merhablar,ben herşeyi sorunsuzca yükledim,bu yüklediklerimi nasıl görücem,birsürü şey yükledi telefona ama nerede bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim
a2 yle a200 tellere atabiliyon w890i,w910i gibi far manager kullanarak atamazsında jd flasher le patch dışında herşeyi atabilirsin bende malesef bunu bilmiyorum
arkadaşlar setool exe kurulun dosyasını indirdim.avg tarayıcı virüs buldu.avg yi kapattım tekrar exe dosyasını çalıştırmayı denedim.dosyaya erişim izniniz yok diye hata veriyor.bir kaç kere dosyayı başka kaynaklardan indirdim ama yine dosya çalıştırılamıyor.yardım ederseniz sevinirim
slm rakadaşlar k750 tlf kullanıyorum w800i versiyon yükledim fakat avea hat dışında turkcel veya vodafene hat takınca şebeke erşişimi yok diyor gereken yardımı yaparsanz minnettar kalırım.
Ben yaptım ses farkedilicek derecede artıyor ve çok hafif bi bozulma var ( ekolayzırdan ayarlayıp cızırtıyı yok edebiliyorsunuz) ama öneririm yani işe yarıyor yüklemek kolay ama telefondan pek anlamayanların uzak durmasını tavsiye ederim.
slm rakadaşlar k750 tlf kullanıyorum w800i versiyon yükledim fakat avea hat dışında turkcel veya vodafene hat takınca şebeke erşişimi yok diyor gereken yardımı yaparsanz minnettar kalırım.