slm ben dediklerinizi yaptım ve okeylenmesini bekliyorum ama tekrar giriş sayfasını bulamıyorum bilgisayarla arası iyi olan biri değilim zaten şu sertifika neden 2 gün sürüyor onuda anlamadım ama zaten giriş sayfasınıda bulamıyorum cvp için şimdiden teşekkürler
Arkadaslar opda sertifika vermiyormu artık 2 gündür bekliyorum. 1 ile 1.5 gün de veriyor yada 6 saatlik periyotlarda veriyor diyorlardı?
--------------- Ekleme ---------------
Volpan da bıraktı bu konuyu galiba?

valla hocam ben ayın 21 inden beri bekliyorum hala applying yazıyo kafayı yicem artık![]()

slm ben dediklerinizi yaptım ve okeylenmesini bekliyorum ama tekrar giriş sayfasını bulamıyorum bilgisayarla arası iyi olan biri değilim zaten şu sertifika neden 2 gün sürüyor onuda anlamadım ama zaten giriş sayfasınıda bulamıyorum cvp için şimdiden teşekkürler
konuyu acan arkadasda ortalıkta görünmüyor
bilen varsa söylesin arkadaslar bosuna beklemeyelim. yada hemen alabilecek premium hesabı olan arkadas varsa yardımcı olsun bekleyen insanlara.

arkadslar bu siteden 9 gun olmasını ragmen ses cıkmadı hala sertifikam beklemde bu siteden hala sertifika verılıyormu bu kadar surede gelmemesi normalmi yardımlarınızı beklıyorum