MaxipmaN
Üye
note2 wifi full açık 5saat alır bencefu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim![]()
note2 wifi full açık 5saat alır bencefu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim![]()
Ben stock rom rootsuz normal kullanımda tüm gün mobil veri açık olarak 3 buçuk 4 saat alıyorum sistem uygulamalarını silerek düşük parlaklık ve güç tasarrufu ile hadi 5 hadi 6 saat gitsin ama 8-9 saat ekran süresi nasıl alınır sırrı nenote2 wifi fu ll açık 5saat alır bence

Wifi yada mobil veri Full acık %50 sarj şuan 3 saat ekran süresi var;Dnote2 wifi fu ll açık 5saat alır bence
dostum telefonun cok sarj yiyo 4.3 orjinal stock note 3 dene bence farkı anlarsın ben 4.1.1 üstüne custom rom kurdum oyüzden baya fark etti 4.4 üstüne rom kursam daha fazla tüketim yapıyo samsungların çıkardığı ilk stock rom ramde cok sz tüketim yapıyoBeyler bende andoid sistem ve android os hep yukarıda oluyor baya şarjı etkiliyo nedir ne değildir bana bi akıl verin![]()
Güç tasarrufu kapalı normal kullanıyorum root yok
Ekran süresi yazmıyorMotorola moto g güç tasarrufu ℅20 den sonra açıldı![]()
?cvp yazmıştım yukardaYokmu bilgisi olan? Batarya süresini ciddi şekilde etkileyen android sistem ve os hangi uygulama veya işlemlerden dolayı bu kadar şarj yiyor?
ekran süresi eklememissin dostum1 günü çıkardım![]()
Gioya göre cok iyi
Galaxy gio enchanded 2.3.6 rom
s2 de okadar alamıyodumcvp yazmıştım yukarda
ekran süresi eklememissin dostum
Gioya göre cok iyi
Gel dostumSize super sarz sureleriyle gelcem ama baska cihazlarla

cvp yazmıştım yukarda
Gioya göre cok iyi
Tabiki az ama gio ya cok bataryanın yapabilceği en yüksek performansBana az geliyor ama normali buysa teşekkür ederim
Valla dostum note 2 olsa cok sey derim romm kernel flnhocam benim soruyada cevap vermedin
Beyler bende andoid sistem ve android os hep yukarıda oluyor baya şarjı etkiliyo nedir ne değildir bana bi akıl verin![]()
Güç tasarrufu kapalı normal kullanıyorum root yok
Bi daha ki sarja artikcvp yazmıştım yukarda
Gioya göre cok iyi

Bi daha ki sarja artikcvp yazmıştım yukarda
Gioya göre cok iyi

bekliyoruzBi daha ki sarja artik![]()