Bence deçok çok çok lazımsa isterim başka türlü olmaz

Sorman sorun olmaz sonuçtaYa tabiki ben arkadaşımdan isterim ama bir kızdan hiç isteyemem para falan. Sevgiliden hiç isteyemem. Ya yoksa onda da![]()
Yoksa yok der biter 
sevgilimden hic istemedim yani sunu alcam para ver diye nakitim olmasa kartlarim bu isi hallediyo ha cok skisirsam belki ama ben bir bayanin parasini yemem geri veririm
Konuyu açarken senden tam tersi bir düşünce bekliyordum
Bu tip şeyleri normal karşılarsın diye 
Hiç yagırgamam insan hali
Ben hiç isteyemedim ama
Bazen sırf istemek içim isteyeceğim diyorum ama yapamadım henüz
Yapacağım ama 
ben alamam ama denemek için istediğim oldu. O böyle para biriktirir.
Bir gün telefonum bozuldu acil yaptırmam lazım bana 100 tl getir bugün dedim,getirmişama şaka olduğunu söyledim tabi almadım, almamda
![]()
kıymetini bil
Öyle ama ne bileyim zor durumda olunca insan alır gibi geliyorAsla ! Gururlu adamım ben, kimseye param yok biraz borç verir misin diyememarkadaslarimdan bile borç almıyorum.
zaten her zaman kıyıda kosede para bulundururum acil durumlarda kullanmak için. Ekonomist olacağız olsun o kadr
![]()

Güzel yöntemben alamam ama denemek için istediğim oldu. O böyle para biriktirir.
Bir gün telefonum bozuldu acil yaptırmam lazım bana 100 tl getir bugün dedim,getirmişama şaka olduğunu söyledim tabi almadım, almamda
![]()

zaten bu bayanlara yönelik soru, erkek adam sevgilisinden para vs. ister mi?
----------Eklendi @ 13:32:02 ---------- Yazıldı @ 13:31:47 ----------
.
Ne yani isteyen erkeklikten mi çıkıyor Allah aşkına ? İsteyen oldu benden, hatta o istemeden ben anlarım ve yardım ederim. Tuhafsınız.Sen bir melek olmalısın o.O
Off şu muhabbeti yapmayın yaNe yani isteyen erkeklikten mi çıkıyor Allah aşkına ? İsteyen oldu benden, hatta o istemeden ben anlarım ve yardım ederim. Tuhafsınız.
Bence de
Sorman sorun olmaz sonuçtaYoksa yok der biter
İlginçKonuyu açarken senden tam tersi bir düşünce bekliyordum
Bu tip şeyleri normal karşılarsın diye
----------Eklendi @ 10:39:15 ---------- Yazıldı @ 10:36:46 ----------
Benden para istemesi hoşuma gider, çünkü o samimiyeti yakalamış ki istiyor derimHiç yagırgamam insan hali
Ben hiç isteyemedim ama
Bazen sırf istemek içim isteyeceğim diyorum ama yapamadım henüz
Yapacağım ama
![]()

Doğrusu bu . Ne bileyim o farketmeden cebine falan koyarım bir şey yaparım yani
Sen bir melek olmalısın o.O
Çok yazmaya da gerek yok 
Neyse ki ılımlı olanlar da var aramızdabence de.![]()

kadın parası yemem ya yanlış bulmam ama prensif meselesi![]()