seat leon chevrolet cruze honda civic ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
seat leon chevrolet cruze honda civic ?
arkadaşlar temiz 2. el araba almak istiyorum 35 milyara kadar hız ve tarz önemli bakarmısın asalete

aslında içimde hep honda civic vardı

taki seat leonu görene kadar

sizce hangisi seat leonmu chevrolet cruze mi honda civic mi asalet hız ve sitil olması şart

birmot

birmot

Üye
tek kelimeyle honda civic motoru sağlam hız desen hız aerodinamik desen var seat leon ne öyle modern woswos gibi kaplumbağa al hondayı yap mugen tuning bak keyfine

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Seat leon bana göre tarz açısından üstün veya hondayıda mugen tarzı yapınca hoş oluyor 38 milyara 0 1.6 tdi polo satılıyor veya ikinci el golf 6 lara fln bakabilirsiniz.

akondd

akondd

Üye
tabikide seat leon

maxirabit

maxirabit

Üye
Civic tabikide çünkü istediğin modifiyeyi yap yada aile arabası olarak kullan birde satarken pek elinde kalmaz.
Seat 2000 yılından itiabaren vw gurubuna katıldı,daha sağlam arabalar üretilmeye başladı ama alıcısı honda kadar olmuyor.

Çakma mugen parçaları çok piyasada ama orjinal bulmak için yurt dışından bile getiriliyor,adam sanayide panjur'a bile mugen yazıp,orjinal diye yutturanlar bile oluyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Seat leon bana göre tarz açısından üstün veya hondayıda mugen tarzı yapınca hoş oluyor 38 milyara 0 1.6 tdi polo satılıyor veya ikinci el golf 6 lara fln bakabilirsiniz.

tavsiye için teşekkürler ama vw düşünmüyorum

Utku

Utku

Üye
cruze ,civic mi dersen hiçbiri derim jetta 2sinden de hoş bence ama 3ü arasından hangisi dersen Seat Leon Bir tanıdkta var güzel araba:D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
seat leon alsam nasıl araba acaba kullanımı rahatmı konforlumu kullananlar yorum atabilirmi :hmmm

nitroux

nitroux

Üye
Honda Hayat Onda :good:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Golf-Leon ikilisi arasında bir seçim yapmalısın:oke:

maxirabit

maxirabit

Üye
Golf boyundan büyük yakıt yakar:kotu: 1.8 motorlusu bile,benzini su gibi içtiğini bilirim.

maxirabit

maxirabit

Üye
hız+tarz+ucuzluk=peugeot 207 gti.
Kasası hafiftir,araba ucuzdur ama sağlamlık demeyin.

Hız+tarz+pahalılık=bmw 3.16 ti
Kasası ağırdır,araba ucuz değildir ama sağlamdır.

Bunlar coupe verileri, ofiyatlara yakın aklıma gelenler.

o 3 arabadanda sadece honda tabiki.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
hondaya modifiye olurmu peki spoyler arka ön tampon xenon far angel eyes far falan :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye
olur mu acaba düşünmek lazım:hmmm
Honda serilerine type r ve mugen her zaman güzel olur.
Mugen demeside.Bmw'de denilir ya m technic falan,aynı onun gibidir.Arabanın üzerinde ki parçalar değiştirilir.Mugen parçaları takılır.

Aşağıda ki resimde ki araba bir ara satılıktı.Hatta sonra satmaktan vaz geçip,tekrardan modifiyeye geçmişti.

Tabikide honda cıvıc mugen!

buda cıvıc type r

Şimdi sen düşün yapılır mı modifiye?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
çok deli araba ya ama aklım seat leon da kaldı en düşük seçenek chevrolet cruze bakışları asil

maxirabit

maxirabit

Üye
Amerikan arabalarının parçası pahalı oluyor.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cruze değil bastan onu söyleyeyim:).Hondalar kalitelidir baya ama seatlarda vw grubunun motoru iyi ama sesi fazla gibi.Leonun hangi modelini alacaksın o da önemli.180 hp leri var leonun hız bakımından baya iyi ama honda civic kadar rahat değil.Honda civic e de bindim sollamalarda leon kadar değil gibi geldi bana.Bunların arasından leon daha mantıklı.Ama bu kadar limit bende olsa modelini falan takmam bi audi a4 alırdım.Bi aralar bizde vardı 2003 model zengin oldugumuz zamanlarda:) hem rahat hemde o kadar fazla yakmıyordu.Aldıgı paranı hakediyor.Tabi arıza oldugu zamanda biraz sıkıntı parcası pahalı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
cruze değil bastan onu söyleyeyim:).Hondalar kalitelidir baya ama seatlarda vw grubunun motoru iyi ama sesi fazla gibi.Leonun hangi modelini alacaksın o da önemli.180 hp leri var leonun hız bakımından baya iyi ama honda civic kadar rahat değil.Honda civic e de bindim sollamalarda leon kadar değil gibi geldi bana.Bunların arasından leon daha mantıklı.Ama bu kadar limit bende olsa modelini falan takmam bi audi a4 alırdım.Bi aralar bizde vardı 2003 model zengin oldugumuz zamanlarda:) hem rahat hemde o kadar fazla yakmıyordu.Aldıgı paranı hakediyor.Tabi arıza oldugu zamanda biraz sıkıntı parcası pahalı.

hocam bu 3 araba arasında düşünüyorum biraz daha param olsa gider seat leon cupra alırım 500 bg seat leon 1.4 lt tsi 125 hp düşünüyorum eğer 35 milyara 2.0 lt tdi cr 170 hp dgs bulursam otomatik dizel de olur

Üst Alt