Satılık Internet Paketleri Bulunmaktadır...1gb 100mb 50mb 2mb karışık...

Sponsorlu Bağlantılar

blackcastle

blackcastle

Üye
Bu Kesinlikle illegaldir. Turkcell Bu şifreleri Yeni Telefon Alanlara Veriyor. Örneğin Samsung L700 Turkcell de 279 tl 100 Mb int. paketi hediye. 8 Haneli şifreler olduğu için Çok kolay Tutturulabiliyor. Hadi Kendine Getirtiyorsun Kullanıyorsun Birde Utanmadan Satıyorsun Bu kesinlikle yasal değil ayıp ve haramdır. Acilen Bu konunun kaldırılmasını talep ediyorum.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Bu Kesinlikle illegaldir. Turkcell Bu -i Yeni Telefon Alanlara Veriyor. Örneğin Samsung L700 Turkcell de 279 tl 100 Mb int. paketi hediye. 8 Haneli - olduğu için Çok kolay Tutturulabiliyor. Hadi Kendine Getirtiyorsun Kullanıyorsun Birde Utanmadan Satıyorsun Bu kesinlikle yasal değil ayıp ve haramdır. Acilen Bu konunun kaldırılmasını talep ediyorum.

Böyle bi durum olsa bile ki yok zaten, hemen konuyu açanda suç arayamassın.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kesinlikle illegaldir. Turkcell Bu -i Yeni Telefon Alanlara Veriyor. Örneğin Samsung L700 Turkcell de 279 tl 100 Mb int. paketi hediye. 8 Haneli - olduğu için Çok kolay Tutturulabiliyor. Hadi Kendine Getirtiyorsun Kullanıyorsun Birde Utanmadan Satıyorsun Bu kesinlikle yasal değil ayıp ve haramdır. Acilen Bu konunun kaldırılmasını talep ediyorum.

e tamam yazdım bu internet paketleriyle ilgili 3adet konu var .. Ve arkadaşlara söylüyorum cep telefonlarında ve pc laptopLarda veriliyor bu sfreler diye sen niye konuyu adam akıllı okumadan yorum yapıyorsun arkadaşım var mağazası var cep pc - laptop vs bir çok elektronik cihaz satıyor ..bu sfreler Turkcell abonelerini ilgilendirdigi için hattı Turkcell olmayanlar istemiyor topluyor o da bana gönderiyor yani illeqal değil çünkü alıcı kisi hakkını arkadaşa devrediyor umarım anladın ve bende yöneticilerden talep ediyorum 'Lütfen bu arkadaşın yazdığı mesajı kaldırılmasını ıstiyorum' ... Kimseyi yalan yanlış düşüncelerinle konumdan çekemezsin...

blackcastle

blackcastle

Üye
Demek O kadar çok şifre Var Allah Allah ilginç. Peki Satılması yasalmı? Ben Doğruları anlattım Tekrar söylüyorum o şifreler para karşılığı satılamaz.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Demek O kadar çok şifre Var Allah Allah ilginç. Peki Satılması yasalmı? Ben Doğruları anlattım Tekrar söylüyorum o - para karşılığı satılamaz.

ilgilenenlerle düşük bir miktar kontorle anlaşıyorum hem sana ne bea kardeşim mal benim mi benim satarım satmam ..! Sonuçta yasal mı yasal hak arkadaşın mı arkadaşın gerisi anqarya ya.. O kisi hakkını arkadaşa devrediyor o da bana veriyor bende ilgilenen olursa burda paylaşıyorum onlarda memnun ben de lütfen konuyu rahatsız etme..

blackcastle

blackcastle

Üye
Sizin Gibiler Gsm Şirketlerini Kazıkladığı için bu ülkede internetin 60 kb si 1 kontör vatandaş telefonun gprs özelliğini kullanamıyor.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bu da ne demek Turkcell o zaman telefon satarken internet paketi hediye etmesin Artı sen de biliyorsun Turkcell in Ekonomik Internet Paketi diye bir kampanyası işte bu o kampanya tamamen yasal .. Umarım anladın

kaan185

Üye
ben 50 mb almak istiyorum..10 kontör veririm....

bilgekralll

Üye
arkadaşım turkcell indirim yaptı 50 mb 20kntr oldu 30mb 8 kntr oldu 100mb 60 tı galiba ona göre sende bi indirim yaparsın herhalde inşallah sanırsam:oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım turkcell 50 mb 20 ye verio sen 10mb bana kaça verirsin bide numaranı yolla bana bi ara görüşebiliriz

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Evet Turkcell e indirime geçti , Piyasada şu an da 1o mb lık paketler mevcut değildir arkadaşım

Soickan

Üye
kardeş beni unuttun galiba :)

PaLovera

Üye
messenger veya diğer yollarla irtibata geçebiliriz

e_korn

e_korn

Üye
dostum ben hala haber bekliyorum...

furkangel

Üye
bana 100mb lazım kardeşim ama garanti oldğuna emin gibi birşeyse alabilirim 25 kontür atarım

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kardeş bizi unuttun galiba 1 gb lik paket istemiştim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Hiçkimseyi unutmadım arkadaşlar bi süre sitede olamayacağım .. Geldiğimde inşallah işlerinizi halletmeye çalışacağım , ALLAH'a Emanet Olun

hamdi001

hamdi001

Üye

Üst Alt