Satılık Internet Paketleri Bulunmaktadır...1gb 100mb 50mb 2mb karışık...

Sponsorlu Bağlantılar

zampara_08

Üye
ya hocam sen tel nonu gönder :S burdan pm çekilmiyo

--------------- Ekleme ---------------

ok hallettim msn adresimi gönderdim sen ordan ulaşırsın bana ;)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

tamam mns n açık mı ...

istek gönderiyorum kabul etmiyorsun .. Kardeş konuyu iii okumadıysan şunu belirteyim bende olan internet paketi şifrelerinin hangisinde 1gb hanqisinde 100mb var bilmiyorum.. Çoğu arkadaşa veriyorum şansına hangisi çıkarsa oluyor.. Çoğunlukla herkesin isteği karşılandı ve senin isteğini de gerçekleştirirmiyiz bilmiyorum ...

Cynical

Cynical

Üye
Bu paketlerin belirli bir sürede kullanılması mı lazım? Detay verirsen ben de ilgilenebilirim 50 ve 100 MB'lık paketlerle.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bu paketlerin belirli bir sürede kullanılması mı lazım? Detay verirsen ben de ilgilenebilirim 50 ve 100 MB'lık paketlerle.

aldığın paketler 1aylıktr ve kampanyaya bu şifrelerle 31Temmuz a kadar katılabilirsin..

Cynical

Cynical

Üye
Şu an haftalık bir paket kullanıyorum. (50 MB/25 Kntr) Sanırım aynı anda 2 paketi de kullanmak mümkün değil. Yoksa mümkün mü? Paketler aylık ise 100 MB'lık paket daha iyi olur benim için.
...
Neyse vazgeçtim...
Diğer konularda da demiştim yemin ediyorum tutturdum 4hattm var 4e de aldım 1oo mb 5o mb vs.. Arkadaşıma 1gb çıktı.. Isterseniz size bir seri vereyim ordan başlayın..
İş etiği, kul hakkı falan filan...

zampara_08

Üye
arkadaşım pmden soru soruyoruz satmak mı istemiyorsun yoksa uğraşmak mı istemiyorsun anlamadım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Şu an haftalık bir paket kullanıyorum. (50 MB/25 Kntr) Sanırım aynı anda 2 paketi de kullanmak mümkün değil. Yoksa mümkün mü? Paketler aylık ise 100 MB'lık paket daha iyi olur benim için.
...
Neyse vazgeçtim...

İş etiği, kul hakkı falan filan...

hopS arkadaşım ne demek istiyorsun . . Bana bu şifreleri arkadas getiriyor ve herkes memnun tamamen legaLdr hiç bir kaçakçılığı yoktur istemiyorsan sen bilirsin ..

arkadaşım pmden soru soruyoruz satmak mı istemiyorsun yoksa uğraşmak mı istemiyorsun anlamadım

yazdım ya arkadaşımM. .

Evet arkadaşlar paketler devam etmektedir herkese istediği her kolaylığı yaparım. . .

zampara_08

Üye
saolsun kendisinden 1 gblık paket istedik 2mb lık paket çıktı sayesinde 1 ay hattıma internet paketi yükleyemeyeceğim beyfendi üstüne üstlük mesuliyette kabul edemiyormuş neyse hata bizde çoluk çocukla alışveriş yapıyoruz

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
saolsun kendisinden 1 gblık paket istedik 2mb lık paket çıktı sayesinde 1 ay hattıma internet paketi yükleyemeyeceğim beyfendi üstüne üstlük mesuliyette kabul edemiyormuş neyse hata bizde çoluk çocukla alışveriş yapıyoruz

ya suna bak bi de üste çıkmaya çalışıyor yemin ederim ben 1gb lık paket bu diye vermedim şansına ne çıkarsa dedim o da numaranla şifreyi yolla dedi bende ona cevap olarak düşük çıkarsa mesuliyet almam dedim 2mb çıkınca resmen suçlu biz olduk o kadar ağır mailler attı ki ama alınmadım bile 2mb da hediye ettim sizler gibi bu kendini bilmeyen arkadaşa.. Bi daha karşıma çıkma her kimsen..

e_korn

e_korn

Üye
Slm dostm naslsn? Kardeş bna 1gb lasım ya 100 knt verebilirm ayarlayabilirmisn? Msn verebilirm yada buradan yasarsn farketmez kendine dikkat et aeo by

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Slm dostm naslsn? Kardeş bna 1gb lasım ya 100 knt verebilirm ayarlayabilirmisn? Msn verebilirm yada buradan yasarsn farketmez kendine dikkat et aeo by

sağol dostum şükür iii olmaya çalışıyorum .. Sen de iiisin inşallah

tmm dostum bakacağım bulursam haber ederim..sen de kib aeo .. görüşürüz

yusfcuk

yusfcuk

Üye

Kardeşim,
Arkadaşımız herkese en başından mb tinin kaç olduğu kesin bir paket elinde olmassa diyor ki : "Tam emin deilim paketlerin kaç mb olduğundan, istersen biraz bekle elime geçince veririm". Ama alıcı ısrar ederse: "Tam emin deilim kaç mb olduğundan, şansına ne çıkarsa." diyor ve ş*ifreyi veriyor.
Sen bu paketlerden almak istiyorsan ya bekliyeceksin mb tindan emin olduğun bi paket alasın yada hemen alıp sonuçlarına katlanacaksın
Kimse burada sana baskı yapmıyor, ayrıca lafını bilde konuş; anlamadan dinlemeden iş yapıyorsun, sensin çocuk !

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim,
Arkadaşımız herkese en başından mb tinin kaç olduğu kesin bir paket elinde olmassa diyor ki : "Tam emin deilim paketlerin kaç mb olduğundan, istersen biraz bekle elime geçince veririm". Ama alıcı ısrar ederse: "Tam emin deilim kaç mb olduğundan, şansına ne çıkarsa." diyor ve - veriyor.
Sen bu paketlerden almak istiyorsan ya bekliyeceksin mb tindan emin olduğun bi paket alasın yada hemen alıp sonuçlarına katlanacaksın
Kimse burada sana baskı yapmıyor, ayrıca lafını bilde konuş; anlamadan dinlemeden iş yapıyorsun, sensin çocuk !

ALLAH razı olsun kardeşim işte böyle senin dediğin gibi anlatıyorum sonrada istediği çıkmayınca herkesin için densiz densiz konuşuyor tInlamıyorum artık..

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Kardeş herzaman haklının yanındayım ben ve seni çok ii anlıyorum.
Böyle insanlar benim tepemi attırıyor, tutup ağızlarına iki tane çakasım geliyor.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş herzaman haklının yanındayım ben ve seni çok ii anlıyorum.
Böyle insanlar benim tepemi attırıyor, tutup ağızlarına iki tane çakasım geliyor.

aynen valla dostum karşımda olacak cakAcaksn iki tane suratlarının ortasına.. en başta belliydi ne olduğu..

Üst Alt