Sertifika Sorununa Şöyle Bişey Yapsak Telefon Yer Mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

222112

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika Sorununa Şöyle Bişey Yapsak Telefon Yer Mi? :D
Merhaba arkadaşlar. N80'im vardı. Doğru dürüst uygulama yükleyemediğim ve hack edemediğim için abime verdim. Kendim eski N70'i kullanıyorum şu an. Aklıma şöyle bir fikir geldi: Pc'den unsigned sisleri çıkarsak, çıkan klasörleri zip yapıp X-plore ile gereken yerlere bir bir atsak, sizce telefon yer mi? Eğer yerse çok iyi olur. Geri dönerim telefonuma. Sizce olur mu yani deneme şansı olan bir denerse sonucu bildirsin.
 

222112

Üye
    Konu Sahibi
Işte şansınız varsa deneyin. Şu an deneme şansım yok.
 
telefon yanımda olsaydı emin ol denerdim
 

ByKatre

Üye
Oluyor Ama Hack Daha Kolay Senin Dediğin Yol Sis Content Ile Parçala Zipe At Tele At Gerekli Yerlere At Uzun Iş
 
ben neden normal bi uygulamayı bu şekilde kurmaya çalıştığım da olmadı ki
 

222112

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bi türlü hack edemedim.
 

AHKE

Üye
ust konudan hackleyin.n80 i de secman la hacklenir
 

maxibrk

Üye
Telefon hackli değilse private klasöörünü görüyor musun? Evet mi? O zaman nasıl gerekli yerlere atacaksın dosyaları?
 

222112

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcherden Open4all'u çalıştırınca görüyorum. Sys'yi falan. Ama sertifikasız uygulamaları yükleyemiyorum.
 
Tepkiler: maxibrk

CanKartaL

Emekli Yönetici
Rompatcher yükleyebilmişseniz hack yapmışsınız demektir. Tek yapmanız gereken cihazınınz için gerekli installserver.exe dosyasını bulup C:\sys\bin klasörüne atmak olacaktır.
Eğer ki hack yapmış olmasaydınız zipten çıkartma yöntemiyle denediğinizde private klasörlerini göremeyeceğinizden tüm dosyaları gerekli yerlere atamayacaktınız, dolayısıyla uygulamayı yükleyemeyecektiniz. N80 için installserver.exe yi dediğim gibi C:\sys\bin içerisine atıp sorununuzun düzelmesi gerekir.
Sanırım önceki denemelerinizde yanlış installserver ı atmış olabilirsiniz.
 

222112

Üye
    Konu Sahibi
Forumdan uygun installserver.exe yi bulup attım. Ama sisleri yüklerken dosya bozuk diyor. Hiç hack yapabilen yok mu şu N80'i?
 
Forumdan uygun installserver.exe yi bulup attım. Ama sisleri yüklerken dosya bozuk diyor. Hiç hack yapabilen yok mu şu N80'i?

Burdaki installserver.exe'yi atıp tekrar dener misin?
 

CanKartaL

Emekli Yönetici
Farklı bir program kurmayı denesen? Belki kurmaya çalıştığın dosya ile ilgili sorun olabilir.
Bir de bu installserver o zamanlar çok karışıktı. s60-s60v3-s60v3 fp1-s60v3 fp2 diye bir sürü installserver dosyası vardı. Yani cihaza uygun dosyayı bulmak lazım özellikle.
 

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
N80 İçin Bunu Yüklemeyi Dene Ve Yüklerken Seçeneklerde InstallServer 9.1 Ve BiNPDA Security Manager İşaretle Diğerlerini Kapat..
 

BYFECI

Üye
Uyanıksa Yemezz.z
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...