satılık compeq capacitive

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byfatihildeniz2

Üye
    Konu Sahibi
satılık compeq capacitive
satılık compeq capacitive
MERHABA ARKADAŞLAR ORGİNAL İPHONEYE EN ÇOK BENZEYEN MODEL OLAN CAPACİTİVEYİ SATIYORUM SATMAMIM SEBEBİ LAPTOP ALICAM BU NEDENDEN DOLAYI CAPACİTİVEYİ SATIYORUM HEMDE ÇOK UCUZ BİR FİYATA AYRICA BU ÜRÜNÜ 04/09/2010 TARİHİNDE ALDIM GARANTİSİ 04/09/2012 DAHA 15 AY GARANTİSİ VAR DUYRULUR..

ÜRÜN BİLGİLERİ

Gelmiş geçmiş en iyi dokunmatik ve orjinaline en çok benzeyen model - Capacitive sharp dokunmatik -
Yan dönen mesaj klavyesi -
Pusula -
Herşeyi ile orjinal iphone benzerlik -
4gb Dahili Hafıza -
Parmak hareketi ile resimleri büyütüp küçültme -
3 farklı tema seçeneği -
Masa üstüne resim atama -
3.5" Dev LCD Ekran -
Tek Hat -
Opera Browser -
Sensörlü Oyunlar -
Süper Ses Kalitesi -
WiFi (Kablosuz Hızlı ve Bedava İnternet) -
3D SENSÖR -
EN YENİ YAZILIM -
OPERA 5.0 - OFFICE - MSN - FACEBOOK - SNAPTU - GOOGLE MAPS - EBUDDY - 32GB KART DESTEĞİ - 2 YIL GARANTİ - IMEI KAYITLI - FATURALI - FOTO EDITÖR - WORD - EXCELL - OYUN - TELESEKRETER - BLUETOOTH - INTERNET - MP4 - MP3 - 3GP - RADYO - MÜZİK - JAVA - HASSAS DOKUNMATİK - SLAYT - MMS - GPRS - E-KİTAP - HESAP MAKİNASI - ALARM - OYUN - ALBÜM - DÜNYA SAATLERİ - SLAYT - DÖNÜŞTÜRÜCÜ - YANILTMA EFEKTLERİ - HIZLI ARAMA - DÖVİZ KURLARI - KRONOMETRE - SESLİ MAİL - SES KAYDEDİCİ - VİDEO KAYDEDİCİ - CHAT - TELEFON REHBERİ - RADYO KAYDEDİCİ - RESİM - Ve daha birçok özellik sadece bu modelde.

RESMİ FATURALI

1 YIL 3 AY RESMİ GARANTİLİ

IMEI KAYITLI

Destek: En iyi teknik ekip ve destek sadece COMPEQ modellerinde. Her türlü sorununuz ve yardım ihtiyacınız için online veya telefon ile hizmetinizdeyiz. Teknik Destek konusunda %100 garanti veriyoruz.

Garanti: ISO9001 kalite belgeli teknik servis ile en iyi hizmet yine COMPEQ modellerinde. İki (2) yıl boyunca garanti kapsamında servis hizmeti verilmektedir. Türkiye’nin 7 bölgesindeki servis ağı ile daha kolay ve daha hızlı hizmet imkanına sahip olursunuz. Fatura: Adınıza kesilmiş fatura ile her türlü yasal hakka sahip olursunuz.

Capacitive Sharp Dokunmatik: Orjinal iphone ile aynı olan sadece parmak etine duyarlı dokunmatik ekran ile hiç bir modelde olmayan özellik.

Pusula: Gerçek pusula ile yönünüzü kaybetmeyin.

Tema: 3 Farklı tema seçeneği ile anında tema değiştirebilirsiniz.

Yan Tuş: Yandaki tuşu aşağı yaparak aynen orjinal iphone deki gibi cihazı sessize alabilirsiniz.

Mesajlarda Yan Dönen Klavye: Mesajlarda klavye telefonu yan çevirdiğinizde döner ve ekranı kaplar. Bu sayede çok büyük bir klavye de mesajlarınızı rahatlıkla yazabilirsiniz.

Rehber: 2000 Kişi Kapasiteli Telefon Rehberi.

