Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

last_musa

Üye
teşekkürler

efialtes01

Üye
2 gün oldu ama hala applyingde bekliyoruz :hmmm

mc milan

Üye
kardeş öncelikle emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım. ben birtürlü .cer dosyası alıp indiremiyorum 1 gün oldu hala indiremedim. sebebi neolabilir yardımcı olursan sevinirim.

testament16

testament16

Üye
Slm arkadasım konuyu cok guzel anlatmıssın. Buradaki ve ceri aldıktan sonra bütün programlarda aynı cer le kyi kullanıyoruz. yanı bir defa cer aldıktan sonra kurmak istedigimiz bütün programlarda aynı cer ve dosyasını kullanıyoruz ? bu konularda yenıyım kusura bakmayın.

premonition

Üye
site açılmıyor

izmirli ece

Üye
slm ben dediklerinizi yaptım ve okeylenmesini bekliyorum ama tekrar giriş sayfasını bulamıyorum bilgisayarla arası iyi olan biri değilim zaten şu sertifika neden 2 gün sürüyor onuda anlamadım ama zaten giriş sayfasınıda bulamıyorum cvp için şimdiden teşekkürler

Metalurji

Üye
slm ben dediklerinizi yaptım ve okeylenmesini bekliyorum ama tekrar giriş sayfasını bulamıyorum bilgisayarla arası iyi olan biri değilim zaten şu sertifika neden 2 gün sürüyor onuda anlamadım ama zaten giriş sayfasınıda bulamıyorum cvp için şimdiden teşekkürler

konu başlığında bulunan

işlem tamamdır
şimdi cer-*** dosyalarımızı nereden indireceğiz
aşağıdaki linke tıklayalım

yazısının altında bulunan linke tıkla açılan sayfada sol üst köşede log in kısmı var. oraya tıkla kullanıcı adı ve şifreni gir seni direk cer. dosyanın olduğu sayfaya yönlendiriyo. onaylanmışsa indiriyosun.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ben ayın 21'inde yolladım başvurumu ama hala applying aşamasında benim sertifika. normal mi bu kadar uzun sürmesi??

Arkadaşlar ben ayın 21'inde yolladım başvurumu ama hala applying aşamasında benim sertifika. normal mi bu kadar uzun sürmesi??

ayhancakil

Üye
işe yaramasını diliyorum

efialtes01

Üye
sertifikanın bitiş tarihi kısmında 2013 çıktı ama hala state kısmında applying yazıyor :off:

Metalurji

Üye

testament16

testament16

Üye
Arkadaslar opda sertifika vermiyormu artık 2 gündür bekliyorum. 1 ile 1.5 gün de veriyor yada 6 saatlik periyotlarda veriyor diyorlardı?

Volpan da bıraktı bu konuyu galiba?

Metalurji

Üye
Arkadaslar opda sertifika vermiyormu artık 2 gündür bekliyorum. 1 ile 1.5 gün de veriyor yada 6 saatlik periyotlarda veriyor diyorlardı?

Volpan da bıraktı bu konuyu galiba?

valla hocam ben ayın 21 inden beri bekliyorum hala applying yazıyo kafayı yicem artık :D

testament16

testament16

Üye
valla hocam ben ayın 21 inden beri bekliyorum hala applying yazıyo kafayı yicem artık :D

konuyu acan arkadasda ortalıkta görünmüyor :)

bilen varsa söylesin arkadaslar bosuna beklemeyelim. yada hemen alabilecek premium hesabı olan arkadas varsa yardımcı olsun bekleyen insanlara.

uydu

uydu

Üye

hangi giriş sayfasını bulamıyorsun anlamadım

bu mu acaba

Metalurji

Üye
konuyu acan arkadasda ortalıkta görünmüyor :)

bilen varsa söylesin arkadaslar bosuna beklemeyelim. yada hemen alabilecek premium hesabı olan arkadas varsa yardımcı olsun bekleyen insanlara.

valla haklısın kardeşim konuyu açan arkadaşta yok dediğin gibi ne yapacağımı bilemiyorum elim kolum bağlı bekliyorum :D

yardım edin bilen arkadaşlar kaldık biz böyle :D

forum42

Üye
arkadslar bu siteden 9 gun olmasını ragmen ses cıkmadı hala sertifikam beklemde bu siteden hala sertifika verılıyormu bu kadar surede gelmemesi normalmi yardımlarınızı beklıyorum

oguzhansa

Üye
teşekkurler dostum

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
Kardeş çok teşekkür ederim deneyecem bunu gayet özen göstermişsn ellerine sağlık fakat bişey söylemek istiyorum zorla teşekkür ettirmenin bi anlamı olmayacağını düşünüyorum elbet bu çalışmaya büyük bi teşekkür gzl olur fakat hoş zorla gzllik olmaz teşekkür etmek isteyen insan yine de teşekkür eder... Neyse ellerine sağlık:)

emrexz

Üye
sertifikada aldım keyide programı sertifikalayıp atıyorum tele kuruto sonra sertifika engelliyor diyor.anlamadım gitti

sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor

Metalurji

Üye
arkadslar bu siteden 9 gun olmasını ragmen ses cıkmadı hala sertifikam beklemde bu siteden hala sertifika verılıyormu bu kadar surede gelmemesi normalmi yardımlarınızı beklıyorum

dostum bende ayın 21 inde başvurumu yaptım. o günden beri state kısmı applying. bugün expire time kısmında tarih yazdı ama hala state applying. sanırım bi süre sonra onaylancak ve indircem. en azından öyle ümit ediyorum :D

Üst Alt