Satılık 12ay Garantili Nokia 3300

Sponsorlu Bağlantılar

bynedim

bynedim

Üye
    Konu Sahibi
Satılık 12ay Garantili Nokia 3300
Arkadaşlar v3 Black veya 6101 almak istediğim için kendi kullandığım NOKIA 3300 model telefonumu satmak istiyorum..

Telefon hasarsız, darbesiz, açılmamış, problemsiz ve temizdir. Full orjinal kutu ve aksesuarı ile verilecektir. 1 Yıl daha garantisi bulunmaktadır. Ses kalitesiyle ve de radyosu ile tam bir mp3 Playerdır. İster kulaklıkları ile ister hoparlörlerinden yüksek ses kalitesi ile müzik dinleyebilirsiniz ve aynı anda müziği arkaya atıp s40 işletim tabanlı bu cihazdan java oyunlar oynayabilirsiniz. Şekline bağlı oyun oynamak ve de müzik için kullanım çok rahattır. Şarj süresi ise gerçekten uzun ve yeterlidir..

Verilecek içerik;
- Nokia 3300
- BLD-3 Batarya
- ACP-12 Hızlı Şarj Ünitesi
- 64MB Nokia MMC
- Orjinal Nokia Kulaklık
- Nokia USB Bağlantı kablosu
- Nokia Ses Kayıt Kablosu
- PC Suite cd'si, Kullanma Kılavuzu, Garanti Belgesi ve Diğer Belgeler

*Telefonum için istediğim rakam 180YTL'dir.
*Yanında aynı paket içeriğine ek olarak yani 64MB Nokia MMC ile beraber isterseniz mp3 depolamak için 256MB FLY MMC de veriyorum. İkisi beraber 200YTL'dir.

- Alışveriş izmir içi elden yapılır, şehir dışında ise banka hesabıma istediğim miktar para aynen yattıktan hemen sonra verilen adrese kargolanır..

Lütfen bana mail veya msn ile ulaşın: [email protected]

Diğer Kutu Kitapçık Aksesuar ve Telefonun resimleri için;

Bu linkler ise cihazın 3gp formatındaki görünüm ve kullanım videoları; (Kendi çekimim)

Not: Videoları indirebilmek için rapid-share adresindeki ''-'' işaretini silin. Videolar 3gp formatlıdır..

slowman76

slowman76

Üye
ohooo baya olmuş ilan koyulalı... hala güncelmi :)?

Üst Alt