3.5 mm Kulaklık Çıkışı: Bu sayede çok daha kaliteli kulaklıkları bulabilirsiniz.

Arayana Resim Atama: Sizi arayanların resmi aradıklarına ekranda çıkar. Numaralara resim atayarak arayanları görebilirsiniz.

Parmakla Resim Büyütme: Orjinal iphone olduğu gibi parmağınızla resimleri büyütüp küçülte bilirsiniz.

WiFi: Yüksek hızlı ve en iyi çekim gücü ile kablosuz internetin sınırsız imkanları ayaklarınızın altında. Youtube dan video izleyin, bankacılık işlemlerinizi yapın ve bilgisayar ile yapabildiğiniz hemen hemen bütün internet hizmetlerinden yararlanın.

Ekran: 3.5" yüksek çözünürlükte LCD ekran.

Casus: Bu özellik ile telefonda yaptığınız konuşmaların hepsi dilerseniz telefon hafızasına ses dosyası olarak kaydedilir. Bu kayıt sırasında herhangi bir uyarı çıkmaz.

Sensörlü Oyunlar: Orjinal iphone daki gibi sensörlü yani hareket algılayıcılı oyunlar bu modelde.

Opera 5.0: En güncel internet tarayıcısı. Bu tarayıcı ile istediğiniz gibi internete girebilirsiniz. İnternet sayfalarını bilgisayardaki gibi açma ve rahat bir kullanım olanağı sunar.

Sinema: Yüksek kalitede MP4 ve 3GP formatında videolar izleyebilirsiniz. Bir çok converter programı ile cihazınıza uygun videolar hazırlayabilirsiniz.

Office: Word ve Excell uygulamaları için Office ikonuna basmanız yeterli.

Süper Hassas Dokunmatik: Kendi sınıfının en iyi dokunmatiğine sahip olan COMPEQ 6235CPU ile kendini kanıtlamıştır. Daha hassas dokunmatik ve yüksek wifi için özel üretilen 6235CPU size yepyeni bir deneyim sunmaktadır.

Google Maps: Google Maps yüklü olarak gelen COMPEQ modellerinde rahatlıkla tüm dünyadaki adreslere ulaşabilirsiniz. Sokak sokak tüm adresleri bulabileceğiniz bir uygulama olan google maps ile kesinlikle bir daha kaybolmayacaksınız. Uydudan (ip) adresiniz sayesinde hangi şehirde olduğunuzu tespit eder ve bulunduğunuz şehirdeki tüm sokak ve caddeleri en ince ayrıntısına kadar size gösterir.

Snaptu: Snaptu ile tüm dünyadaki maç sonuçlarına bir dokunuşla ulaşabilirsiniz. Dünyadan haberler Formula1 Sonuçları Bulunduğunuz şehrin 3 günlük hava raporu Vizyona yeni giren filmler Tvitter-Facebook v.s. ,Onlarca özellik parmağınızın ucunda....

Msn: Tam Türkçe olan Ebudyy ile msn e çok rahat girebilir ve dilediğinizce ücretsiz chat yapabilirsiniz.

Tarayacılar: Youtube-Facebook-Travian-Netlog v.s. İnternet Bankacılığı siteleri gibi siteleri açmayan diğer modellerinin aksine tüm bunları rahatça kullanıyorsunuz.

Radyo: Müzik dinlemenin keyfini ve dinlediğiniz müzikleri mp3 formatında kaydetme imkanı COMPEQ modellerinde. Dinleyin ve kaydetin.

Yanıltma Efektleri: Konuşma sırasında yanıltma efektleri ile konuştuğunuz kişiyi yanıltın.Örneğin konuşurken restaurant efektini seçin ve restaurant efektinden kişi sizi bir restaurantta zannetsin (restaurant-disco-trafik v.s. Gibi)

3D Sensör: Oyun oynarken cihazın sensör özelliği sayesinde telefonu sallayarak veya hareket ettirerek oyun oynayın. Bunun yanısırs arama geldiğinde telefonu ters çevirin telefon sessize geçsin – radyo dinlerken telefonu sallayın kanal değişsin. Bu özellikten tv izlerken yada mp3 dinlerkende yararlanabilirsiniz.

