Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!
Sponsorlu Bağlantılar
zubo_89
Üye
sertifika tarfından kısıtlanıyorr yazıoo yuklenmıo ne yapmalıyım...
abaroov
Üye
Üstad sağol. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Büyük bir dertten kurtardın beni.
memocan270
Üye
yaptım valla allah senden razı olsun kardeş. ne zamandır ugrasıyordum ama yapamıyordum eni sonu sayende basardım cok tessekkurler
rewshenbir1
Üye
artık paralı
JaMeRoN
Üye
çok teşrkkürler
JaMeRoN
Üye
tşkler sağol kardeş
kral28
Üye
valla kardeş Allah senden razı olsun gerçekten çok güzel işe yaradı olmayan programı bu sayede yükledim valal tebriki helal ettin
multechi
Üye
süper bi çalışma tebrıkler. 1günde sonuçlandı.
ZeynEpmin
Üye
Emeğine sağlık.. Gerçekten müthiş olmuş : )
Gecekurduu
Üye
Teşekkürler
sawyer32
Üye
teşekkürler..
abdurrahmanz
Üye
Eline Saglık
akrep_2256
Üye
smart movie 4.15 telefonum n70 yükledim fakat video 1 saat oynattıktan sonra ****** numarası istiyor. arkadaşlar nasıl bişey yapabiliriz
flexin35
Üye
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
süresi geçmiş sertifika deniyor.
pazzoo
Üye
eyvallah kardes bu guzel anlatimin icin sagol , sayende tel hack lendi tekrar sagol
stan2687
Üye
çok saol hocam, emeğine sağlık.
handsomeismail1982
Üye
gercektende işe yarıyor az önce denedim bende hellox falan vardı ama telefonun versiyonu V51 çıkartım ve mevcut olan bütün programlar arzıa yapmaya başladı bende telefona format attım bu program işe yarıyor tesekkürler..
izmirli ece
Üye
ya ben cer denilen şeyi yaptım ama tekrar girip kontrol edemiyorum yardımcı olun lütfen