Sertifika Kısıtlanıyor Uyarısı Alan Arkadaşlara: (OPDA KAYNAKLI)

Sponsorlu Bağlantılar

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika Kısıtlanıyor Uyarısı Alan Arkadaşlara: (OPDA KAYNAKLI)
Arkadaşlar Opda'nın sertifika sisteminde oluşan hatadan dolayı bazı telefonlarda "Yüklenemedi, Sertifika tarafından kısıtlanıyor." uyarısı alınıyor. Sistem hatasını OPDA moderatörleri forumda da belirtmiş.

Eğer çözüm yolu bnulamadıysanız ve hala aynı uyarıyı alıyorsanız Opda sertifikanız sizin için mi yoksa yanlış sertifikamı gönderilmiş öğrenmek için aşağıdaki adımları uygulayınız. Yapamayan arkadas olursa sertifikasını ve imeisini bana göndersin kontrol edeyim.

OPDA sistemi düzeltene kadar beklemek zorundayız. Ama eğer sertifikanın içinde sizin imei niz varsa bu sorun başka birşeyden kaynaklanıyor demektir.

Forum sitesinden yaptığım çeviriye göre yapmanız gereken tekrar yeni bir isim ve mail altında üyelik alıp, eski üyeliğinizde bulunan cer ve dosyalarını site içerisinden sildikten sonra. yeni üyeliğinizle imei kodunuzu belirterek yeni cer ve dosyasını beklemektir!

• Beğen
Tepkiler: bymen07, M3L!H, DYNAMIXX ve 4 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:

:türkiye1:

serkankay

Üye
aynı uyarıyı bende alıyorum ve sertifikanın ıcınde ımeı no'm gecıyor, son versıyon telı hacklemek için signed olan bır hello ox yok mudur?

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
aynı uyarıyı bende alıyorum ve sertifikanın ıcınde ımeı no'm gecıyor, son versıyon telı hacklemek için signed olan bır hello ox yok mudur?

Arkadaşım sertifikayı tekrar iste. Hellox2 çözüm yolu değil. Sertifikan hazırlanırken yaşanan küçük bir yazım hatası oluyor ondan dolayı kaynaklanıyor.

Lancero

Üye
Arkadaşlar opda nın sayfasına girin login olun yazan yerin yanında var ona tıklayın ve gelen sayfada telefonunuzun modelini ve imei numarasını göreceksiniz Select butonundan seçin ve aşağıda upload tan telefonunuza yükliyeceğiniz programı upload edin Remark bölümünede ben deneme yazdım Submit and Upload tıklayın upload yapacak ve sorna download çıkacak downloada tıklayın ve kaydedilecek yeri seçin sonra telefonunuza programı kurun ben böyle yaptım oldu

ghost_1402

Üye
Arkadaşlar opda nın sayfasına girin login olun yazan yerin yanında var ona tıklayın ve gelen sayfada telefonunuzun modelini ve imei numarasını göreceksiniz Select butonundan seçin ve aşağıda upload tan telefonunuza yükliyeceğiniz programı upload edin Remark bölümünede ben deneme yazdım Submit and Upload tıklayın upload yapacak ve sorna download çıkacak downloada tıklayın ve kaydedilecek yeri seçin sonra telefonunuza programı kurun ben böyle yaptım oldu

arkadasım supersın :oke::oke::oke:

Lancero

Üye
Yardımcı olabildiysem ne mutlu ;):oke:

umbertoy

Üye

arkadaşım çok saol, sayende bu işi hallettik

ates

ates

Üye
Arkadaşlar herşeyi yaptım ama (sanırım benim tel ayarlarından) Çevrim içi sertifika kontrolü yapılamadı yazıyor Hiç bir şey yükleyemiyorum Telim 6710 navigatör. Aynısını abim kullanıyo o yükleyebiliyor herşeyi ama ben yükleyemiyorum Bi yardım lütfen......

vecdi5

Üye
Arkadaşım allah senden razı olsun programı siteye yükleyip indirince oluyo Ya çok sevaba girdin emin ol allah emeklerini boşa çıkarmasın

yusuf16231990

Üye
öncelikle s.a. 5800 için hack programları çalışmıyor sertifikaladım olmadı.sertifika kısıtlama uyarısı vveriyor.ne yapmalıyım

kain061

Üye
ben yaptim bunu ama uygulamaya izin vermiyor.sertifika olsada

oroj

Üye
ilk once teşekkur ederim ama bende olmuyo bir turlu bu programı yukluyemedim telefona new oranges homescreen bi yardımcı olurmusunuz??

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
sertifikamı sildim ama yine war olarak gözüküyo sitede...

romaz

romaz

Üye
ustad benım tl 5800 sertıfıka aldım onda surum v3 yazıyor dogrumudur bu

oroj

Üye
olmuyooo olmuyo kafayı yiycem ya ne sertifikaymıs bu

delichaos

Üye
ya arkadaşlar ben sadece bazı uygulamalarda sertifika kısıtlaması hatası alıyorum bir çok uygulşamayı rahatça signed layıp yüklüyorum ama bazılarına gelince sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor...çok nadir olan bişey ama lazım olan prog.larda oluyor ne yapmalıyım....

cetin28

Üye
selam ben şimdi üye oldun opda ya My Certificate de imei gözüküyor ama bos gözüküyor uplan yeride çalışmıyor neden dir acaba yeni üye oldugum için onaymı bekleniyor

gilikcayiri

Üye
tşk.kür ama gene kısıtlıyor bu mahluk

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
ıntalling root cert diyip uzun süre kalıyorr ve bitmiyor ve alfebetik disk üretip kaldıı ne yapmalıyızz bilgisi olan yapabilen varmı

Üst Alt