Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaş gerekli uyarıyı aldı Volkan'ım :)

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
sitede değişiklik soz konusu ve şu anda sertifika dağıtılmıyor ben konuyu güncelliyeceğim arkadaşlar daha önce başvuru yapanlar aynı linklerden login olarak sertifikalarını indirebilir site tamamen ingilizce oluyor artık merak etmeyin site düzenlenmesinden dolayı yaşanıyor bu aksaklık herkez sertifikasını alacak

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaş gerekli uyarıyı aldı Volkan'ım :)
teşekürederim ilgin için

tozluplak

tozluplak

Üye
samsung İnnov8 i8510 telefonu yeni aldım,hala sertifika yükleyemedim.bu çince siteden dediğiniz yolu takip ediyorum ama imei yazılacak sayfa çıkmıyo.ingilizce olarak düzenlenince yeni link açılacak mı?Volkan ın takipçisiyiz...

djender84

Üye
teşekkürler

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
1-2 gün bekleyin arkadaşlar sitedeki herşey tamamlansın konuyu yenileyeceğim lütfen konuyu yenilemeden başvuru yapmayın sertifika baş vurusu 1 kez yapılabiliniyor bunun için dikkat etmenizi yenileyeceğim konuyu takip etmenizi öneriyorum...

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
konu yenienmiştir arkadaşlar sertifikalarınızı alabilirsiniz

tozluplak

tozluplak

Üye
Volkan , nerden alıyoruz sertifikayı?hangi adres?

amasyali1192

Üye
teşekkürler dostum sağolasın

amiremet

amiremet

Üye
her şey için sağol...

kardeşim çok saol her şey için bir sorum olacak peki bu teşekkür mesajını nasıl yollayacağız bu siteye resimle onuda açıklarmısın..

yusuf_27

yusuf_27

Üye
teşekkürler

meteorlift

meteorlift

Üye
bende cer ve aldım bakalım neler yapabilicez... :)

yusuf_27

yusuf_27

Üye
ben emei yazdım ama cer gelmedi daha 1 gün sonra mı geliyo ben öle anladım şimdi tel. hiç bişey yüklenmiyo sertifika yanlıs diyor kafayı yiyecem yardım ???

veli1976

Üye
tşk

meteorlift

meteorlift

Üye
kardes anlattıgın herseyi aynen uyguladım ve tıkır tıkır çalısıyo eline emegine saglık ALLAH'a EMANET OL...

necati11

Üye
daha önce foruma üye olmak istediğimde sorun yaşamış ve vazgeçmiştim birkaç forumgezdim sertifika sorunuma çare bulamadım hellox2 satın aldım singed olanı fakat elime ulaşmadı sertifikam olmadığından hiçbirşey yapamamış ve bunu satın almıştım ama dedim gibi gelmedi daha opda dan günlerdir cer ve almaya çalışıyorum en son çince kursuna gitmeyi bile düşündüm uzun sürerdiye vazgeçtim ve bu konuyu görüp tekrar üyelik denedim oldu sorun yok buradayım ve sayende kursa gitmeye gerek kalmadı çok teşekkür ederim üye olmuştum fakat imei ve tel no sayfasına birtürlü gelemiyordum yani en önemli yerde takılmıştım sayende oldu sanırım birkaç saat içinde sertifikamı alacagım

çok teşekkürler emeklerine sağlık.

karahanlı

Üye
olmadi usta yapamadim 2ci link tikladim acilan sayfa sonuk durumda hicbir yazi yazilmiyor paylasim icin tesekkurler yardimlarini bekliyorum acilan sayfada model for example;E71 gibi yazilar var kutunun icine ben yazamaiyorum telefon modelimi

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
daha önce foruma üye olmak istediğimde sorun yaşamış ve vazgeçmiştim birkaç forumgezdim sertifika sorunuma çare bulamadım hellox2 satın aldım singed olanı fakat elime ulaşmadı sertifikam olmadığından hiçbirşey yapamamış ve bunu satın almıştım ama dedim gibi gelmedi daha opda dan günlerdir cer ve almaya çalışıyorum en son çince kursuna gitmeyi bile düşündüm uzun sürerdiye vazgeçtim ve bu konuyu görüp tekrar üyelik denedim oldu sorun yok buradayım ve sayende kursa gitmeye gerek kalmadı çok teşekkür ederim üye olmuştum fakat imei ve tel no sayfasına birtürlü gelemiyordum yani en önemli yerde takılmıştım sayende oldu sanırım birkaç saat içinde sertifikamı alacagım

çok teşekkürler emeklerine sağlık.
hehhhehe gerçekten çok güldüm senin gibi çok arkadaş son anda buradan sorununu çözdü helloox2 artık sitesinden unsigned olanını indirip sertifikalaya bilirsin satın aldığınla aynı değerde alacak diğerlerinden farkı helloox2 para vererek kullanan emeğe gerçek saygıyı gösteren arkadaşlardan biri olcaksın en azından sana bu tel proğramlarını hep yasa dışı kullanıyosunuz diyenlere verecek cevap kazanmış oldun ''siz öyle sanın parayla satın aldım adamlar proğramımı yollamadı '' en legal yol maxi rehberleridir diye bilirsin :oke:

olmadi usta yapamadim 2ci link tikladim acilan sayfa sonuk durumda hicbir yazi yazilmiyor paylasim icin tesekkurler yardimlarini bekliyorum acilan sayfada model for example;E71 gibi yazilar var kutunun icine ben yazamaiyorum telefon modelimi

explorer ın sorunlu a rkadaşım explorer 8 kullanmanı tavsiye ederim ücretsiz internetten indirip yükleyerek sorununu çözebilirsin sorun konunun değil sebib pc nin yazılım sorunudur.:oke:

osedos

Üye
>>My CertificatesModelRemarksIMEI(IMEI)Apply/Upload TimeExpire TimeStateOperateSamsung innov8 i8510osedos123545497206485412009-08-04 05:54 Applying

ARKADAŞLAR ANLATILANLARI YAPMAYA ÇALIŞTIM SON EKRAN BOLE ACABA DOĞRUMU VE DOĞRU ISE SONRAKI ADIM NE TESEKKURLER

tozluplak

tozluplak

Üye
osedos,benim de aynı şekilde ekran. Applying şeklinde bekliyo bir gündür.burdan ötesi nedir çözemedik :(

Üst Alt