :ehe Yapacağım ama :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Önce bi sevgilimiz olsunda sonra bakarız :D istemem zaten de

Revengeful

Emekli Yönetici
Asla ! Gururlu adamım ben, kimseye param yok biraz borç verir misin diyemem :D arkadaslarimdan bile borç almıyorum. :D zaten her zaman kıyıda kosede para bulundururum acil durumlarda kullanmak için. Ekonomist olacağız olsun o kadr :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve ' KalendeR '
TeAmo42

TeAmo42

Üye
:) ben alamam ama denemek için istediğim oldu. O böyle para biriktirir.
Bir gün telefonum bozuldu acil yaptırmam lazım bana 100 tl getir bugün dedim,getirmiş :) ama şaka olduğunu söyledim tabi almadım, almamda :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir gün telefonum bozuldu acil yaptırmam lazım bana 100 tl getir bugün dedim,getirmiş :) ama şaka olduğunu söyledim tabi almadım, almamda :)

Super ya :D kıymetini bil:D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Asla ! Gururlu adamım ben, kimseye param yok biraz borç verir misin diyemem :D arkadaslarimdan bile borç almıyorum. :D zaten her zaman kıyıda kosede para bulundururum acil durumlarda kullanmak için. Ekonomist olacağız olsun o kadr :ehe
Öyle ama ne bileyim zor durumda olunca insan alır gibi geliyor :D
Güzel yöntem :D

SHS

SHS

Üye
zaten bu bayanlara yönelik soru, erkek adam sevgilisinden para vs. ister mi?

----------Eklendi @ 13:32:02 ---------- Yazıldı @ 13:31:47 ----------

:D.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu bayanlara yönelik soru, erkek adam sevgilisinden para vs. ister mi?

----------Eklendi @ 13:32:02 ---------- Yazıldı @ 13:31:47 ----------

:D.

Off şu muhabbeti yapmayın ya :s Ne yani isteyen erkeklikten mi çıkıyor Allah aşkına ? İsteyen oldu benden, hatta o istemeden ben anlarım ve yardım ederim. Tuhafsınız.

Revengeful

Emekli Yönetici

Off şu muhabbeti yapmayın ya :s Ne yani isteyen erkeklikten mi çıkıyor Allah aşkına ? İsteyen oldu benden, hatta o istemeden ben anlarım ve yardım ederim. Tuhafsınız.
Sen bir melek olmalısın o.O

greenmile

greenmile

Üye

Bence de :D

Sorman sorun olmaz sonuçta :D Yoksa yok der biter :D

İlginç :D Konuyu açarken senden tam tersi bir düşünce bekliyordum :D Bu tip şeyleri normal karşılarsın diye :D

----------Eklendi @ 10:39:15 ---------- Yazıldı @ 10:36:46 ----------

Benden para istemesi hoşuma gider, çünkü o samimiyeti yakalamış ki istiyor derim :D Hiç yagırgamam insan hali :D Ben hiç isteyemedim ama :D Bazen sırf istemek içim isteyeceğim diyorum ama yapamadım henüz :ehe Yapacağım ama :D

kadın parası yemem ya yanlış bulmam ama prensif meselesi:D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi

Sen bir melek olmalısın o.O
Doğrusu bu . Ne bileyim o farketmeden cebine falan koyarım bir şey yaparım yani :) Çok yazmaya da gerek yok :D

Neyse ki ılımlı olanlar da var aramızda :D

----------Eklendi @ 13:47:56 ---------- Yazıldı @ 13:47:14 ----------

kadın parası yemem ya yanlış bulmam ama prensif meselesi:D

Yesinler senin prensifini :ehe

SHS

SHS

Üye
sana denk gelmemiş ERKEK. ne demek o muhabbeti yapmayın bence kadında istememeli erkekte.. Ha kendi parasını kazanamayacak kadar acizse yada çok yardıma ihtiyacı varsa, borcunu ödeyemezse olur.. Bu yardım olur öbür türlüsü sadaka olur :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
sevgili döneminde veya nişanlıyken istenmesi bana göre doğru olmaz bende istemem zaten ama evliyken istenebilir çünkü evliyken durum daha farklı...
Açıkcası zor ya istesem bile çok zor olur benim için :)

Üst Alt