Şu Dünyada Aşktan Yana Mutlu olan varmı ?
Yalvarsan ne değişecek ne farkedecek hadi ayrılmadı devam ettiniz aynı sıcaklık olucakmıki aranıza bi mesafe girecek ve eski tadınız hiç olmayacak ve zamanla soğuyacaksınız birbirinizden Senden ayrılmak istediği gelicek aklına hep ve ona artık güvenmemeye başlayacaksın amann nasıl olsa beni terk etme peşinde değilmiydi aa ben bu insanı nasıl sevmişim oysa ne zavallıymış diyeceksin. . .
Ve sevgiliniz ayrılmamak için ayaklarınızada kapansa artık HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK . .
aynen kardeşe katılıyorum ama ben çok yalvardım 1kez döndü arkadaşın dediği gibi içimde bi şüphe oldu beni seviyor mu ona güvenemiyordum , sana blöf yapmıyorsa ;bırak gitsin yalvarma değmez..!!

O Ne ya Mersiii MiiiMerciiiii![]()
:dBugun Agresiyfmisin ????yorumdanda anlamıyon
![]()
Sakın O Soruyu Sorma Yoksa bu cumleyle karşılasabılrsınMerciii de nedir arkadaşım ...![]()

yorumdanda anlamıyon 
Bugun Agresiyfmisin ????

Agresifim , kompleksliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim 

Geçmiş olsunnn Bu Arada Merciyi Sohbet olsun Dıe Sormuştum yoksa bılıom :Agresifim , kompleksliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim
Ne yaaa RECEP İVEDİK mi sandın beni sen aksine çok hastayım 3 gün raporluyum ve mutsuzumagla
![]()
Merci Fransızca teşekkür etmek![]()
.D
Şu Dünyada Aşktan Yana Mutlu olan varmı ?
Yalvarsan ne değişecek ne farkedecek hadi ayrılmadı devam ettiniz aynı sıcaklık olucakmıki aranıza bi mesafe girecek ve eski tadınız hiç olmayacak ve zamanla soğuyacaksınız birbirinizden Senden ayrılmak istediği gelicek aklına hep ve ona artık güvenmemeye başlayacaksın amann nasıl olsa beni terk etme peşinde değilmiydi aa ben bu insanı nasıl sevmişim oysa ne zavallıymış diyeceksin. . .
Ve sevgiliniz ayrılmamak için ayaklarınızada kapansa artık HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK . .

Haklısın arkadaşım gidene kelepçe vurulmaz.Ama benim biraz karşımdaki insanı ne kadar sevdiğime de bağlı.Çok seviyorsam, beni hiç üzmemişse ve benim hatamdan dolayı gitmişse gitme diyebilirim.Onun dışında yüzüne bile bakmamaya gördüğümde konuşmamaya çalışırım.Şu Dünyada Aşktan Yana Mutlu olan varmı ?
Haklısın arkadaşım gidene kelepçe vurulmaz.Ama benim biraz karşımdaki insanı ne kadar sevdiğime de bağlı.Çok seviyorsam, beni hiç üzmemişse ve benim hatamdan dolayı gitmişse gitme diyebilirim.Onun dışında yüzüne bile bakmamaya gördüğümde konuşmamaya çalışırım.

Hayatımda bir kişiye yalvardım gitme diye oda gittive geri dönmek istedi. Ama ben dönmedim artık kimseye yalvarmam
( Büyük konuşmak gibi olmasın.)