Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

testament16

testament16

Üye
dostum bende ayın 21 inde başvurumu yaptım. o günden beri state kısmı applying. bugün expire time kısmında tarih yazdı ama hala state applying. sanırım bi süre sonra onaylancak ve indircem. en azından öyle ümit ediyorum :D

en azında sende gelişme olmus :) Bende daha tık yok :) Moderatörler de bakmıyor konuya. eger verilmiyorsa konuyu kapatın millet bosuna ugrasmasın lütfen. yada bilgilendirin insanları!!!

Metalurji

Üye
en azında sende gelişme olmus :) Bende daha tık yok :) Moderatörler de bakmıyor konuya. eger verilmiyorsa konuyu kapatın millet bosuna ugrasmasın lütfen. yada bilgilendirin insanları!!!

haklısın valla kardeşim eğer sertifika verilmiyosa bizde beklemeyelim boşuna böyle. veriliyosada beklicez artık 10 güne vercek herhalde :D

kilicumito

kilicumito

Üye
Ben geçen sene sertifika aldım şu an giriş yaptığımda sertifika görünmüyo

aumac1

Üye
sağol kardeşş

dellii

Üye
kac günder beri bekliyorum 4 gun oldu daha onaylanacak.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sertifika veriliyor ama yetkililer konuyu güncellememe olanak sağlıyamıyorlar çünkü 1 yılı aşan konular editlenemiyormuş. sizler için tekrar bir rica edeceğim yönetime konuyu editlemem için ayarlar değiştirirlerse yarın yeni anlatımı yayınlarım...

KRAL38

Üye
sagol

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
konuyu yeniledim kolay gelsin arkadaşlar

qwerdi

Üye
bnm 4 gün oldu hala applying

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar opda yönetimine yazdığım mailin karşılığı geldi sertifika dağıtma işlemine bir müttet sora devam edileceği sitenin alt yapısında çalışmalar yaptıklarını ve sertifika süresinin beklemeden verileceğinden bahsedilmiş. byük ihtimalle 1-2 haftaya kadar düzeelecektir. başka yerlerden aldığınız sertifikalar tüm uygulamalarısertifikalamaz . saygılar

DARKNISFOOLS

DARKNISFOOLS

Üye
teşekkürler

sedatk28

Üye
teşekkürler umarım halen çalışıyordur

tituslivius

tituslivius

Üye
2 aydır sertifika vermıyor opda paralıya dönecek gibi söylentiler dolaşıyor sorunla ilgili topic acmıslar opda da az bişi ingilizce bilen bile anlar bir göz atın

lonelyaya

Üye
ben aldım sertifikamı

altugank

Üye
Bu konuda herkezin içi rahat olsun çünkü bu konuda çok iyi araştırma yaptım. hatırlarsanız 2005-2006- yıllarında kaçak ltelefonlarla klonlanmmış telefonlar kapatılmıştı. o günden sonra her telefonun ImeI kendine has oldu. Yani sadece kendi telefonunda çalışıyor. ImeI benim ImeI ile başka bi telefonla çalıştıramazlar yeni telefonlar kopyalama olayına karşı korumalı olarak üretiliyor bu konuyu şu şekilde sordum müşteri temsilcisine (nokia) telefonumun ImeI numarısı 2. kişilerin eline geçese bunu kötü amaçlı kullana bilirlermi yada başka bir cihazda kullanarak legal hale getirebilirlermi o cihazı diye oda bana şu cevabı verdi.

kesinlikle bir sorun yaşamazsınız ImeI numarası sadece sizin telefonunuzda çalışır başka bir telefona uyarlanması size bir sorun yaşatmaz çünkü o size özel bir numaradır sadece sizin telefonunuzda devrededir başka bir telefonda çalışması mümkündeğildir.

Ayrıca yeni versiyonlarda signed yapmanın başka yolu yok illa opdaya başvurmak gerekiyor
Neden opda sertifika dağıtıyor ?
şuanda dünyanın en çok ziyaret edilen formu olarak gösteriliyor buda reklam parasının site olarak ilk 10 da görülebilme ihtimalini ortaya koyuyor sonuçta opdaya o sertifikayıu dağıtma iznini noki şirketi veriyor...
Saygılar
O kadar emin olma çin malı telefonların ım-eı sı usb kablo veya bluetooth bağlantısı ile değiştirilebilir çok basit bir işlemdir fakat cezası vardır o yüzden kullanılmayan telefonlardan yurtdışından gelen telefonlara klonlama yapılabiliyor...

hayataci

Üye
teş..

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

Üst Alt