bu işleri yapan ve tüm emeği geçenlere selam olsun .adamlar bilgisayar kurdu kardeşim.operatör profesör,valla ne desem az bööle bi şey burda anlatılmasa hayatım boyunca ben yapamazdım heralde ne diym elleriniz dert görmesin arkadaşlar,ellerinize sağlık ..Allah size zini açıklığı versin
bendde 5320 var hello carbide programını yükledim menü1 i seçiyorum soru sormuyor x-ploredeki sys de açılmıyor securuty managerde çalışmıyor bende pc suitten denedim ama bu sefer c de sys gözükmüyor araçlardan gizli dosyaları göster dedim olmadı sistem klasörlerini içeriğini görüntüle dedim yine olmadı bir türlü sys çıkmıyor ne yapıcam yardım lütfetn........
Ferret Bey Bende N95 ver hellocarbide yi yükledim Seçeneklerden Menı1 diyorum kendi kendine kapatıyo programı anlayamadım gitti bi yardımcı olurmusun...
Dostum sonunda sayende çözdüm problemi e50 var bende hep önüme installserver.exe yi denedim bozuk dosya diyordu sonunda senin konundaki e50 için özel olan installserver.exe yi gördüm onu kopyaladım bütün sorunum çözüldü
ellerin dert görmesin
artık ne varsa yükleyecem bü sitedeki