Slayt: Fotograflarınızı müzik eşliğinde slayt yapın. Editör özelliği sayesinde yeniden boyutlandırıp resimlerin üzerinde oynama yapın yazı yazın çerçeve yapın. Resimleri editör sayesinde telefon ekranına tam ekran yapabilirsiniz.

Hafıza: 32Gb'a kadar hafıza desteklemektedir. Dahili hafızası 4GB'dır.

Video: Video kaydında sınır yoktur . Hafıza dolana kadar kayıt yapabilirsiniz. Daha sonra ise istediğiniz formatta tam ekran izleme imkanına sahipsiniz.

File Explorer: Cihazdaki tüm dosyaları tek bir menüden kontrol edin. Karaliste : Aramasını istemediğiniz kişileri karalisteye alın bir daha sizi rahatsız etmesin.

Kamera: 2Mp kamera ile istediğiniz kadar resim çekebilir ve bu resimlerin üzerinde oynama yapabilirsiniz. Ayrıca video çekme özelliği ilede COMPEQ moddeleri rakiplerine karşı bir adım öndedir.

Fotoğraf Editörü: Fotoğraflarınızı yeniden boyutlandırabilir,resimlerin üzerine çerçeve ve ikon ekleyebilirsiniz.

GPRS: Edge hızında gprs ile heryerde herzaman internetin hızını yaşayabilirsiniz. Ayrıca GPRS ayarları yapılı olarak geldiğinden sizin sadece aktifleştirmeniz yeterlidir.

E-Kitap: Geleceğin teknolojisi olan elektronik kitaplar COMPEQ ile cebinize giriyor. Yüzlerce kitap arşivi yaparak kütüpanenizi cebinizde taşıyabilirsiniz.

Facebook: Telefon ile çektiğiniz resimelir anında facebook da paylaşabilirsiniz. Ayrıca facebook da dilediğinizde gezinti yaparak sosyal paylaşımın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

JAVA: En yeni oyun ve programlar için JAVA 2.0 desteği ile ekran oyun ve programların keyfini çıkartın. Sanal klavye uygulaması ile her türlü java uygulamasını kullanabilirsinzi.

Hesap Makinası: Tam ekran hesap makinası ile kolay ve rahat kullanım.

Kronometre: Çok fonksiyonlu kronometre ile zamanı avuçlarınıza alın.

Döviz Kurları: Döviz kurları arasında parite ile dönüşüm yapabilirsiniz.

Birim Dönüştürücü: Ağırlık ve uzunluk birimlerini dönüştürebilirsiniz.

Mail: Pop3 mail hesabınızı kurarak mail gönderip alabilirsiniz. Ayrıca gönderdiğiniz maillere dosya ekleyebilirsiniz.

Tek Hat: Ürün tek hatlı olup çift hatlı telefonlardaki hat karmaşası yoktur.

AYRICA COMPEQ MOBİLENİN BELİRTTİĞİ GİBİ CAPACİTİVENİN SON SÜRÜMÜ YÜKLENMİŞTİR..


KUTU İÇERİĞİ

Compeq Capacitive
Çakmak Adaptör
Faturası
Garanti Belgesi
Şarj Adaptörü
Usb Kablosu
Kulaklık
+ ekstra benim eklediklerim

1 : şeffaf kılıf
2 : beyaz fileli Kılıf
3 : beyaz Kapak
4 : usb kablosu
5 : nokia kulaklık

Bu Ürün İle Hepsi Sadece 229 TL Gerçekten Çok ucuz Benim Laptop Alabilmem için Gerekli olan Para miktarı herkese durulur..

İLETİŞİM

E-MAİL : [email protected]
[email protected]
TEL : 0554 309 82 35
WEB :

iletişime geçtiğiniz taktirde ürünün fotolarını e-mail yoluyla veya web adresim yoluyla ulaşabilirsiniz...

arkadaşlar ürün süper bu arada ..

tel çok temiz kullanılmıştır. eğer eviniz yakın ise yüz yüzede konuşabiliriz...
bu fiyat dahilinde kargo bedeli ile sadece 235 TL oluyor arkadaşlar şimdiden alanada verenede hayırlı olsun...
 

iSouLLeSs

Üye
sıfırı turkcell abonelerine 299 tl diyor onu tercih edicem büyük ihtimalle hayırlı satıslar dostum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt