Sertifika Sorunu Yaşayanlar İçin *yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uA_YvZ_mK

Üye
Teşekkürler :)

muyiddin

Üye
Sertifika sorunu çözüldü

Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim sistemli telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorununu ortadan kaldirmis bulunuyoruz. vatana millete hayirli olsun...

1. asama
Telefonunuzun menüsünden araçlara girin

Oradan da uygulama yöneticisine...
Sonra seçenekleri seçin
Daha sonra ayarlara girin....

2. asama

ardakaslar bu secenekleri aynen girin....

Yazilim yükleme:
TÜMÜ

çevrim içi sertifika kontrol:
AÇIK

Standart Web adresi: Bos olacak

3. asama

Telefon ayarlarindan güvenlik ayarlarina girin
Oradan da sertifika yönetimine girin.

Eger varsa ama zannediyorum os 9.1 ve 9.2 lerde orjinal olarak yüklüdür... Su sertifikayi seçin...
Symbian A Verising Iden.... veya serislerinden herhangi biri.. calistirin ve teli kapatip açin.
...Hersey hazir...
Artik pro ve oyunlari rahat rahat yükleyebilirsiniz...

:box%80 işe yaradı teşekkürler

bulent771

Üye
harika Valla. oldu
e51 im var tema yükleyince hata veriodu. bu anlattığını yaptım ve oldu. çok güzel peki şimdi telefonun güvenlik açığı falan olmuş olmuo dimi :(

ooollluuu

Üye
olmuyor yaaaaaaaaaaaaa hayret bisi karrrrrrrrrdesim:bann::aha:

dost2001

dost2001

Üye
arkadaşlar hiç urğaşmayın yüklemeden önce sis dosyasının üzerine gelin seçeneklerden bilgileri göster diyin orada tarih var telefonun tarihini o tarihe alın ve yükleyin sonradan tarihinizi düzeltebilirsiniz bukadar basit kolay gelsin ... ;)

kocabey32

Üye
Allah razi olsun ama benim telefonda olmuyor sertifika hatası uygulama saglayıcısı ile görusun diyor bu konuda
yardımınızı beklerim

abdullah_231

Üye
yyyaaaa ben opdadan falan cerini keyini hepsini aldım ama seritfika tarafından kısıtlanıyor diyorrr acciiiil çözümmmm:(((

cuneytcirka

Üye
ya arkadaslar herseyi denedim olmadi sonunda tarihi geri almayi denedim 2007 yaptim ve yukledi yuklerken sertifika tarihi eski taninmiyor genede yuklensinmi diye sordu evet dedim ve yuklendi :) ohbe allah razi olsun arkadaslar benim telefon N95 Versiyon 35
emegi gecenlere tesekkurler

ultrAslan_30

ultrAslan_30

Üye
walla süper anlatyn ama sgh i550 denedim olmyr :(:vur

naqooo

Üye
kardeş benmde tel. n95 version 35 alıorum alıorum olmuor nası yaptn yaa acilllll :(:(

yalnızım2088

Üye
eline sağlık çok ıyı de ben verdıgın lınkte sadece bır program var

bayramtekgul

Üye
dostum ben bu işi hiç anlamıyorum kendi sertifika dosyasını nasıl yapıcaz cer dosyasını biri bana yardımcı olabilir mi ? msn: [email protected]

hadgur

Üye
link gözükmüyor

madi23

Üye
hala aynı hatayı weriyo
(sertifika hatası uygulama sağlayıcı ile görüşün)

maksim27

Üye
ya arkadaşlar bu sertifika sorununu nasıl halledeceğiz yok mu bileniniz. bide telefonda dahili bileşen diye bir sorunla karşılaşıyorum bunu nasıl halledebilirim?????

sezgin.7

Üye
arkadaşlar hiç urğaşmayın yüklemeden önce sis dosyasının üzerine gelin seçeneklerden bilgileri göster diyin orada tarih var telefonun tarihini o tarihe alın ve yükleyin sonradan tarihinizi düzeltebilirsiniz bukadar basit kolay gelsin ... ;)

5230'da denedim olmadı sadece tarihi değiştirdim saat dk saniye falanda değişecekmi..?

bigrock

Üye
ellerine sağlık kardeş

mhchn

mhchn

Üye
ya sonundA diye sevinmiştim yine olmuyo 1. yol :S 2. yoluda anlamadım::nono:

01murat

01murat

Üye
emeğine sağlık ama n95 8gb de ya işe yaramıyor veya ben beceremedim

--------------- Ekleme ---------------

sağol ama telefonun dilini ing-frs ve alm yaptım olmadı bu n95 8gb beni sertifika yüzünden gebertecek

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
bunu dev cert dosyasi nerede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt