Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

idanger

Üye
eyvallah ellerine saglık arkadasım

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler

gülpembem

Üye
Arkadaşlar ben bu sertifika işi 1 gün sonra olunca napacağım? Programları indirip telefona mı aktaracağım? Yardım ederseniz sevinirim..

peynir_1

Üye
hocam bu cer dosyası bazılarında hemen yüklenmiş bazıları bekliyor benim gibi teşekkürler paylaşım için...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
saolun.biriki sitede daha gördüm yani beni bile ikna ettiniz.ben ki imei yi vermeye en karşı insanım.birde hocam benim bir sorum olacak:ben bu siteye üye oldum sertifikam hazırlanıyor ama tahmini olarak kaç günde ve ya saatde hazır olur?

baqbaq

baqbaq

Üye
saolun.biriki sitede daha gördüm yani beni bile ikna ettiniz.ben ki imei yi vermeye en karşı insanım.birde hocam benim bir sorum olacak:ben bu siteye üye oldum sertifikam hazırlanıyor ama tahmini olarak kaç günde ve ya saatde hazır olur?
Kardeş bende sertifikamı aldım aşşağı yukarı 1 gün içerisinde eline geçiyor..

kmg31

Üye
bunları indirdikten sonra telemi atcaz teşekürler

nirvanrl

Üye
çok teşekkür ederim kardeş eline sağlık. yalnız cahilliğime ver sertifika alma işlemi bittikten sonra bu dosyaları telefona yüklüyoruz ve olay bitiyor mu yoksa yükledikten sonra her uygulama yüklemede her hangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu? yardımcı olursan sevinirim. herkese iyi geceler.

2nemesis2

Üye
teşekkürler

KIRIKDR

Üye
tesekkurler

wagh

Üye
opda bana çok tehlikeli geliyor

sero58

Üye
tesekurrler..

unalokcu

Üye
2 dosyayıda indirdim fakat sonra ne yaapacgım bulamadım

future_melo

future_melo

Üye
çok saol kardeşim eywallah çok işime yarıcak :)

Aleksandra

Aleksandra

Üye
teşekkür

çerum

Üye
Arkadaşlar Ben burda yazanların hepsinii sırasıyla uygluladım fakat o solda son işlemde 3 dosya gelmedi :( onun yerine delete yazıo :S lütfen biri bana pm ile yardımcı olabilirmi???? [Allah Rızası İçin :) ]

yigidim

Üye
konuya teşekkürler önce derdimi anlatayım opda da sertifikalrımı göremedim bir türlü ne yaptıysam olmaddı ima soft. daha sonra appry cer dedim oda tekrar sertifika almamı sağlamıyor yazılması gereken yerler yazmıyor. YARDIM.. Cer ile Opda dan alın bu sitede başka bir başlık altında sings için gereken eklentiyide bulablirsiniz bence gücenli zira 6 7 ay oldu en fazla kolonlarlar

eminemsavas

Üye
teşekkürler

zokko

Üye
elinize sağlık

tuzuner66

Üye
kardeş o indirdiğimiz dosyaları nereye kurucaz? yada nereye atıcaz.

Üst Alt