61semih
Üye
yanlız SmartAR supermiş arc ye eklememıs sanırım baktıgım ıncelemelerde bu ozellıgınden bahsedılmemıstıde.bu SmartAR ın ıcerıgı nedır nasıl calısır gercektende bukadar hızlı calısıabılıyormu yoksa reklam amacıylamı.ornegınbu vıdeodakı gozlemlerden bır fılm afişini kameraya gosterıp fılmı ızlıyebılecekmıyız?izliyeceksek uctetlendırme,gosterım hızı vs bunların ıcı nasıl doldurulacak.yada vıdeodakı kameraya gosterılen resımler dekı gorsel bılgıler telefonda mevcutta kameraya gosterıp telefonun ıcındekı bılgılerle bır tarama yapıp uygulamayı vs otomatıkmı başlatıyor?merak ettım dogrusu bunların hepsını yapabılıyorsa sony yıne buyuk ıs basarmıstır.samsung wave 2 dede buna benzer bır ozellık oldugunu soylemıstı bu forumda bır arkadaş.ama tam olarak bunumu demeye salısmıstı bılmıyorum.belkıde ılk sony den degıl samsung dandır
----------Eklendi @ 10:06:12 ---------- Yazıldı @ 10:03:00 ----------
ek olarak Captain illaki sonradan kontratsızda satılır fakat ilk çıkış cok onemli insanlar bukadar beklemıyebılıyor zira cok başarılı isimli rakipleri var.ornegın gio sadece teknosa da satılıyor ekmek gıbıde satılıyor gercı kontratsız tabıkı ama cıkısından sonra 1 kaç ay sadece teknosa da satılacak olması teknosa adına buyuk bır kazanç,bizim içinde olabilir aralarındakı anlaşmayı bılmedıgım ıcın belkisadece teknosada satılsın,sende kar oranını dusur dıye anlasmıstr teknoyla samsung..
not : gio arc nın rakıbı olamaz tabıkı ornek sadecesatısa cıkması bakımından demek ıstedım

----------Eklendi @ 10:06:12 ---------- Yazıldı @ 10:03:00 ----------
ek olarak Captain illaki sonradan kontratsızda satılır fakat ilk çıkış cok onemli insanlar bukadar beklemıyebılıyor zira cok başarılı isimli rakipleri var.ornegın gio sadece teknosa da satılıyor ekmek gıbıde satılıyor gercı kontratsız tabıkı ama cıkısından sonra 1 kaç ay sadece teknosa da satılacak olması teknosa adına buyuk bır kazanç,bizim içinde olabilir aralarındakı anlaşmayı bılmedıgım ıcın belkisadece teknosada satılsın,sende kar oranını dusur dıye anlasmıstr teknoyla samsung..
not : gio arc nın rakıbı olamaz tabıkı ornek sadecesatısa cıkması bakımından demek ıstedım