Catty
Emekli Yönetici
ben daha 2 gün önce yalvardım hata benim di ayrılma nedeni kızın abisine telefonda resmini yakalattım abiside çok baskı yapmışama zar zor işi çözdüm
ben daha 2 gün önce yalvardım hata benim di ayrılma nedeni kızın abisine telefonda resmini yakalattım abiside çok baskı yapmışama zar zor işi çözdüm
Sevgiliniz ayrılma kararı aldı,
gitmemesi için yalvarırmısınız?
valla, tabikide yalvardım,nedenini sordum...bu olayı çok yaşadım...valla, tabikide yalvardım,nedenini sordum...

valla seninki de ayrı ve güzel bir yaklaşım ndenini sorman valla tebrikler. bu arada seni de terkeden terkedene![]()

Dikkat EtTe Ezeli Korkutma Kızlarıne bileyim yaa, şeytan tüyü var bende![]()

Dikkat EtTe Ezeli Korkutma Kızları![]()
![]()

Yaş olmuş 27hee, önceden korkuyolar ama sonradan alışıyolar yaa.. Ama alıştıktan bi süre sonra ayrılıyoz tabii...
giriş-gelişme-sonuç, işte aynı bi kompozisyon...![]()
Artık Bişiler Yap Olmas Böle 

Yaş olmuş 27Artık Bişiler Yap Olmas Böle
![]()

çok geç, evde kaldık artık..

Bu Yaşıma Kadar Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadım... Heleki Değer Verdiğim İnsanı Asla... Gizli Saklı Bir İş Yapmadım... Yalanı Sevmem... Değer Verdiğim İnsandan En Ufak Birşeyi Bile Saklamam... Değer Veririm Başımın Tacı Yaparım... Ben Onu Önemserken... Beni Yarıyolda Bırakmayı Tercih Ederse Eğer... İşte Ozaman Herşeyi Unuturum... Umurumda Olmaz... Gitsin... Kime Nereye Gitmek İstiyorsa Gitsin... Asla Yalvarmam... Gidene Kal Demem... Bukadar Basit...
sen bana bir foto bir ikametgah at sana daimi eş bulaym :P![]()
![]()

Yoh Bunlar Bildiğin kızlardan DeilBoşver be hocam, ona şimdi anamın kızlık soyadıda lazımdır...![]()