Mustafa Dümen
Üye
ıhı ıhı
ne oldu benim kardeşimE yaA. . ,
ıhı ıhı
ne oldu benim kardeşimE yaA. . ,
bilmm acaba ne oldu ...
haRbidEn neiN waR knk yAa !

bişey yok..bu arada yazı stilin değişse ii olur bence..![]()
ya hocam sen tel nonu gönder :S burdan pm çekilmiyo
--------------- Ekleme ---------------
ok hallettim msn adresimi gönderdim sen ordan ulaşırsın bana![]()
ya hocam sen tel nonu gönder :S burdan pm çekilmiyo
--------------- Ekleme ---------------
ok hallettim msn adresimi gönderdim sen ordan ulaşırsın bana![]()
Bu paketlerin belirli bir sürede kullanılması mı lazım? Detay verirsen ben de ilgilenebilirim 50 ve 100 MB'lık paketlerle.
İş etiği, kul hakkı falan filan...Diğer konularda da demiştim yemin ediyorum tutturdum 4hattm var 4e de aldım 1oo mb 5o mb vs.. Arkadaşıma 1gb çıktı.. Isterseniz size bir seri vereyim ordan başlayın..
Şu an haftalık bir paket kullanıyorum. (50 MB/25 Kntr) Sanırım aynı anda 2 paketi de kullanmak mümkün değil. Yoksa mümkün mü? Paketler aylık ise 100 MB'lık paket daha iyi olur benim için.
...
Neyse vazgeçtim...
İş etiği, kul hakkı falan filan...
arkadaşım pmden soru soruyoruz satmak mı istemiyorsun yoksa uğraşmak mı istemiyorsun anlamadım
saolsun kendisinden 1 gblık paket istedik 2mb lık paket çıktı sayesinde 1 ay hattıma internet paketi yükleyemeyeceğim beyfendi üstüne üstlük mesuliyette kabul edemiyormuş neyse hata bizde çoluk çocukla alışveriş yapıyoruz
Slm dostm naslsn? Kardeş bna 1gb lasım ya 100 knt verebilirm ayarlayabilirmisn? Msn verebilirm yada buradan yasarsn farketmez kendine dikkat et aeo by
saolsun kendisinden 1 gblık paket istedik 2mb lık paket çıktı sayesinde 1 ay hattıma internet paketi yükleyemeyeceğim beyfendi üstüne üstlük mesuliyette kabul edemiyormuş neyse hata bizde çoluk çocukla alışveriş yapıyoruz
Kardeşim,
Arkadaşımız herkese en başından mb tinin kaç olduğu kesin bir paket elinde olmassa diyor ki : "Tam emin deilim paketlerin kaç mb olduğundan, istersen biraz bekle elime geçince veririm". Ama alıcı ısrar ederse: "Tam emin deilim kaç mb olduğundan, şansına ne çıkarsa." diyor ve - veriyor.
Sen bu paketlerden almak istiyorsan ya bekliyeceksin mb tindan emin olduğun bi paket alasın yada hemen alıp sonuçlarına katlanacaksın
Kimse burada sana baskı yapmıyor, ayrıca lafını bilde konuş; anlamadan dinlemeden iş yapıyorsun, sensin çocuk !
Kardeş herzaman haklının yanındayım ben ve seni çok ii anlıyorum.
Böyle insanlar benim tepemi attırıyor, tutup ağızlarına iki tane çakasım geliyor.