Satılık Internet Paketleri Bulunmaktadır...1gb 100mb 50mb 2mb karışık...

Sponsorlu Bağlantılar

yasin2009

Üye
yaa arkadaşlar.. numaraların altında kaç mb olduğunu kimse bilemez.. ancak yükledikten sonra bilinir..Ayrıca 1GB diye bişey yok.. en fazla 150mb var.. bu işi yapmak oldukça basit..'' internet '' boşluk kafandan 8 haneli numara yazıp 5010'a göndereceksin.. bazen ilk atışta bazen de 2-3 günlük sallamanın sonunda bişeyler tutturabilirsiniz.. ben bu yolla 100 mb ve 50 mb tutturdum.. 1yıl içinde 2 kez hakkınız var... Şifre tutturmak şansınıza kalmış.. bu durumdan haksız kazanç sağlamalarına izin vermeyin..correctboys 'arkadaşımız eğer dürüst davranırsa gerçekleri öğrenirsiniz..

reoksit

reoksit

Üye
arkadaşım bu paketler hangi operatörlerde geçerli sadece türkseldemi geçerli eğer türksel ise türksel grsp yi çok pahalı veriyor yani veri akışı türkselde 30kv tı 1 kontür vodafonda 100 kv yı 1 kontür eger bu paketler vodafonda ise bende denemek isterin ama türksel ise hiç gere yok denemeye

lordlook

lordlook

Üye
abi banada yollarmısın 50 mb internet paketinden 20 kontor sana yollayayım tel numaranı yolla...

kemal21

kemal21

Üye
yaa arkadaşlar.. numaraların altında kaç mb olduğunu kimse bilemez.. ancak yükledikten sonra bilinir..Ayrıca 1GB diye bişey yok.. en fazla 150mb var.. bu işi yapmak oldukça basit..'' internet '' boşluk kafandan 8 haneli numara yazıp 5010'a göndereceksin.. bazen ilk atışta bazen de 2-3 günlük sallamanın sonunda bişeyler tutturabilirsiniz.. ben bu yolla 100 mb ve 50 mb tutturdum.. 1yıl içinde 2 kez hakkınız var... Şifre tutturmak şansınıza kalmış.. bu durumdan haksız kazanç sağlamalarına izin vermeyin..correctboys 'arkadaşımız eğer dürüst davranırsa gerçekleri öğrenirsiniz..
:megafon:gördüğünüz gibi küçük bir çaba ile kesinlikle ücret ödemeden bu internet paketlerine sahip olabilrsiniz

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Adminim konuyu kapatabilir miyiz saçma sapan mesajlarla beni küçük düşüremezsiniz konuyu adam gibi okuyun sonra yazın..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bölye saçma konu açman hiç hoş deil milletin sırtından knt kazanıyon öle yapacaginiza sifre yaz bosluk 2222 yolla 6 haneli rakam gelecek o şifreyi internet bosluk 6 hanle şifreyi+2 tane kafadan salla 1 seferde 1 GB tutturdum türkcel becde bunu hadite olarak 3 G ye çevirmek istiyo su anlik bir korku telaşa girmeyiniz ama yakında şifre kartları yok olucak ona göre siz mesaj atıp türkcel size şifre gönderip öle interet sahibi olacaksınız

clarus

Üye
bende türksel hediye internet -i var elimde mevcut kontor karşılığında -i verebilirim ilgilenen arkadaşlar msj atsın konuşuruz 2 50 100 mb ve 1 gb internet -i bulunmakta işte size örnek şifre 63348924

g777

g777

Üye
bana 1gblik ayarlarmsın

gcbsr

Üye
Bana da 100 mb veya 1gb paket ayarlsan hemen alırım. burdan ulaşabilirsin [email protected]

okan59

Üye
bana şifreyi ulaştıra bilirmisin ben alcam

bulentin03

Üye
bana internet paketi lazım

dur_23

dur_23

Üye
Kardeşim bana 100 mb veya 50 mb lazım bi bakar mısın ayrintilari msnde görüşelim

msn: [email protected]

tamigo

Üye
bnde almak istiyorum 50 mb ye 30 kntör weririm 100 mb ye 60 kntör 1gb ye 140 kntör yollrım msn adresim [email protected] bni ekle görüşelim ihtiyacım wr kntör sorunun olmasın :oke:

sezer53

Üye
arkadaşlar bende kontür karşılığı veriyorum ama bende bilmiyorum şifrenin kaçlık olduğunu. 2 mb 50 mb 100mb benle irtibata geçebilirsiniz msn adresim [email protected] isteyenler ekleyebilir.üstelik 25 kontürden fazla alınmaz

erk_an

Üye
kardeş bende almak istiyorum mümkünse 1gb olsa daha iyi olur çünkü ben internetten fazla dosya indiriyorum

sezer53

Üye
bvalla kardeşim ben içindeki mb yi bilmiyom ama sana en fazla 25 kontür karşılığı şifre verebilirim 100 mb de olabilir 1 gb de olbilir

erk_an

Üye
peki bunların bi süresi varmı eğer süresizse bi 25 e bi paket alırım

--------------- Ekleme ---------------

peki aldığım pakette az miktarda internet olursa ne yaparım?

sezer53

Üye
süresi 1 aydır eğer az çıkarsa müşterri hizmetinden iptal ederrsin eğer almak istiyosan [email protected] msn adresini ekle detaylı konuşalım

ugur akkurt

Üye
Ya bu şifreleri sallayn tutar,en fazla 100 denemede tutar,kontor de gtmio

Üst Alt