Şarjınızı Daha Uzun Süre Kullanabilirsiniz!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
    Konu Sahibi
Şarjınızı Daha Uzun Süre Kullanabilirsiniz!...
İnternette dolaşırken iPhone'un bataryası'nın çabuk bitmemesi adına yapılabilecek pratik bir bilgi dikkatimi çekti paylaşayım istedim.

iPhone'a kurulan kimi uygulamalar, uygulamadan çıkılsa bile arkaplan da çalışmaya devam ediyor. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatarak şarjın çabuk bitmesini bir nebze daha uzatabiliriz. Peki bunu nasıl mı yapacağız, çok basit ;)
iPhone'umuzun uyku düğmesine Kapat yazısı çıkana kadar basın (Ortalama 3.5 sn.) ama kapatmayın. Ardından ana ekran düğmesine 4-5 sn. basılı tutun bu sayede arkaplanda çalışan tüm uygulamalar kapanacak ve iPhone ana ekrana geri dönecektir. Böylece arka planda çalışan tüm uygulamaları kapatmış oluyorsunuz. Tabii tek başına bunu yapmak ne kadar etkili olur bilemiyorum. Zira Parlaklık da şarj'ın uzun gitmesi açısından çok büyük etkenlerden birisi, ihtiyacınıza göre mümkün olduğunca düşürmeye çalışın.

Kesin sonuç verir mi bilemiyorum ama isterseniz bir deneyin... :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
3G bende olmadı :hmmm ıpod arka pilanda çalıstırdım dediklerini uyguladım ama ipodu kapatmadı

pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
    Konu Sahibi
iPod kapanmayacak, kapanmazda zaten. Yazılanları aynen uyguladığında iPod'un "ana ekran"a dönmesi gerekiyor...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla ben free memory diye bir program kurdum cydiadan...bu yöntemden daha etkili geldi bana..

pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
    Konu Sahibi
valla ben free memory diye bir program kurdum cydiadan...bu yöntemden daha etkili geldi bana..

Doğrudur. Benim bahsettiğim yöntem'in henüz bir kesinliği yok bunu konuda da belirttim. Eğer olumlu bir yanıt alırsam buradan bildireceğim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin söylediğin yöntemi denedim ve bahsettiğim programı açtım birçok program çalışıyordu ve hafıza da 12 mb gösteriyordu..yani daha çok program açıktı..bence dediğim programı kullan..

pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
    Konu Sahibi
Çok ihtiyaç duyarsam olabilir ama şu an için JailBreak yapmayı düşünmüyorum...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yok ulaş kardeş dedigini yapıyorum olmuyor istersen anlatım ıpod actım saonra menuye dondum arka planda calıyor tabi power acma kapama dugmesine bastım kapat yazısı cıkıncaya dek sonra sadece home tusuna basık tutum kapat ve vazgec geri gidene kadar aynı yerde kalıyor ıpoda bile geçmedi menude kalıyo

volpan

volpan

Üye
valla ben iphone 4 te denedim şarkı çalıyor vaziyette proğramda kapandı şarkıda sonunda düzelttim sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt