se experia arc nin fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bytllhsrkn

bytllhsrkn

Üye
    Konu Sahibi
se experia arc nin fiyatı belli oldu
önümüzdeki hafta turkcell satışa sunacak ve fiyatı 1299 tl deyermi sizce:allalla:

61semih

61semih

Üye
abartmıslar buna okadar para verecegıne galaxy s alınır daha iyi.zaten şahsı olarka se un arayuzlerıne bir turlı alışamadım.. tipi nekadar guzel olsada..

ricardo45

ricardo45

Üye
bence çok istemişler,150-200tl daha ucuz olacak diye ummuştum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Pahalıymış. Bende Ekim De Falan Bi Android Li Bi Telefon Alacam Bu O Zamana Kadar Ne Kadar OLur Acaba :allalla:

61semih

61semih

Üye
bırde sadece tarıfelı alınabılıyormus lansmanındakı roportajda oyle dedıler.yanı almak ıstersen kontratlı paket halınce baska alınamıcak.bu yolla cok musterı kaybeder zaten fıyatı ederınden fazla piyasası yok vs vs artıları 8mp lık kamerasında cmos sensorunun olması androıt markette se ye ozel fılıtreleme ve se ye ozel uygulamaların olması bırte tasarımı fakat galaxy ı alırım 300tlde cebımde kalır

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
O zaman buna bakın :eheÖle konuşun

61semih

61semih

Üye
O zaman buna bakın :eheÖle konuşun

ee zaten ızlemiştimki ordakı bayanda dıyor sadece turkcelde tarfelı olarak alınabılıyor dıye bızı enayı zannedyorlar heraldeyedırebıldıklerıne boyle sonra sozlesmesız

franzliszt

franzliszt

Üye
arc iyi bir model fiyatını hak ediyor bence şuana kadar bir tasarım ödülü kazandı ince bir cihaz ve sensörü cmos pahalı olması buna bağlayabiliriz bravia falanda markalaşma olarak görüyorum ama ikinci nesil qualcom işlemci kullanıyor çift değil ama 2. nesil qualcom overlockla 1.9hg i görüyor cihaz sağlam ,benim düşüncem ileri sürüm android li bir cihaz ve özellik isteniyorsa ve still olarak daha önem veriyorsanız alınır yok stil farketmez tipi normal işlemci performansı çok iyi olsun diyorsanız galaxys2 motorola atrix 4g lg optimus diye gider cihazlar

Captain

Üye
ya şu telefonun neresine değmez diyorsunuz anlamıyorum arkadaş ya nasıl 1300 çok buna parasını kuruşu kuruşuna hakedecek bir cihaz bence :nono:

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tabikide hakeder:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
61semih

61semih

Üye
yanı bır telefonu almak ıcın asgarı ucretle calısan kısının yemeyıp ıcmeyıp 2 ay çalısıp bu telefonu alması veya herhangı bır telefonu alması kurusu kurusuna haketmesıyle eşdegermı,2 aylık emegın ederı bır telefonmudur kurusu kurusuna.ha pıyasaya oranla demıssınızdır kensınlıkle emınım ama olayın bu boyutunada bakmaklazım.oyle kurusu kurusuna dıyınce aklıma bu geldi.zaman kımı haklı gosterecek gorecez! satısrakamlarına bakarak.ve hıc sanmıyorum bır htc desıre hd,n8,galaxy kadar satsın hatta bunların yarısı kadar satsın,satarsa ya fıyatının dusmesi ve kontratlı olarak degıl normal olarakta satılması lazım 1 telefona 2 yıl odeme yapmak akıl karı degıl. bence ondada en onemlı etken tasarımı olur.gunumuzde kısıler tasarımdan cok performansa onem verdıgınıde unutmamak gerek(arc nın performansı dusuktur demiyorum)|-)

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy s alırım daha iyi bu kadar para verilirmi buna

• Beğen
Tepkiler: 61semih

Captain

Üye
yanı bır telefonu almak ıcın asgarı ucretle calısan kısının yemeyıp ıcmeyıp 2 ay çalısıp bu telefonu alması veya herhangı bır telefonu alması kurusu kurusuna haketmesıyle eşdegermı,2 aylık emegın ederı bır telefonmudur kurusu kurusuna.ha pıyasaya oranla demıssınızdır kensınlıkle emınım ama olayın bu boyutunada bakmaklazım.oyle kurusu kurusuna dıyınce aklıma bu geldi.zaman kımı haklı gosterecek gorecez! satısrakamlarına bakarak.ve hıc sanmıyorum bır htc desıre hd,n8,galaxy kadar satsın hatta bunların yarısı kadar satsın,satarsa ya fıyatının dusmesi ve kontratlı olarak degıl normal olarakta satılması lazım 1 telefona 2 yıl odeme yapmak akıl karı degıl. bence ondada en onemlı etken tasarımı olur.gunumuzde kısıler tasarımdan cok performansa onem verdıgınıde unutmamak gerek(arc nın performansı dusuktur demiyorum)|-)
bende asgari ücretle çalışan biri gidip bunu alsın demiyorum ki yani adamın parası vardır diğer telefonları almaya da yeter gidip bundan alsın diyorum :oke:|-) ayrıca galaxy s bunun yanından bile geçemez bence ;)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar ben neo nun fiyatını merak ettim açıklandı mi o bilen var mi

Captain

Üye
61semih

61semih

Üye
neo yle ilgili tam olarak bir bilgi yok ayrıca
:megafon::megafon::megafon:Xperia Arc kontratsız olarak 1299 tl ye satılabilecek :megafon::megafon::megafon:

donanımhaberde lansmanda kontratsız olarak sımdılık yok dedı gorevlı bayan + captain arkadasımıza gelınce hıcbır telefon kurusu kurusuna okadar etmez sadece o degıl :nono:

Captain

Üye
donanımhaberde lansmanda kontratsız olarak sımdılık yok dedı gorevlı bayan + captain arkadasımıza gelınce hıcbır telefon kurusu kurusuna okadar etmez sadece o degıl :nono:
ilk etapta kontratsız satılmayabilir fakat 1-2 hafta içnde diğer teknloji marketlerde de bulabileceğiz :oke: bence özellikleri ve fiyatına geldiğimizde hakeder bir cihaz benim fikrim bu herkesin fikrine saygı duymak lazım tabi :oke:

----------Eklendi @ 10:51:02 ---------- Yazıldı @ 10:01:48 ----------

İşte Sony nin yeni teknolojisi SmartAR
[video] [/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt