fazla değişmez bPahalıymış. Bende Ekim De Falan Bi Android Li Bi Telefon Alacam Bu O Zamana Kadar Ne Kadar OLur Acaba![]()
fazla değişmez b

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızO zaman buna bakınÖle konuşun

bende asgari ücretle çalışan biri gidip bunu alsın demiyorum ki yani adamın parası vardır diğer telefonları almaya da yeter gidip bundan alsın diyorumyanı bır telefonu almak ıcın asgarı ucretle calısan kısının yemeyıp ıcmeyıp 2 ay çalısıp bu telefonu alması veya herhangı bır telefonu alması kurusu kurusuna haketmesıyle eşdegermı,2 aylık emegın ederı bır telefonmudur kurusu kurusuna.ha pıyasaya oranla demıssınızdır kensınlıkle emınım ama olayın bu boyutunada bakmaklazım.oyle kurusu kurusuna dıyınce aklıma bu geldi.zaman kımı haklı gosterecek gorecez! satısrakamlarına bakarak.ve hıc sanmıyorum bır htc desıre hd,n8,galaxy kadar satsın hatta bunların yarısı kadar satsın,satarsa ya fıyatının dusmesi ve kontratlı olarak degıl normal olarakta satılması lazım 1 telefona 2 yıl odeme yapmak akıl karı degıl. bence ondada en onemlı etken tasarımı olur.gunumuzde kısıler tasarımdan cok performansa onem verdıgınıde unutmamak gerek(arc nın performansı dusuktur demiyorum)![]()

ayrıca galaxy s bunun yanından bile geçemez bence neo yle ilgili tam olarak bir bilgi yok ayrıcaArkadaşlar ben neo nun fiyatını merak ettim açıklandı mi o bilen var mi

Xperia Arc kontratsız olarak 1299 tl ye satılabilecek 

neo yle ilgili tam olarak bir bilgi yok ayrıca
Xperia Arc kontratsız olarak 1299 tl ye satılabilecek
![]()

ilk etapta kontratsız satılmayabilir fakat 1-2 hafta içnde diğer teknloji marketlerde de bulabileceğizdonanımhaberde lansmanda kontratsız olarak sımdılık yok dedı gorevlı bayan + captain arkadasımıza gelınce hıcbır telefon kurusu kurusuna okadar etmez sadece o degıl![]()
bence özellikleri ve fiyatına geldiğimizde hakeder bir cihaz benim fikrim bu herkesin fikrine saygı duymak lazım tabi