satılık n95 8gb 250TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siyahbalik

Üye
    Konu Sahibi
satılık n95 8gb 250TL
Nokia N95 8GB : 250 TL, Yazılımsal ve donanımsal hiçbir problemi yok, ama yaklaşık 2 senedir kullandığım için kapağında yer yer boya kalkması var, fotoğraflarda gözüküyor. (yenilenirse sıfır cihaz gibi kullanılabilir) Kullanım sırasında hiç arıza yapmamış, servise gitmemiştir. Yeni telefon aldığım için satıyorum. Kutusu, kulaklık, kumandası, Yazılım CD'si ve şarj cihazı mevcuttur. (TV bağlantı kablosunu bulamadım) Garantisi bitmiştir. Yurtdışı cihaz değildir, garantili olarak almıştım. Kullanım sırasında ekran içine toz girdiğinden kapağını açıp sildim. Cihazı alana birde GPS kullanımı için araç camına yapışan vantuzlu telefon tutacağını da vereceğim.

ANKARA içi haftasonları elden teslim edebilirim. diğer yerlerde kargo alıcıya aittir.

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Allah'ım şu n-gage i bi de menüye koymusun ben kaç gündür uğraşıyorum yapamadım şunu:vur

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 ile takas düşünürmüsün kardeş 1 sene garantisi devam ediyo bütün aparatları duruyo garanti belgesi şarz makinası kulaklık kitapçık cd si hepsi duruyo telefonda kullanımdan dolayı çizikler var istanbul ve civarındaysan pm at

siyahbalik

Üye
    Konu Sahibi
takas düşünmüyorum teşekkürler.

pnokyo43

Üye
lensin camı yok gibi:hmmm

birteko

Üye
bu telefon satıldımı telefon orjinal nokia üretim degilmi kardesim 05446722171 size nasıl ulasacagımı bilemedim görüsmek isterim satılmadıysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt