satın aldığım uygulamalar ne olucak şimdi ?

Sponsorlu Bağlantılar

texasteam

Üye
    Konu Sahibi
satın aldığım uygulamalar ne olucak şimdi ?
merhaba arkadaşlar L820 kullanıyorum daha önce uygulama ve oyun satın almıştım bugun telefonu sıfırlama seçeneğinden sıfırladım ve telefon kurulumunda microsoft hesabı giriyosunuz ya bende yeni bi hesap girdim ama şimdi şöyle bi sorun oldu satın aldığım uygulamarı yuklemem için telefonu kurarken eski kullandığım hesapla kurmam lazım ki biliyosunuz sonradan değişmiyoda o hesap ama ben yeni hesabımı kaydettim kurarken ve satın aldıklarımı yukluyemiyorum bi sürü şey denedim diğer hesabı windowsphone.com da aile üyesi yaptım hesabları bağladım ama yok olmuyor çıldırıcam yani şimdi o uygulamarı tekrar yuklemek için illa satın aldığım andaki mail adresini kaydetmem gerekiyo telefon kurumunda ?? başka yolu yok mu ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yok bildiğim kadarıyla hangi epostadan aldıysanız ona geri donunuz.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
hangi eposta ile aldıysan onu gireceksin o zaman kendisi otomatik yükleme yapar

texasteam

Üye
    Konu Sahibi
bu kötü oldu,cevaplarınız için teşekküler arkadaşlar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
başka yolu yok mu ?

Başka yolu yok.
Satın aldığınız uygulamalar, alım işlemini gerçekleştirdiğiniz andaki hesap üzerine kayıtlıdır.
Farklı bir hesapla kurulum yaptığınızda aynı uygulamalara erişemezsiniz.

sympatico

Üye

Başka yolu yok.
Satın aldığınız uygulamalar, alım işlemini gerçekleştirdiğiniz andaki hesap üzerine kayıtlıdır.
Farklı bir hesapla kurulum yaptığınızda aynı uygulamalara erişemezsiniz.

abi peki bir Microsoft hesabını aynı anda kaç farklı wp cihazında kullanabiliriz , sormamın nedeni şu güvendiğim Bi arkadaşta da l720 var ikimizde aynı hesapla giriş yapabilirsek ortak bir uygulama havuzu oluştururuz diye plan yapıyorum kafamda , böylece yarı yarıya bölüşürüz uygulama satın alma giderlerini belki tasarruf yaparız

OozyStaw

OozyStaw

Üye
abi peki bir Microsoft hesabını aynı anda kaç farklı wp cihazında kullanabiliriz , sormamın nedeni şu güvendiğim Bi arkadaşta da l720 var ikimizde aynı hesapla giriş yapabilirsek ortak bir uygulama havuzu oluştururuz diye plan yapıyorum kafamda , böylece yarı yarıya bölüşürüz uygulama satın alma giderlerini belki tasarruf yaparız

:hmmm paradoks oluşur bence yani hangi mesajları kullanacak sen bir indirme yaptığında diğerinde indirilmemiş olacak

serinaga

serinaga

Üye

Kanımca olmaz gibi geliyor, Ms. farkı anlar ve bir telde yüklediğini diğerine yüklemez. Tabii denemek lazım ...

darkwaters

Üye

Rehberi takvimi falan ne yapmayı düşünüyorsun :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bence bu işlere yormadan kafa , 15 lira daha fazla ver :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ben aynı hesabı 6 tane telefonda kullanıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt