seat leon chevrolet cruze honda civic ?

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş ben sana şunu söyleyeyim honda çok güzel araba evet bunu bende kabul ediyorum ve sana şunu söyleyeyim benim dayımın oğlunda var 1.6 2006 model hb civic geçen hafta ankaraya giderken bi leon geçti yanımızda sadece bakakaldık ne kadar da gaza abansamda yakalayamadım leon u araba tarz olsun gaza bastım mı kaçsın frene bastım mı da en kısa mesafede dursun diyorsan leon alacaksın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben sana şunu söyleyeyim honda çok güzel araba evet bunu bende kabul ediyorum ve sana şunu söyleyeyim benim dayımın oğlunda var 1.6 2006 model hb civic geçen hafta ankaraya giderken bi leon geçti yanımızda sadece bakakaldık ne kadar da gaza abansamda yakalayamadım leon u araba tarz olsun gaza bastım mı kaçsın frene bastım mı da en kısa mesafede dursun diyorsan leon alacaksın

leon düşünüyorum kısmetse 1.4 olanını alacağım bulursam 35 milyara 2 el 2.0 dizel otomatik de olur

__xXx__

__xXx__

Üye
bence bulursa kaçırma derim çok deli gidiyo:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hocam bu 3 araba arasında düşünüyorum biraz daha param olsa gider seat leon cupra alırım 500 bg seat leon 1.4 lt tsi 125 hp düşünüyorum eğer 35 milyara 2.0 lt tdi cr 170 hp dgs bulursam otomatik dizel de olur
bunların arasından seat tabi honda kadar konforlu olmasada yine cok güzel arabalar performans olarak da cok iyi sonucta vw ailesinden:)
modelde düsersen tfsi motorlu 2006 model seat var

abimin arkadasında bundan vardı cok güzel araba afyondan izmire gitmistik bunla yol tutusu cok güzel. almısken 2.0 araba al bence 1.4 leri bosver.Tfsi motorlar yakıttada baya iyi.

__xXx__

__xXx__

Üye
yahu leon olsun da yakıta bir çare bulunur dizel almazs a tüp taktirir ama leon un tadına bak doyamazsın ben birkaç kere sürdüm hayran kaldım

Üst Alt