teşekürederim ilgin içinArkadaş gerekli uyarıyı aldı Volkan'ım![]()
hehhhehe gerçekten çok güldüm senin gibi çok arkadaş son anda buradan sorununu çözdü helloox2 artık sitesinden unsigned olanını indirip sertifikalaya bilirsin satın aldığınla aynı değerde alacak diğerlerinden farkı helloox2 para vererek kullanan emeğe gerçek saygıyı gösteren arkadaşlardan biri olcaksın en azından sana bu tel proğramlarını hep yasa dışı kullanıyosunuz diyenlere verecek cevap kazanmış oldun ''siz öyle sanın parayla satın aldım adamlar proğramımı yollamadı '' en legal yol maxi rehberleridir diye bilirsindaha önce foruma üye olmak istediğimde sorun yaşamış ve vazgeçmiştim birkaç forumgezdim sertifika sorunuma çare bulamadım hellox2 satın aldım singed olanı fakat elime ulaşmadı sertifikam olmadığından hiçbirşey yapamamış ve bunu satın almıştım ama dedim gibi gelmedi daha opda dan günlerdir cer ve almaya çalışıyorum en son çince kursuna gitmeyi bile düşündüm uzun sürerdiye vazgeçtim ve bu konuyu görüp tekrar üyelik denedim oldu sorun yok buradayım ve sayende kursa gitmeye gerek kalmadı çok teşekkür ederim üye olmuştum fakat imei ve tel no sayfasına birtürlü gelemiyordum yani en önemli yerde takılmıştım sayende oldu sanırım birkaç saat içinde sertifikamı alacagım
çok teşekkürler emeklerine sağlık.

olmadi usta yapamadim 2ci link tikladim acilan sayfa sonuk durumda hicbir yazi yazilmiyor paylasim icin tesekkurler yardimlarini bekliyorum acilan sayfada model for example;E71 gibi yazilar var kutunun icine ben yazamaiyorum telefon modelimi