Sevgiliniz ayrılma kararı aldı, gitmemesi için yalvarırmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yalvarmak bana göre aciz insanların işidir..Allah dan öteye hiç bir kula insanoğlu yalvarmamalıdır. Bu işin ikinci boyutu olarak düşünebilir.

Ne demiş doğuş abimiz,;

Gidene dur diyemem giden gider zaten , sevene sevme demem seven sever zaten ;)

Saygılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumun için :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ben daha 2 gün önce yalvardım hata benim di ayrılma nedeni kızın abisine telefonda resmini yakalattım abiside çok baskı yapmış :( ama zar zor işi çözdüm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben daha 2 gün önce yalvardım hata benim di ayrılma nedeni kızın abisine telefonda resmini yakalattım abiside çok baskı yapmış :( ama zar zor işi çözdüm

şimdi durum ne ayrı mısınız arkadaşınla ..??

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

inşallah herşey yolundadır kardeş benimde başıma geldi kızla mesajlŞrken abisi yakaladı kızı çekmiş köşeye kendi telefonundan aradı tanımadım sonra kendisi şöyle şöyle dedi kızı bırak yoksa seni öldürürüm dedi bırakmam dedim gel öldür dedim sonra kız bırak beni dedi bende bıraktım sonra tekrar beraber olduk bitti gitti işte

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
D3N1Z

D3N1Z

Üye
...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Dikkat EtTe Ezeli Korkutma Kızları :ehe :ehe

hee, önceden korkuyolar ama sonradan alışıyolar yaa.. Ama alıştıktan bi süre sonra ayrılıyoz tabii...:ehe
giriş-gelişme-sonuç, işte aynı bi kompozisyon...:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hee, önceden korkuyolar ama sonradan alışıyolar yaa.. Ama alıştıktan bi süre sonra ayrılıyoz tabii...:ehe
giriş-gelişme-sonuç, işte aynı bi kompozisyon...:ehe
Yaş olmuş 27 :ehe Artık Bişiler Yap Olmas Böle :D:D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bu Yaşıma Kadar Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadım... Heleki Değer Verdiğim İnsanı Asla... Gizli Saklı Bir İş Yapmadım... Yalanı Sevmem... Değer Verdiğim İnsandan En Ufak Birşeyi Bile Saklamam... Değer Veririm Başımın Tacı Yaparım... Ben Onu Önemserken... Beni Yarıyolda Bırakmayı Tercih Ederse Eğer... İşte Ozaman Herşeyi Unuturum... Umurumda Olmaz... Gitsin... Kime Nereye Gitmek İstiyorsa Gitsin... Asla Yalvarmam... Gidene Kal Demem... Bukadar Basit...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Yaşıma Kadar Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadım... Heleki Değer Verdiğim İnsanı Asla... Gizli Saklı Bir İş Yapmadım... Yalanı Sevmem... Değer Verdiğim İnsandan En Ufak Birşeyi Bile Saklamam... Değer Veririm Başımın Tacı Yaparım... Ben Onu Önemserken... Beni Yarıyolda Bırakmayı Tercih Ederse Eğer... İşte Ozaman Herşeyi Unuturum... Umurumda Olmaz... Gitsin... Kime Nereye Gitmek İstiyorsa Gitsin... Asla Yalvarmam... Gidene Kal Demem... Bukadar Basit...

içimden geçen şeyi söyleyim hemen...-İnşallah seni kimse bırakmaz yoksa laflarınla bitirirsin adamı helal sana..!

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gidecek olan yolunu kalacak olan yerini çoktan belirlemiştir zaten......

Üst Alt