se experia arc nin fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
yanlız SmartAR supermiş arc ye eklememıs sanırım baktıgım ıncelemelerde bu ozellıgınden bahsedılmemıstıde.bu SmartAR ın ıcerıgı nedır nasıl calısır gercektende bukadar hızlı calısıabılıyormu yoksa reklam amacıylamı.ornegınbu vıdeodakı gozlemlerden bır fılm afişini kameraya gosterıp fılmı ızlıyebılecekmıyız?izliyeceksek uctetlendırme,gosterım hızı vs bunların ıcı nasıl doldurulacak.yada vıdeodakı kameraya gosterılen resımler dekı gorsel bılgıler telefonda mevcutta kameraya gosterıp telefonun ıcındekı bılgılerle bır tarama yapıp uygulamayı vs otomatıkmı başlatıyor?merak ettım dogrusu bunların hepsını yapabılıyorsa sony yıne buyuk ıs basarmıstır.samsung wave 2 dede buna benzer bır ozellık oldugunu soylemıstı bu forumda bır arkadaş.ama tam olarak bunumu demeye salısmıstı bılmıyorum.belkıde ılk sony den degıl samsung dandır:hmmm

----------Eklendi @ 10:06:12 ---------- Yazıldı @ 10:03:00 ----------

ek olarak Captain illaki sonradan kontratsızda satılır fakat ilk çıkış cok onemli insanlar bukadar beklemıyebılıyor zira cok başarılı isimli rakipleri var.ornegın gio sadece teknosa da satılıyor ekmek gıbıde satılıyor gercı kontratsız tabıkı ama cıkısından sonra 1 kaç ay sadece teknosa da satılacak olması teknosa adına buyuk bır kazanç,bizim içinde olabilir aralarındakı anlaşmayı bılmedıgım ıcın belkisadece teknosada satılsın,sende kar oranını dusur dıye anlasmıstr teknoyla samsung..
not : gio arc nın rakıbı olamaz tabıkı ornek sadecesatısa cıkması bakımından demek ıstedım:ah

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Diğer platformun telefonlarınıda bakıcez:ehe

Captain

Üye
@61semih
SmartAR teknolojisi gerçekten de o kadar hızlı bir teknoloji telefonun içinde değil internetten alıyor bunu ayrıca bu SmartAR ın olabilmesi için o film afişine AR eklenmesi gerekiyormuş(nasıl oluyor o onu bilmiyrum)
2)Sony Ericsson Xperia ARC satışa çıktığı günden beri kontratsız olarak da alınabilmekte 1299 TL/8 taksit :oke:

61semih

61semih

Üye
@61semih
SmartAR teknolojisi gerçekten de o kadar hızlı bir teknoloji telefonun içinde değil internetten alıyor bunu ayrıca bu SmartAR ın olabilmesi için o film afişine AR eklenmesi gerekiyormuş(nasıl oluyor o onu bilmiyrum)
2)Sony Ericsson Xperia ARC satışa çıktığı günden beri kontratsız olarak da alınabilmekte 1299 TL/8 taksit :oke:
kontratsız olabılır vallaha ben donanımhaber dekı arc lansmanındakı gorevlı bayan demıstı sımdılık kontratlı felandıyede onun yalancısıyım.oyle dıyorsan oyledir.bu arc de varmı smartAR acaba bılgın varmı.bırde hanı afıstede AR eklenmesı gerekıyor dedınya bu sanırım batkod ozaman zaten halahazırda olan bırsey bu,sadece gorsellerı degıstırılmıs gelıstırılmıs bırsey.yanı okadar şaşılacak bırsey yok :bilmm

shadow_170

shadow_170

Üye
arkadaşlar bu telefon için gayet uygun bi fiyat bence bunu alcağıma galaxy s alırım diyen arkadaşlar bu cihaz galaxyden baya üstün aynı seviyede değiller bu yüzden daha ucuz olması normal.geçen gün turkcell tim e gittim kampanya daha başlamamıştı tam orda tanıdığım biri vardı ona arc ı önemiştim bekleyememiş galaxy almış 1250 tl ye felan arc ın fiyatını söyleyince adam şok oldu o kadar ucuzmu diye.bu arada neo nun fiyatıda 100-200 tl arası daha düşük olmalı çünkü almanyada arc 430 euro neo 375 euro burdada fark olur yani oda tercih edilebilir uygun isterseniz

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
kontratsız olabılır vallaha ben donanımhaber dekı arc lansmanındakı gorevlı bayan demıstı sımdılık kontratlı felandıyede onun yalancısıyım.oyle dıyorsan oyledir.bu arc de varmı smartAR acaba bılgın varmı.bırde hanı afıstede AR eklenmesı gerekıyor dedınya bu sanırım batkod ozaman zaten halahazırda olan bırsey bu,sadece gorsellerı degıstırılmıs gelıstırılmıs bırsey.yanı okadar şaşılacak bırsey yok :bilmm
Aynen telefon dehşet yanlız:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt