Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kamado23

Üye
teşekkürler

Metalurji

Üye
çok güzel bir paylaşım çok teşekkürler ancak opda için ilk linke tıkladığımda resimdeki gibi bir ekranla karşılaşmıyorum :S

andreo

andreo

Üye

esperante

esperante

Üye
Merhaba, ben gereken işlemleri yaptım fakat, cer ve file'in (eğer 3,5 euro ödemezsem) 3 ila 5 gün içerisinde verileceğini söylüyor. Bu doğru mu?

Emre-45

Emre-45

Üye
opda olmasa serfitika almak zor .. ..

yellowbird70

Üye
teşekkürler

andreo

andreo

Üye
1 gun bıle surmedi kardes

STaT!C

STaT!C

Üye
3 - 3.5 $ isitor ücretli mi bu ?

Metalurji

Üye
Pm Atmama izin verilmedi bu nedenle mesajımı burdan yayınlıyorum. Yardımını bekliyorum Volpan!!!

Öncelikle sertifika alma işlemini resimli olarak paylaştığın için teşükkür ederim. Ancak şöyle bir sorunum var. Mail adresini yazdığın sayfanın linkini tıklıyorum ve resimdekinden biraz farklı bi sayfa çıkıyo. Sayfayı çözdüm mail adresini kullanıcı adını şifreyi falan yazdım onaylama tuşuna basınca kabul etmiyo. Yardım edebilirmisin acaba??

Şimdiden teşekkürler...

Saygılarımla

esperante

esperante

Üye
3 - 3.5 $ isitor ücretli mi bu ?

Hayır, beleş yoldan edinmek isteyenler 3 ila 5 gün aralığında bekleyecekler, beklemek istemezlerse 3,5 Euro karşılığında cer ve file'larını hemen indirebilecekler demek istiyor :) Nekkaa ekmek okkaa köfte hesabı :)

STaT!C

STaT!C

Üye
hayır, beleş yoldan edinmek isteyenler 3 ila 5 gün aralığında bekleyecekler, beklemek istemezlerse 3,5 euro karşılığında cer ve file'larını hemen indirebilecekler demek istiyor :) nekkaa ekmek okkaa köfte hesabı :)
tamam cevap için teşekkürler..

ottoman0303

Üye
allah razı olsundenedim %100 de %100 çalışıyor

asikral_64

asikral_64

Üye
teşekkürler

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ohh be bende tam soracaktım. Yüklüyorum programı sertifika hatası diyor. Hele şükür.

nedjimaa

Üye
teşekkürler kardeşim,eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık ama hiçbirşey anlamadım ben bu siteden :(

eline sağlık ama hiçbirşey anlamadım ben bu siteden :(

davutkocatepe

Üye
Eline saglık arkadasım

adakutay25

Üye
eyvallah kardeş, güzel konu açmışsın eline sağlık..

başvurdum applying aşamasında şu an, bekliyorum bakalım..

teşekkürler..

yalnız signsis için verdiğin link error veriyor..

nirvana4ever

Üye
eline saglık kardes simdi deniyorum

harme239

Üye
KARDEŞ E71 V500 YAPTIM BANADA YARDIMCI OLUN OPDADAN DEDİKLERİNİZİ YAPTIM AMA HALA CER DOSYAM GÖNDERİLMEDİ :s

Üst Alt