Satılık (sıfır) sony erıcsson k850i garantili kutulu faturalı

Sponsorlu Bağlantılar

Speedy

Speedy

Üye
    Konu Sahibi
Satılık (sıfır) sony erıcsson k850i garantili kutulu faturalı
İlanda belirttiğim gb arkadaşlar K850 İ satılıktır.Ürün distribütöründen iade talebi sonucu gelmiştir.İlk aldığım telefon ekran hatası verdi servise verdim daha sonra geldi ekran değişmiş geldiğinde birde baktım kasasını açarken servis arka kapağı çatlatmışlar dedim ürünü kabul etmiyorum tekrar servise gitti yeni değişen kapağıda bu sefr takarken ufak tefek çizikler yapmışlar dedim ben bu telefonu istemiyorum birde 47.gün geldi telefon tüketici haklarımı kullanarak iadesini yada para iadesi istedim yeni kutusunda açılmamış ürün yolladılar...Ürün 0 üründür FATURADAKİ IMEİ NUMARASI YENİ TEL GELDİĞİ İÇİN FATURA ÜZERİNDE DEĞİŞMİŞTİR...Aklım Nokia 6500 da o yüzden satılıktır.Kutusu faturası kulaklığı şarj cihazı tamamen 0 olarak durmaktadır...

Fiyat:499 Ytl (0 cihaz göz önünde bulunduralım tek fiyat 499u hesaba geçene bende ürünü direkt kargolarım.İzmir içi elden teslim edebilirim ) Hayırlı alış verişler...

Ozan

Ozan

Admin
Almak isteyen olursa yakın arkadaşımdır bir problem olmaz, ürün bedelini gönderir göndermez telefonu size kargolayacaktır

Hayırlı satışlar Özgür

Speedy

Speedy

Üye
    Konu Sahibi
Eyw Ozan sağolasın 0 telefon bakalım alıcak olan arkadaş çıkarsa hayırlısı her 2 taraf içinde...

neco1234

neco1234

Üye
Samsung sgh-e890 la takas olur mu?

KarakayA67

arkdsm takas yaparmsn ? bende k790i var

safir38

Üye
kardeşim hiç indirim yapmaz mısın? eşime hediye alacağım telefon numaranı verir misin? ya da ara 05056743064

jakobsa

Üye
kardeşim biraz fiyat indirsen olurmusun 380 ytl gibi nakit para ayrıca izmirde oturuyorum

emreshener

Üye
ben alırım telefonu fakat 1 sene olmuş eğer varsa satın alabilirim.
msn [email protected]

ownerwill

Üye
mrb. bn almak istiorm ama detaylı konusmak gerek

21aslanbey

Üye
ßenimde Sonny EricSson K910i TeLim war İkinci eL 1 seneDir ALmişim Satiorum 250 tL ..( AciL Para LAzim Ondan Satiorum YokSa Satmam ßu Kadar Az Paraya ) Görünüs SekLiyLe Çok qüzeL inCe Narin ßi yaPısı war Kırmızı Renktedir ALmak istienLer Arasin 05389802907 ..

Üst Alt