Sevgiliniz ayrılma kararı aldı, gitmemesi için yalvarırmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevgiliniz ayrılma kararı aldı, gitmemesi için yalvarırmısınız?
Sevgiliniz ayrılma kararı aldı,
gitmemesi için yalvarırmısınız?

Solamente

Üye
Şu Dünyada Aşktan Yana Mutlu olan varmı ?

Yalvarsan ne değişecek ne farkedecek hadi ayrılmadı devam ettiniz aynı sıcaklık olucakmıki aranıza bi mesafe girecek ve eski tadınız hiç olmayacak ve zamanla soğuyacaksınız birbirinizden Senden ayrılmak istediği gelicek aklına hep ve ona artık güvenmemeye başlayacaksın amann nasıl olsa beni terk etme peşinde değilmiydi aa ben bu insanı nasıl sevmişim oysa ne zavallıymış diyeceksin. . .
Ve sevgiliniz ayrılmamak için ayaklarınızada kapansa artık HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK . .

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

Yalvarsan ne değişecek ne farkedecek hadi ayrılmadı devam ettiniz aynı sıcaklık olucakmıki aranıza bi mesafe girecek ve eski tadınız hiç olmayacak ve zamanla soğuyacaksınız birbirinizden Senden ayrılmak istediği gelicek aklına hep ve ona artık güvenmemeye başlayacaksın amann nasıl olsa beni terk etme peşinde değilmiydi aa ben bu insanı nasıl sevmişim oysa ne zavallıymış diyeceksin. . .
Ve sevgiliniz ayrılmamak için ayaklarınızada kapansa artık HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK . .

aynen kardeşe katılıyorum ama ben çok yalvardım 1kez döndü arkadaşın dediği gibi içimde bi şüphe oldu beni seviyor mu ona güvenemiyordum , sana blöf yapmıyorsa ;bırak gitsin yalvarma değmez..!!

Solamente

Üye
aynen kardeşe katılıyorum ama ben çok yalvardım 1kez döndü arkadaşın dediği gibi içimde bi şüphe oldu beni seviyor mu ona güvenemiyordum , sana blöf yapmıyorsa ;bırak gitsin yalvarma değmez..!!

Merciiiii :oke::oke::oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Merciii de nedir arkadaşım ... :)

Solamente

Üye
Bugun Agresiyfmisin ????

:(:( Agresifim , kompleksliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim :ehe:ehe
Ne yaaa RECEP İVEDİK mi sandın beni sen aksine çok hastayım 3 gün raporluyum ve mutsuzum:agla:agla:agla

Merci Fransızca teşekkür etmek :):):)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:(:( Agresifim , kompleksliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim :ehe:ehe
Ne yaaa RECEP İVEDİK mi sandın beni sen aksine çok hastayım 3 gün raporluyum ve mutsuzum:agla:agla:agla

Merci Fransızca teşekkür etmek :):):)
Geçmiş olsunnn Bu Arada Merciyi Sohbet olsun Dıe Sormuştum yoksa bılıom ::D.D:ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
ne yalvaracam yaw.
benden uzak olsun ersin murada dilerim sultanlar çıksın bahtına:)
yada bir başka deyişle: :sahan::sahan2:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
ne karar ama...kendi basına sanki...eee biz neyi beklemişiz peki?...ben olsam öyle bi kararı aldırtmam veririm...ya da :destere:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye

Duygularıma Tercüman Oldun..Teşekkürler:oke:

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
gidene dur denmz yolcu yolnda gerek.....

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bazıları da baskı altında kalıyorsa bunu isteyebilirler..Ama ben yinede beni seviyorsa o baskıları bastırmasını isterim..

Pure Life

Pure Life

Üye

Haklısın arkadaşım gidene kelepçe vurulmaz.Ama benim biraz karşımdaki insanı ne kadar sevdiğime de bağlı.Çok seviyorsam, beni hiç üzmemişse ve benim hatamdan dolayı gitmişse gitme diyebilirim.Onun dışında yüzüne bile bakmamaya gördüğümde konuşmamaya çalışırım.

Solamente

Üye
Haklısın arkadaşım gidene kelepçe vurulmaz.Ama benim biraz karşımdaki insanı ne kadar sevdiğime de bağlı.Çok seviyorsam, beni hiç üzmemişse ve benim hatamdan dolayı gitmişse gitme diyebilirim.Onun dışında yüzüne bile bakmamaya gördüğümde konuşmamaya çalışırım.

Sen hata yapmazsınki meleğim :op:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hayatımda bir kişiye yalvardım gitme diye oda gitti:) ve geri dönmek istedi. Ama ben dönmedim artık kimseye yalvarmam:) ( Büyük konuşmak gibi olmasın.)

Üst Alt