Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
kamado23
Üye
teşekkürler
Metalurji
Üye
çok güzel bir paylaşım çok teşekkürler ancak opda için ilk linke tıkladığımda resimdeki gibi bir ekranla karşılaşmıyorum :S
andreo
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
esperante
Üye
Merhaba, ben gereken işlemleri yaptım fakat, cer ve file'in (eğer 3,5 euro ödemezsem) 3 ila 5 gün içerisinde verileceğini söylüyor. Bu doğru mu?
Emre-45
Üye
opda olmasa serfitika almak zor .. ..
yellowbird70
Üye
teşekkürler
andreo
Üye
1 gun bıle surmedi kardes
STaT!C
Üye
3 - 3.5 $ isitor ücretli mi bu ?
Metalurji
Üye
Pm Atmama izin verilmedi bu nedenle mesajımı burdan yayınlıyorum. Yardımını bekliyorum Volpan!!!
Öncelikle sertifika alma işlemini resimli olarak paylaştığın için teşükkür ederim. Ancak şöyle bir sorunum var. Mail adresini yazdığın sayfanın linkini tıklıyorum ve resimdekinden biraz farklı bi sayfa çıkıyo. Sayfayı çözdüm mail adresini kullanıcı adını şifreyi falan yazdım onaylama tuşuna basınca kabul etmiyo. Yardım edebilirmisin acaba??
Hayır, beleş yoldan edinmek isteyenler 3 ila 5 gün aralığında bekleyecekler, beklemek istemezlerse 3,5 Euro karşılığında cer ve file'larını hemen indirebilecekler demek istiyor Nekkaa ekmek okkaa köfte hesabı
hayır, beleş yoldan edinmek isteyenler 3 ila 5 gün aralığında bekleyecekler, beklemek istemezlerse 3,5 euro karşılığında cer ve file'larını hemen indirebilecekler demek istiyor nekkaa ekmek okkaa köfte hesabı