=Internet Paketi= 1GB Isteyen üyelerin dikkatine !!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
=Internet Paketi= 1GB Isteyen üyelerin dikkatine !!
Bir çok üyeden 1gb talebi geldi ama elimde olup olmadığı meçhul olduğu için sizlere vermekte tereddüt ettim..Arkadaştan haber gelecekti gelmedi hala.. Ama bugün 2arkadaşa paket verdim 2. de 5o Mb istedi ancak arasından 2tane 1er GB çıktı .. Onlar adına çok sevindim .. Isteyen olursa şansını bende ki $ifrelerle deneyebilirler...Tabi karar Sizin.. Teklif Sizden Paket benden .. Buyrun konumuzu inceleyebilirsiniz : http://www.maxicep.com/diger-ilanla...ktadir-1gb-100mb-50mb-2mb-karisik-200525.html . . Iyi Günler

• Beğen
Tepkiler: kanka_007, meboli ve sahinkp

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
2 mb vardı sende kardeşim
onu ne kadara veriyorsun acaba?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
dostum 2mb i bedava veririm ama verdiğim sfre de 1qb wya başka miktar çıkarsa ne yapacağız

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
dostum 2mb i bedava veririm ama verdiğim sfre de 1qb wya başka miktar çıkarsa ne yapacağız

bedava mı?
hmm anladım. o zaman bn ziyaretçi defterine msn adresimi ve telefon numaramı bırakırım. bana güvenebilirsin. ama yine de sen bilirsin dostum. özel mesajını beklicem.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
bedava mı?
hmm anladım. o zaman bn ziyaretçi defterine msn adresimi ve telefon numaramı bırakırım. bana güvenebilirsin. ama yine de sen bilirsin dostum. özel mesajını beklicem.

senin istediğni de gerçekleştirdik kardeş inşallah memnun olursun..

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
senin istediğni de gerçekleştirdik kardeş inşallah memnun olursun..

Allah senden binlerce kez razı olsun. Paket güzeldi ama şu anda 0,33 Mb kullanım hakkım kalmış. Çok kısa sürdü ama güzeldi. Teşekkürler.

NOT: Eğer benim gibi internet paketine ihtiyacınız olursa correctboys kardeşimize sonuna kadar güvenebilirsiniz. Ben onu tanıdığım için çok memnun oldum. Sizin de olacağından eminim.. :):oke:;):bigstar::heyo::pro::yuru:op:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Allah senden binlerce kez razı olsun. Paket güzeldi ama şu anda 0,33 Mb kullanım hakkım kalmış. Çok kısa sürdü ama güzeldi. Teşekkürler.

NOT: Eğer benim gibi internet paketine ihtiyacınız olursa correctboys kardeşimize sonuna kadar güvenebilirsiniz. Ben onu tanıdığım için çok memnun oldum. Sizin de olacağından eminim.. :):oke:;):bigstar::heyo::pro::yuru:op:

Allah Senden de razı olsun kardeşim.. Her zaman beklerim =]

beyfero

Üye
ücretsiz ise bana da bi paket verebilirmisin

emre1985

emre1985

Üye
Merhaba musti peki paketi aldık dıyelim benim hat faturalı musteri hizmetlerinden anlasılıp basımıza bısey gelmesın :D

sportrebul

Üye
Correctboys merhaba, ben daha öncedende 1GB istemiştim senden haber alamayınca kaldı şuan turkcellden aldığım 30 kntr 100mb lık paket var bunun üzerine senden alıcağım şifreyi ekliyebilirmiyim... Eğer ekliyebiliosam bana msn adresini gönder görüşüp anlaşalım acilll :)

kinggs

Üye
arkadaşlar bunu nasıl iptal etcez benim 2 mb vardı bitti tekrar yapcam olmuyor yardım !!!

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İptal yazıp 2260 'a yollassanız iptal olacaktır.Fakat 1 ay dolmadan tekrar üye olamıyorsunuz sanırım.

sweety_boy_43

Üye
arkadaşlar bunu nasıl iptal etcez benim 2 mb vardı bitti tekrar yapcam olmuyor yardım !!!

iptal yazp göndrsen bile paketin süresi bitmedn iptal edemiyorsunuz.internete devamlı olarak giriyorsanız 8 kntre 30mb alablrsnz.bunu yapmak içn 1 yazıp 2260 a gönderniz.30mb kullanımı normalde 1günlüktür mevcut paketinz olduğu için üzerne eklenir.2mb lik paketinizin bitiş tarihne kadar kullanabilirsnz.iyi forumlar

pegasus_baba

Üye
abicim 50 mb yi kaç paraya veriyorsun bana 50 lik lazım da

Üst Alt