exalans açtığın konuyu takip edermisin kardeşim bir şeyler yapmışsın yazmışsın ama mantıksız geldi 1. açıklama zaten saçma 2. açıklama .cer uzantılı dosyayı bulmamızı sölemişsin sorunda orda zaten o dosyayı bulmamız o dosyayı yaparsak herkeste var yeterli açıklama ilgnç bir konu açmışsın ..........
walla ben telefonumun tarihini geri alıp o sorunu gideriyorum,sizlerede tavsiye ederim.mesela 01-01-2007 gibi.eğer olmazsa 1-2 ay ileri veya geri alıpta halledebirsiniz.ben hiç bi sorun yaşamıyorum n73-n80 de denedim oluyo.
ya kardeş emek için çk saol ama ben bunu yapamadm ^^cer uzantılı imei numaramıza özel sertifika^^ ALLAH rızası için bi yardımcı olun programın sertifika sorununu çözmek için 6 gündür uraşıorum nolur bi yardım ltfn....
ya kardeş emek için çk saol ama ben bunu yapamadm ^^cer uzantılı imei numaramıza özel sertifika^^ ALLAH rızası için bi yardımcı olun programın sertifika sorununu çözmek için 6 gündür uraşıorum nolur bi yardım ltfn....
yaw arkadaşlar bu yazılanların hiç biri olmuyor sadece bu forumda değil herkes bişeyler yazıyo.. deneyen ve olumlu bir yanıt verecek olan yokmu bu konu hakkında...
arkadaşlar benim n95 var versiyon 31 bu sertifika sorunu burdaki anlatımlarla halloluyomu lütfen biri yardım etsin n70 ne güzeldi yaw hiç bi sorun olmuyodu yükle geç
arkadaşlar benim n95 var versiyon 31 bu sertifika sorunu burdaki anlatımlarla halloluyomu lütfen biri yardım etsin n70 ne güzeldi yaw hiç bi sorun olmuyodu yükle geç